WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Μουσική (http://www.world.gr/forum/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/)
-   -   Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision (http://www.world.gr/forum/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%A3%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-eurovision-717.html)

paullina 11-05-2007 02:59

Απάντηση: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της

Αν είναι όπως λες , απο φωνή....-άρα, πάει ο Σαρμπέλ , τον χάνουμε άκλαφτο...:(

pink 11-05-2007 10:49

Απάντηση: Σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα καταταγεί η Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της

Πεταξαν πολλα "φαβορι" εξω χθες.Η Ευρυδικη μπορει να εσκουζε αλλα ηταν πολυ καλυτερη απο κατι αλλους...

Την Μπακοδημου μετα το "Μακεδονια" δεν την εχουν σταυρωσει ακομα?

Xavier 11-05-2007 10:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 9441)
Πεταξαν πολλα "φαβορι" εξω χθες.Η Ευρυδικη μπορει να εσκουζε αλλα ηταν πολυ καλυτερη απο κατι αλλους...

Την Μπακοδημου μετα το "Μακεδονια" δεν την εχουν σταυρωσει ακομα?

Κάτσε πρώτα να δεις το εγκριτο δελτίο του σταρ και τις μεσημεριανες τατιάνες. Είμαι σίγουρος ότι μετά απο αυτά που θα ακούσει θα αλλάξει χώρα :hehe:

pink 11-05-2007 10:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 9442)
Κάτσε πρώτα να δεις το εγκριτο δελτίο του σταρ και τις μεσημεριανες τατιάνες. Είμαι σίγουρος ότι μετά απο αυτά που θα ακούσει θα αλλάξει χώρα :hehe:

Δεν θα προλαβω ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!Αλλα πρεπει ν' αρχισε απο χθες το κραξιμο γιατι αρχισε σε καποια φαση τα συγγνωμη και γενικα να δικαιολογειται...

Στεναχωρηθηκα που δεν περασε η φτερου παντως.Με ποιον θα γελαω εγω το Σαββατο, με ποιον??

Τελικα την Ευρυδικη,τωρα που το ξανασκεφτομαι, μαλλον την εφαγε το σκυλακι του Κωστετσου!! :hehe:

Cantona13 11-05-2007 11:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 9391)
Η-Ελλάδα χώρα του φωτός- είναι άγνωστο ποια θέση θα καταλάβει μεθαύριο...
Μακάρι να μπει στην πρώτη πεντάδα ...

Στα Ταρταρα να πεσει ο παλιοαφωνος!Εγω εχω δηλωσει οτι τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει η Eurovision θα αλλαξω εθνικοτητα και θα ειμαι Trinidadian & Tobagan!Οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα με τον Justin Timberlake των φτωχων(φαντασου δηλαδη για τι πραγμα μιλαμε) που στειλαμε!Φωτια θα πεσει ρε που στειλαμε τον Σαμπρελα ενω στις επιλογες υπηρχε Δαντης!:grr:

Cantona13 11-05-2007 11:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 9446)
Τελικα την Ευρυδικη,τωρα που το ξανασκεφτομαι, μαλλον την εφαγε το σκυλακι του Κωστετσου!! :hehe:

Μπααα αφου εκανε εμετους!Κατι ειχε παθει απο την στεναχορια του που η Ευρυδικη δεν φορουσε τα ρουχα του Κωστετσου:hehe: !Θα μπορουσε να την φαει;:hehe:

pink 11-05-2007 11:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho (Μήνυμα 9451)
Μπααα αφου εκανε εμετους!Κατι ειχε παθει απο την στεναχορια του που η Ευρυδικη δεν φορουσε τα ρουχα του Κωστετσου:hehe: !Θα μπορουσε να την φαει;:hehe:

Βρε αυτο την εκανε ολη τη δουλεια!!

Cantona13 11-05-2007 11:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 9455)
Βρε αυτο την εκανε ολη τη δουλεια!!

:hehe: :hehe: Λες ε;

Xavier 11-05-2007 11:58

Λοιπόν κυρίες και κύριοι, εδώ γεννιέται ένα τρομερό ερώτημα: Τώρα που έμεινε όξω η Κύπρος, που θα το δώσουμε εμείς το 12άρι ????

Cantona13 11-05-2007 11:59

Στη Βουλγαρια;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0