|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο 2 δάχτυλα σε κάθε τους πόδι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#681 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
πω πω πω πως με πορωνει αυτο το τραγουδι!!πρεπει να ειναι 4 χρονια τουλαχιστον και ακομα ξεσηκωνει τις καρδιες μας!!!ελα και παμε να δροσιστουμε... In a while...
maybe you remember, when we met... on the beach when you showed me the way |
|
|
|
|
|
#682 (permalink) |
|
Desert rose
|
|
|
|
|
|
|
|
#687 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
U2-Where The Streets Have No Name
I want to run I want to hide I want to tear down the walls That hold me inside I want to reach out And touch the flame Where the streets have no name I want to feel sunlight on my face I see the dust cloud disappear Without a trace I want to take shelter from the poison rain Where the streets have no name Where the streets have no name Where the streets have no name We're still building Then burning down love Burning down love And when I go there I go there with you It's all I can do The city's aflood And our love turns to rust We're beaten and blown by the wind Trampled in dust I'll show you a place High on a desert plain Where the streets have no name Where the streets have no name Where the streets have no name We're still building Then burning down love Burning down love And when I go there I go there with you It's all I can do Our love turns to rust We're beaten and blown by the wind Blown by the wind Oh, and I see love See our love turn to rust We're beaten and blown by the wind Blown by the wind Oh, when I go there I go there with you It's all I can do |
|
|
|
|
|
|
#688 (permalink) |
|
![]() |
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες θέλω να γινω σαν Αμερικάνος, μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η παπαλάμπραινα γυμνή χαιδέυει δώρο συσκευή σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Καιω τα δέντρα χτίζω μαιζονέτες θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες σ' ένα κλουβι γραφείο σαν αγρίμι παιζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδέυει δώρο συσκευή σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά. Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδέυει δώρο συσκευή σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δε βγάζω άχνα. |
|
|
|
|
|
#689 (permalink) |
|
![]() |
Άγνωστοι φόβοι στο μυαλό σου πολεμούν, με τις σκιες που θολά σε καλύπτουν κάθε βράδυ. Ανυποψίαστοι περαστικοί γελούν μαζί σου, μα τους ανέχεσαι παθητικά με τη σιωπή σου. Μια συνουσία μυστική, μια συνουσία μυστική της διαφθοράς, χώροι στενοί μες στη μιζέρια, δε νιώθεις τίποτα. Πετάς τα ρούχα σου ψηλά, γυμνός μες τη χαρά σου, κρατάς τη λύπη σου μακριά, δε νιώθεις τίποτα. |
|
|
|
|
|
#690 (permalink) |
|
![]() |
Στις άδειες πόλεις που γυρνάς εικόνες σε ξοδεύουν αδύναμος να προσκυνάς αυτούς που σε ληστεύουν Σαν δαίμονας να κουβαλάς του κόσμου τους χειμώνες στα μάτια της να κυνηγάς παλιούς μικρούς κανόνες Μοναξιά μου όλα,μοναξιά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός κάποιον θα ξεγελάσεις και ένα κακό που ήρθε χθες τρέχεις για να προφτάσεις Μοιάζουν οι δρόμοι με φωτιά τα βράδια του θανάτου έρωτας που μυρίζει πια αρένα στο άγγιγμά του και μια αφιερωση:σε ολα τα παιδια που ακοθνε πυξ λαξ...μοναξια μου ολα...μοναξια μου τιποτα... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο