|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ηλεκτρική καρέκλα εφευρέθηκε από έναν οδοντίατρο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#581 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Megadeth - Addicted To Chaos
Only yesterday they told me you were gone All these normal people, will I find another one? Monkey on my back, Aching my bones I forgot you said "One day you'll walk alone" I said I need you, does that make me wrong? Am I a weak man, are you feeling strong? My heart was blackened, It's bloody red A hole in my heart, a hole in my head? Who will help me up? Where's the helping hand? Will you turn on me? Is this my final stand? In a dream I cannot see Tangled abstract fallacy Random turmoil builds in me I'm addicted to chaos Lights shined on my path, Turn bad days into good Turn breakdowns into blocks, I smashed 'em Cause I could My brain was Labored, My head would spin Don't let me down, don't give up, don't give in The rain comes down, cold wind blows The plans we made are back up on the road Turn up my collar, welcome the unknown Remember that you said "One day you'll walk alone" |
|
|
|
|
#582 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παλικάρι μου...
Know your enemy - Rage Against the machine Huh! Yeah, were comin back then with another bombtrack Think ya know what its all about Huh! Hey yo, so check this out Yeah! Know your enemy! Come on! Born with insight and a raised fist A witness to the slit wrist, thats with As we move into 92 Still in a room without a view Ya got to know Ya got to know That when I say go, go, go Amp up and amplify Defy Im a brother with a furious mind Action must be taken We dont need the key Well break in Something must be done About vengeance, a badge and a gun cause Ill rip the mike, rip the stage, rip the system I was born to rage against em Fist in ya face, in the place And Ill drop the style clearly Know your enemy...know your enemy! Yeah! Hey yo, and dick with this...uggh! Word is born Fight the war, fuck the norm Now I got no patience So sick of complacence With the d the e the f the I the a the n the c the e Mind of a revolutionary So clear the lane The finger to the land of the chains What? the land of the free? Whoever told you that is your enemy? Now something must be done About vengeance, a badge and a gun cause Ill rip the mike, rip the stage, rip the system I was born to rage against em Now action must be taken We dont need the key Well break in Ive got no patience now So sick of complacence now Ive got no patience now So sick of complacence now Sick of sick of sick of sick of you Time has come to pay... Know your enemy! Come on! Yes I know my enemies Theyre the teachers who taught me to fight me Compromise, conformity, assimilation, submission Ignorance, hypocrisy, brutality, the elite All of which are american dreams (8 times) |
|
|
|
|
|
#583 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ο Αλεφαντος-Τα παιδια απο την Πατρα
![]() ![]() Όταν με κατηγορούν για κάτι που νομίζουν κι όταν με παρεξηγούν χωρίς να με γνωρίζουν όταν άδικα με βάζουν ν’ απολογηθώ θυμάμαι τον Αλέφαντο Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι γεια σου ρε Αλέφαντε, κράτα όσο μπορείς Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι μην υποχωρείς Όταν με δικάζουνε χωρίς να έχω φταίξει και όταν το δίκιο μου δεν μπορώ να βρω όταν ένοχοι με βάζουν ν’ απολογηθώ θυμάμαι τον Αλέφαντο Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι γεια σου ρε Αλέφαντε, κράτα όσο μπορείς Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι μην υποχωρείς |
|
|
|
|
#584 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ο Ηλιος καιει σαν π...-Πλοκαμι του καρχαρια
http://www.katsekala.com/article.php...321&type=Music Δεν βρηκα στιχους αλλα το ηχητικο ειναι ολα τα λεφτα. |
|
|
|
|
#585 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
![]() Λίγες νότες δροσιάς: Rotting Christ - King Of A Stellar War the king of the inner dominion the circle of the lost lovers those who start the monarchy melodies of them who gave up the ghost a new sovereign son of the first king after the seizure plague dressed in serrated armour sensual descendant of carnal love semaphore of all unearthly souls married to the divine war king of a stellar war dedicated to his father's vow swear in power to low asylum in his world dazzle his hordes emeron | |
|
|
|
|
|
#586 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τι και αν με πίκρανες πολύ μέσα μου η αγάπη ζωντανή
είναι για σένα όπως τότε που σε είχα Κατάρα αν είσαι ή προσευχή ή κάποιας θάλασσας ακτή ή κάποια μοίρα που με μάγεψε στα αλήθεια Σε μυρίζω στον αέρα του χειμώνα με χαιδεύεις όταν γίνεσαι βροχή Να γυρίσεις σαν θα 'ρθουν τα χελιδόνια και της άνοιξης να πάρεις τη μορφή Μα λεν συνέχεια οι παλιοί πως αν ραγίσει το γυαλί σβήνει η αγάπη και η θλίψη καίειτα στήθια Κι αν βρεί ο χρόνος γιατρικό και πεις ξανά το σ' αγαπώ ψέμα αν είναι δε θα ξέρεις η αλήθεια.. Κομματάρα... |
