|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όταν τρέχουμε, ασκείται τόση πίεση στις αρθρώσεις του μηρού, όση δέχεται ένα ποτήρι όταν στηρίξουμε πάνω του ένα αυτοκίνητο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=boLH7MxXz0Q Έφυγα όπως είμαι. Μακάρι να παίξουν επιτέλους το Alexander... | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ωραίο θέμα Νεός. Για γράψτε ποια γκρουπάκια σας αρέσουν.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Νέος καλά πας.
Θα κάνω αργότερα μια λίστα με edit στο reply μου, να δεις τι ακούω κι εγώ. Αν και ακούω μόνος και για τη πάρτη μου στο σπίτι. Ούτε συναυλίες, ούτε καφετέριες ή κλαμπ τέτοιου στυλ (όχι ότι έχουμε πολλά στα Χανιά). Έχω μπουχτίσει στη τρουίλα. Έκοψα και το μαλλί... Ούτε CD, απο ιντερνετ όλα. Και στο γυμναστήριο παίρνω κι ακούω για να κάνω σκληρή προπόνηση και να μη με ενοχλούν. Σήμερα, που "έσπασα" σε βαθύ κάθισμα με τη μπάρα τα 120 κιλά, είχα στο φουλ Death - The sound of Perseverance. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
1η Μέρα: Τρίτη 8 Ιουλίου
-Terra Stage- The Offspring Siouxsie Deus The Gossip -Vibe Stage- Marky Ramone Flogging Molly Τιμές εισιτηρίων: Από 7 έως 30 Απριλίου: 45 Ευρώ Από 1η Μαΐου έως 28 Ιουνίου: 50 Ευρώ Από 29 Ιουνίου έως τη μέρα του Festival: 60 Ευρώ 2η Μέρα: Τετάρτη 9 Ιουλίου -Terra Stage- Judas Priest Within Temptation Cavalera Conspiracy Opeth Morbid Angel -Vibe Stage- Carcass Innerwish Τιμές εισιτηρίων: Από 7 έως 30 Απριλίου: 50 Ευρώ Από 1η Μαΐου έως 28 Ιουνίου: 55 Ευρώ Από 29 Ιουνίου έως τη μέρα του Festival: 60 Ευρώ 3η Μέρα: Πέμπτη 10 Ιουλίου -Terra Stage- Manu Chao Patti Smith -Vibe Stage- Schooligans Εισιτήριο Τριημέρου: 90 Ευρώ Η τριτη μερα τι ακυριλα ειναι;Η πρωτη χαλι support κ λενε οτι offspring με Ramone θα ειναι ιδια ωρα.Μαλακια θα ναι αυτο! |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Αντί να βάλουν την Patti Smith με τους Judas Priest,πήγαν και την έβαλαν με Manu Chao?!?!?!?!Πάνε καλά??? ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Linkin Park 25 Ιουνιου στο Terra Vibe park.
![]() Τελος οι Stratovarius. Φημες για αποχαιρετηστηρια περιοδεια AC/DC μολιθς τελειωσουν τις ηχογραφησεις του αλμπουμ. Εφυγε ο Weiland απο τους Velvet Revolver. Γαματοι οι νεοι δισκοι των In Flames,Firewind,Septicflesh. |
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Θεοι οι Slayer...τα σπασαν αγρια.
Carcass πολυ καλοι ακομα... Μeshuggah με ενα καλο δισκο δν μπορουν να κανουν κ τελειο λαιβ. Τestament προλαβα λιγο αλλα ηταν εξαιρετικοι. Οργανωση καμια σχεση με ελληνικη. Οχι μονο δν υπηρχαν καθυστερησεις κ μαλακιες αλλα τελειωσαν κ νωριτερα χωρις καμια μειωση στο χρονο καθε μπαντας!! |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:46.

Υβριδικός τρόπος