|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ωραία η λίστα εκτός του άθλιου κομματιού Scatman.
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ως ο παππούς της υπόθεσης και μιας και μου έφερε αναμνήσεις το post μου Neacelάκου, πάρτε και αυτά
![]() (yeah baby ) |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Και το χα στην λίστα το what is love.... Αλλά το ξέχασα... Καλά που το βαλες. Από όλα αυτά παίζει να ναι το πιο αγαπημένο μου....
Και άλλα τρια γερά.... The Beloved - Sweet Harmony Usura - Opern Your Mind Stereo Mc's - Connected ΥΓ: Ούτε και εμένα μου αρέσει το Σκατμαν. Αλλά είναι ιστορικό κομμάτι και απέκτησε μεγαλη αξία όταν ο Σκάτμαν απεβίωσε.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 18-10-2008 στις 14:12. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:50.

)

Υβριδικός τρόπος