|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γνωστή συνοικία Πατήσια ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη Τούρκικη λέξη που σημαίνει: τα κεκτημένα αγροκτήματα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πουλάω ξυραφάκια. Τιμές καλές
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
sail away...
|
Για να αλλάξει λίγο το κλίμα...
Καλημέρα ήλιε Στίχοι: Μάνος Λοΐζος Μουσική: Μάνος Λοΐζος Πρώτη εκτέλεση: Κώστας Σμοκοβίτης Θα το μεθύσουμε τον ήλιο θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι με το νταούλι και με το ζουρνά καλημέρα ήλιε καλημέρα Γελά ο ήλιος κι αμολιέται στα στενά χορεύει πάνω στο νταούλι κι αρχινά το κόκκινο για τη ροδιά το πράσινο για τα παιδιά για της Μυρσίνης τη φωλιά μια Παναγιά Θα το μεθύσουμε τον ήλιο θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι με το νταούλι και με το ζουρνά καλημέρα ήλιε καλημέρα Θα το μεθύσουμε τον ήλιο θα τον κρατήσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι πάνω στις στέγες μέσα στις καρδιές καλημέρα ήλιε καλημέρα |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Mika-Grace Kelly
I could be wholesome I could be loathsome I guess Im a little bit shy Why dont you like me? Why dont you like me without making me try? I try to be like Grace Kelly But all her looks were too sad So I try a little Freddie Ive gone identity mad! I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why dont you like me? Why dont you like me? Why dont you walk out the door! How can I help it How can I help it How can I help what you think? Hello my baby Hello my baby Putting my life on the brink Why dont yo like me Why dont you like me Why dont you like yourself? Should I bend over? Should I look older just to be put on the shelf? I try to be like Grace Kelly But all her looks were too sad So I try a little Freddie Ive gone identity mad! I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why dont you like me? Why dont you like me? Why dont you walk out the door! Say what you want to satisfy yourself But you only want what everybody else says you should want I could be brown I could be blue I could be violet sky I could be hurtful I could be purple I could be anything you like Gotta be green Gotta be mean Gotta be everything more Why dont you like me? Why dont you like me? Why dont you walk out the door! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Για ξυρισμα και ΜΟΝΟ εννοειται!! Το μηδεν - Ελευθερια Αρβανιτακη Το μηδέν θα κάνω κύκλο Κι εκεί μέσα θα χορεύω Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω. Τη ζωή μου μηδενίζω, Πάει να πει πως ξαναρχίζω, Τη ζωή μου μηδενίζω, Πίσω δεν ξαναγυρίζω... Βάλαμε φωτιά στα φρένα Και μας έμεινε το γκάζι Με ταχύτητες μεγάλες Μοναχά η γη αλλάζει. Έτσι μόνο η γη αλλάζει Με ταχύτητες μεγάλες Βάλαμε φωτιά στα φρένα Και μας έμεινε το γκάζι. Στάχτη γίνανε τα πάντα Κάηκε το παρελθόν μου Όλη μου η περιουσία Στην καρδιά και στο μυαλό μου. Τη ζωή μου μηδενίζω, Πάει να πει πως ξαναρχίζω, Τη ζωή μου μηδενίζω, Πίσω δεν ξαναγυρίζω... Βάλαμε φωτιά στα φρένα Και μας έμεινε το γκάζι Με ταχύτητες μεγάλες Μοναχά η γη αλλάζει. Έτσι μόνο η γη αλλάζει Με ταχύτητες μεγάλες Βάλαμε φωτιά στα φρένα Και μας έμεινε το γκάζι. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:53.

Υβριδικός τρόπος