|
|
|
|
|
|
#587 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Είμαι εδώ
Στίχοι: John Rzeznik Μουσική: John Rzeznik Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Τι μ' έχει φέρει ως εδώ, μια απάντηση ζητώ, Μια στιγμούλα, γλυκιά μου αγκαλιά Κι εσύ που νομίζεις πως μπορείς κάτι νέο να μου πείς Δε με ξέρεις και δε θα με μάθεις ποτέ, δυστυχώς Μα κι αν δεν το θέλεις, θα το δεις πως δεν είμαι πια παιδί μη διατάζεις και μη μ'αγνοείς Το ποιος θα μου μάθει τη ζωή την αλήθεια αν θα μου πει Δε με ξέρεις, δεν είμαι εδώ Στη γη θέλω πια να περπατώ και ν' αγγίζω ο,τι δω, να γελάσω,να ζήσω κι εγώ Γιατί να μ' αλλάξουν προσπαθούν να μ'ακούσουν δε μπορούν δε με ξέρουν κι ας είμαι εδώ Μα εσύ την αλήθεια έχεις δει και σε μένα έχεις βρει ένα λόγο ν'αρχίσεις ξανά Γι'αυτό δε φοβάμαι τώρα πια, έχω εσένα συντροφιά, η καρδιά μου ανοίγει καινούρια φτερά Ποιος το ξέρει να μου πει τι ζητάει η ψυχή Τότε είχα ένα όνειρο που έγινε στάχτη με μιας Τώρα έχω αλλάξει κι ο δρόμος μου δε σταματά Στη γη θέλω πια να περπατώ και ν'αγγίζω ό,τι δω, να γελάσω, να ζήσω κι εγώ Εδώ, θα ανήκω πια εδώ έχω δύναμη, μπορώ Τώρα ξέρω ποιος είμαι εγώ ξέρω πια ποιος είμαι εγώ Είμαι εδώ, είμαι εδώ |
|
|
|
|
|
|
#588 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κάποιες φορές
Δημήτρης Μητροπάνος-Στέφανος Κορκολής Κάποιες φορές θυμάμαι τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που είχα μείνει από τσιγάρο τότε που ζούσα έναν έρωτα τρελό που μ' έχει κάνει τον κατήφορο να πάρω. Κάποιες φορές θα 'θελα τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που σ' ένα λάθος μου κολλάω και που φοβάμαι την αλήθεια της ζωής που με ματώνει όταν δίπλα της περνάω. Εσύ,κάποιες φορές, καποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που όλη η γη δεν σε χωράει Κάποιες φορές, κάποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που βασανίζεσαι Εσύ,κάποιες φορές, καποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που όλη η γη δεν σε χωράει Κάποιες φορές, κάποιες βραδιές, μα τι τα θες... Κάποιες φορές κλείνομαι μέσα στον καημό κάποιες βραδιές τότε μονάχος που τα πίνω τον εαυτό μου ψάχνω μήπως και τον βρω χάνομαι μέσα μου και λίγο λίγο σβήνω Εσύ,κάποιες φορές, καποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που όλη η γη δεν σε χωράει Κάποιες φορές, κάποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που βασανίζεσαι Εσύ,κάποιες φορές, καποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που όλη η γη δεν σε χωράει Κάποιες φορές, κάποιες βραδιές, μα τι τα θες... είναι στιγμές που βασανίζεσαι Εσύ,κάποιες φορές, κάποιες βραδιές, μα τι τα θες... Κάποιες φορές θυμάμαι τόσα να σου πω... |
|
|
|
|
|
|
#589 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Iron Maiden-Hallowed Be Thy Name
I'm waiting in my cold cell when the bell begins to chime Reflecting on my past life and it doesn't have much time 'Cause at 5 o'clock they take me to the Gallows Pole The sands of time for me are running low When the priest comes to read me the last rites I take a look through the bars at the last sights Of a world that has gone very wrong for me Can it be there's been some sort of an error Hard to stop the surmounting terror Is it really the end not some crazy dream Somebody please tell me that I'm dreaming It's not easy to stop from screaming But words escape me when I try to speak Tears they flow but why am I crying? After all am I not afraid of dying? Don't I believe that there never is an end? As the guards march me out to the courtyard Someone calls from a cell "God be with you" If there's a God then why has he let me die? As I walk all my life drifts before me And though the end is near I'm not sorry Catch my soul 'cause it's willing to fly away Mark my words believe my soul lives on Don't worry now that I have gone I've gone beyond to see the truth When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion Yeah, yeah, yeah, Hallowed be Thy name Yeah, yeah, yeah, Hallowed be Thy name |
|
|
|
|
#590 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Μα το Θεο - Κελλυ Κελεκιδου
![]() Προσευχη στο Θεο μου θα στείλω, με δυο λόγια καρδιάς θα του πω Να σου πει πως πονώ, πως μακρυά σου δεν ζω να σου πει να γυρίσεις εδώ. Μα το Θεο σ'αγαπάω, συγχώρα με με τί άλλα λόγια μπορώ τώρα πια να στο πω. Μα το Θεο σ'αγαπάω, λυπήσου με μακρυά σου δεν αντέχω να ζω. Προσευχή στα ουράνια θα στείλω και αν υπάρχει Θεος θα το δει. Πως πεθαίνω εγώ κάθε ένα λεπτό θα σου πει να γυρίσεις εδώ. Μα το Θεο σ'αγαπάω, συγχώρα με με τί άλλα λόγια μπορώ τώρα πια να στο πω. Μα το Θεο σ'αγαπάω, λυπήσου με μακρυά σου δεν αντέχω να ζω. Μα το Θεο σ'αγαπάω, συγχώρα με με τί άλλα λόγια μπορώ τώρα πια να στο πω. Μα το Θεο σ'αγαπάω, λυπήσου με μακρυά σου δεν αντέχω να ζω. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο