WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Μουσική (http://www.world.gr/forum/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/)
-   -   Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision (http://www.world.gr/forum/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%A3%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-eurovision-717.html)

Astrolabos 12-05-2007 15:40

Απάντηση: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της

Ελάτε ρε τώρα. Του Ρακιτζή το τραγούδι ήταν μια κλασσική ρακιντζιά με ηλεκτρονικά εφέ. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

gatoni 12-05-2007 15:44

Απάντηση: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της

Το τραγούδι δεν λέει και πολλά αλλά σε συνδιασμό με ΤΟ χορευτικό είναι όλα τα λεφτά!

Κι επειδή ο ταχυδρόμος κι ο Ρακιτζής χτυπάνε πάντα 2 φορές...

Δώστε βάση στο concept του βιντεοκλίπ :clap: :clap: :clap:

paullina 12-05-2007 16:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 9800)
Πλάκα κάνουμε,έτσι; Γιατί παρεξηγείστε και εύκολα εδώ μέσα μερικοί! kalo!!!

Για μένα που Γιουροβίζιον βλέπω για να γελάσω με τον κάθε τελειωμένο και το κάθε άφωνο ξέκωλο που πάει εκεί το τραγούδι του Ρακιντζή ήταν όλα τα λεφτά! :clap: :clap:

Γιο -γιο-γιο μ" ενα μπουκάλι ρούμι....:)
Μα αν παρεξηγηθούν κι οι δικές μου κρυάδες , δεν μου απομένει παρα να φορέσω ζαρτιέρα με ροζ φτερά , και να κάνω πρόγραμμα με Μπεζεντάκου και Λάμπρου...
<Ο Μιχάλης έχει γράψει βέβαια ενα καταπληκτικο έθνικ, αλλα το Σ" ΑΓΑΠΏ ήτανε σόρρυ κι όλας -άποψή μου-μια σκέτη πατάτα. Με διαφορετικό άσμα έπρεπε να πάει στο διαγωνισμό ,χώρια που και η στολή ήταν λάθος. Η Γιουροβίζιον βασίζεται στο χρώμα, το τραλαλα ,και το μαντάμ ε μεσιέ , αφου διοικητικά είναι ενας εμπορικός οργανισμός , συνεργαζόμενος με δισκογραφικές και τηλεοπτικά κανάλια , με προμόσιον και πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει κάθε χρονιά.
Οποιος ροκ-άς, μεταλ-άς , σοουλ-άς φορέσει τα καλά του, και δεδηλωμένα τραβήξει <αποφασισμένος > να πάρει πρωτιά, ήδη έχει αποτύχει να ενσωματωθεί στην φιέστα πανηγυρικά, δίχως να λογαριάσουμε την < ρετσινιά> που θα τον συνοδεύει πάντα.
Μάλλον την Τάμτα ήθελα...αλλα ας περιμένουμε λίγες ωρες ακόμα...."Η ταν, "η επι τας....;p

Slipknot 12-05-2007 18:45

Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.
:worship: :worship:
ΜΙΧΑΛΗ ΕΣ ΕΙ ΤΖΙ ΕΙ ΠΙ Ο.
:worship: :worship:
ΥΓ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΦ. :worship:

