|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Bίκυ Μοσχολιού - Δεν Ξέρω Πόσο σ' Αγαπώ
Ερμηνευμένο από ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΚΑΝΑ ΜΕΛΙΝΑ, ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ, ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ μέτρο δεν έχει η αγάπη είναι απ' τον ήλιο πιο ψηλά και δεν τη φτάνει μάτι Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα Η αγάπη που μας έδεσε πόνο δε θα γνωρίσει είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα Aυτό αφιερωμένο στα κορίτσια του φόρουμ για να μην ξεχνιόμαστε.... Depoina, MaDa, Pink, Insomnia, Kallia, Elina χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Καλή χρονιά
Με το καλό να μας μπει κτλ Και ιδιαίτερες ευχές στους θαμώνες αυτού του τόπικ, του φόρουμ, στους συνκαμένους, στους λάτρεις των καλών τεχνών, στους ανθρώπους των γραμμάτων και στα νιτζόνια όλου του κόσμου. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zHzLWLFTPPI |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Το ρεφρέν είναι το σύνθημα μου για τη νέα χρονιά... Θα βρω τη δύναμη Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου Μουσική: K. Harry Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Δε θέλω πια υποχρεώσεις κι εξαρτήσεις από κανέναν ούτε από σένα που σου δόθηκα κι έτσι αβασάνιστα κι απίστευτα προδώθηκα θα δώσω μία και τη βιτρίνα της σιωπής μου θα τη συντρίψω και θα πω όσα με πνίγουνε ξένα φορτία από πάνω μου να φύγουνε Θα βρω τη δύναμη σε μένα να επιστρέψω να μη χρεώνομαι με λάθη δανεικά κι αν σώσω τη ζωή μου ή την καταστρέψω να πάρω εγώ όλα τα μπράβο ή τα μηδενικά Δε θέλω πια να ανατρέπω τα όνειρά μου για τον καθένα ούτε για σένα που σε πίστεψα και για χατίρι σου τις άμυνές μου αχρήστεψα θα δώσω μία και τη βιτρίνα της σιωπής μου θα τη συντρίψω και θα πω τέρμα βαρέθηκα ήρθε η στιγμή να ζήσω όσα ονειρεύτηκα | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:54.

Και ιδιαίτερες ευχές στους θαμώνες αυτού του τόπικ, του φόρουμ, στους συνκαμένους, στους λάτρεις των καλών τεχνών, στους ανθρώπους των γραμμάτων και στα νιτζόνια όλου του κόσμου. 

Υβριδικός τρόπος