|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ανακυκλώνοντας ένα γυάλινο μπουκάλι, σώζεται τόση ενέργεια, όση χρειάζεται για να δουλέψει μια τηλεόραση για 3 ώρες | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Asfaltin Pinta-Egotrippi
καλοκαιρινό τραγουδάκι που μου θυμίζει πατρίδα(η φύση στο βιντεο κλπ)Suomiii θα αργήσω να έρθω..Asfaltin pinta kiiltää yössä On sade lakannut viimeinkin Pakomatkalla jostain lienet sinäkin Sinä etsit turvapaikkaa täältä Minä toivoani jonka kadotin Olet ensimmäinen valonpilkahdus aikoihin Tämä voisi olla uuden alku Mietin ja viimein nukahdan Tilaisuus, tehdä kaikki toisin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Asfaltin pinta kiiltää yössä On sade lakannut viimeinkin Ajatella, minä melkein luovutin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Η επιφάνεια της ασφάλτου γυαλίζει την νύχτα Η βροχή σταμάτησε επιτέλους σε ταξίδι απόδρασης από κάπου βρίσκεσαι και εσύ Εσύ ψάχνεις από εδώ καταφύγιο κι εγώ την χαμένη μου ελπίδα , και είσαι η πρώτη ηλιαχτίδα μετά από καιρό Αυτή θα μπορούσε να είναι μια νέα αρχή Σκέφτομαι και τελικά με παίρνει ο ύπνος Είναι ευκαιρία να κάνω τα πάντα από την αρχή διαφορετικά Ήσουν εκεί αλλά είχα κλειστά τα μάτια μου, Για μια στιγμή σε είδα μόνο ,να πετάς δίπλα μου με λευκά φτερά Να με πάρεις μαζί σου προσευχόμουν σιωπηλά Πάρε με μαζί σου Ή θα μαραθώ και θα οδηγηθώ μακριά από εδώ Η επιφάνεια της ασφάλτου γυαλίζει την νύχτα Η βροχή σταμάτησε επιτέλους Σκέψου ,παραλίγο να τα παρατήσω Ήσουν εκεί αλλά είχα κλειστά τα μάτια μου, Για μια στιγμή σε είδα μόνο ,να πετάς δίπλα μου με λευκά φτερά Να με πάρεις μαζί σου προσευχόμουν σιωπηλά Πάρε με μαζί σου Ή θα μαραθώ και θα οδηγηθώ μακριά από εδώ |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:55.

καλοκαιρινό τραγουδάκι που μου θυμίζει πατρίδα(η φύση στο βιντεο κλπ)Suomiii θα αργήσω να έρθω..

Θεματικός Τρόπος