Astrolabos 12-05-2007 19:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 9812)
Γιο -γιο-γιο μ" ενα μπουκάλι ρούμι....:)
Μα αν παρεξηγηθούν κι οι δικές μου κρυάδες , δεν μου απομένει παρα να φορέσω ζαρτιέρα με ροζ φτερά , και να κάνω πρόγραμμα με Μπεζεντάκου και Λάμπρου...
<Ο Μιχάλης έχει γράψει βέβαια ενα καταπληκτικο έθνικ, αλλα το Σ" ΑΓΑΠΏ ήτανε σόρρυ κι όλας -άποψή μου-μια σκέτη πατάτα. Με διαφορετικό άσμα έπρεπε να πάει στο διαγωνισμό ,χώρια που και η στολή ήταν λάθος. Η Γιουροβίζιον βασίζεται στο χρώμα, το τραλαλα ,και το μαντάμ ε μεσιέ , αφου διοικητικά είναι ενας εμπορικός οργανισμός , συνεργαζόμενος με δισκογραφικές και τηλεοπτικά κανάλια , με προμόσιον και πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει κάθε χρονιά.
Οποιος ροκ-άς, μεταλ-άς , σοουλ-άς φορέσει τα καλά του, και δεδηλωμένα τραβήξει <αποφασισμένος > να πάρει πρωτιά, ήδη έχει αποτύχει να ενσωματωθεί στην φιέστα πανηγυρικά, δίχως να λογαριάσουμε την < ρετσινιά> που θα τον συνοδεύει πάντα.
Μάλλον την Τάμτα ήθελα...αλλα ας περιμένουμε λίγες ωρες ακόμα...."Η ταν, "η επι τας....;p

Θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσεις πώς νίκησαν οι Lordi;p

pink 12-05-2007 19:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 9875)
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσεις πώς νίκησαν οι Lordi;p

Με το show που εκανα πανω στην σκηνη.Με τις μασκες, τους κοθορνους, τα φτερα και τα πυροτεχνηματα νικησαν....Αλλιως θα το επαιρναν κι αλλα ροκ (περιπου) τραγουδια που ειχαν παει πιο παλια αλλα δεν τους εκατσε!

Astrolabos 12-05-2007 19:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 9812)
Η Γιουροβίζιον βασίζεται στο χρώμα, το τραλαλα ,και το μαντάμ ε μεσιέ , αφου διοικητικά είναι ενας εμπορικός οργανισμός , συνεργαζόμενος με δισκογραφικές και τηλεοπτικά κανάλια , με προμόσιον και πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει κάθε χρονιά.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 9877)
Με το show που εκανα πανω στην σκηνη.Με τις μασκες, τους κοθορνους, τα φτερα και τα πυροτεχνηματα νικησαν....Αλλιως θα το επαιρναν κι αλλα ροκ (περιπου) τραγουδια που ειχαν παει πιο παλια αλλα δεν τους εκατσε!

Μπααα
Εγώ απλά πιστεύω ότι το τραγούδι του Ρακιτζή ήταν ΤΖΙ ΑΗ ΕΗ ΤΙ ΟΟΥ ΠΙ ΕΙ ΟΟΥ ΕΣ και δε φτάνει ούτε τα συμφέροντα ούτε η σκηνική παρουσία, ούτε το σκυλάκι του Κωστέτσου (από παλιά στις ίντριγκες τι σκασμένο).

pink 12-05-2007 19:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 9878)
Μπααα
Εγώ απλά πιστεύω ότι το τραγούδι του Ρακιτζή ήταν ΤΖΙ ΑΗ ΕΗ ΤΙ ΟΟΥ ΠΙ ΕΙ ΟΟΥ ΕΣ και δε φτάνει ούτε τα συμφέροντα ούτε η σκηνική παρουσία, ούτε το σκυλάκι του Κωστέτσου (από παλιά στις ίντριγκες τι σκασμένο).

Μ' αρεσει οπως το θετεις (αυτη τη στιγμη σωνω τα κοτσιδια μου, αν δεν το καταλαβες!)

Ξαναειδα την Ευρυδικη μολις στην ΝΕΤ.Στα κοντινα ηταν πιο τρομαχτικη κι απ' τον Κοργιαλα, οσο τρομαχτικο μπορει να ειναι το 1,20 με τα χερια στην αναταση, που εχει και στυλ, μην τρελαθουμε κιολας!

Liverpoulaios 12-05-2007 22:19

Σαμπρέλα γερά!!!!Έρχεται η ώρα....

Liverpoulaios 12-05-2007 22:52

Όλος περιέργος μου φάνηκε καλός...
Αν και η σκηνοθεσία ήταν ψιλοάθλια

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0