WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect
Παλιά 27-09-2013, 01:55   #1 (permalink)
Fantasia
Guest

Post Ένα επαναλαμβόμενο όνειρο

Γειά σας, είμαι καινούρια στην παρέα του forum και θα ήθελα την βοήθειά σας στην ερμηνεία ενώς ονείρου που το βλέπω συχνά. Αυτό το έχω ήδη ψάξει σε διάφορους ονειροκρίτες αλλά δεν μπόρεσα να βρώ την σωστή του ερμηνία παρα μόνο μπερδεμένες εξηγήσεις που δεν είναι συγκεκριμένες.Επίσης το περίεργο σε αυτό είναι ότι μοιάζει λίγο με μικρή ιστορία ή μυθηστόρημα που προσπαθεί να μου διδάξει και να μου υπενθυμήσει κάτι.Όλες οι απαντησεις ειναι σεβαστές αλλά και τα σχόλια, αρκεί να βοηθήσουν στην προσέγγιση της ερμηνείας του ονείρου.Για να μην πολυλογώ:

Στο όνειρο, λέει ότι ήμουν με έναν φίλο μου στο εισόγειο ενώς ουρανοξίστη και ότι θέλαμε να βγάλουμε εισιτήρια για ανεβούμε στην κορυφή του (ταράτσα του).Καθώς πηγαίναμε στο μηχάνημα που βγάζει τα εισητήρια, εγώ βρίσκω τυχαία από κάπου μερικά νομίσματα και τα ρίχνω στο μηχάνημα.Αφού τα έβαλα, το μηχάνημα έβγαζε πολύ περισσότερα χρήματα απο όσα έβαλα και αντι να βγάλει 2 εισητήρια, για εμένα και τον φίλο μου έβγαλε, 3.Ξαφνικά ο φίλος μου άρχισε να τρέχει βιαστηκά για να προλάβει το ανσανσέρ που θα μας πήγαινε στον προτελευταίο όροφο του ουρανοξίστη.Μετά από λίγο άρχισα να τρεχω σαν τρελή από πίσω του και τελικά τον πρόλαβα μέσα στο ανσανσέρ λίγο πρίν κλείσει η πόρτα.Καθώς ανεβαίναμε, εγώ έτρεμα λίγο επειδή σκεφτόμουν το τεράστιο ύψος του οθρανοξίστη ενώ ο φίλλος μου στεκόταν εντελώς ήρεμος απέναντί μου.Έκει μέσα, βρίσκονταν μορφές ανθρώπων που μας κοιτούσαν περίεργα και λίγο με κακία.Όταν φτάσαμε στον προτελευταίο όροφο, ο φίλος μου ανέβηκε υπερβολικά βιαστικά την σκάλα που οδηγούσε στην κορυφή.Εγώ έμεινα πίσω και ήμουν έτοιμη να κλάψω , επειδή έφυγε, ενώ παράλληλα φοβόμουν να συνεχίσω και ένιωθα ότι τον είχα πολύ ανάγκη για να ανέβω πάνω. Τέλος, αφού αυτός έφτασε στο τέρμα της σκάλας γύρισε και με περίμενε, ενώ εγώ άρχισα σιγά σιγά να την ανεβαίνω με ηρεμία.
  Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές