|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γάτες μπορούν να βγάλουν 100 φωνητικούς ήχους, ενώ τα σκυλιά 10. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1081 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Travis - Why Does It Always Rain On Me
http://www.youtube.com/watch?v=Nwh3FmpZ7kg Αφιερωμένο σε όλους τους 'βρεγμένους' ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1082 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΖΟΥΜΠΑΛΑ ΖΟΥΜΠΑΛΑ ΖΟΥΜΠΑΛΑΓΙΑ
Ω ΘΕΕ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΖΟΥΜΠΑΛΑΓΙΑ |
|
|
|
|
|
|
#1083 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Alice In Chains - Down In A Hole
http://www.youtube.com/watch?v=_8IwZUIoBFY Bury me softly in this womb I give this part of me for you Sand rains down and here I sit Holding rare flowers In a tomb...in bloom Down in a hole and I dont know if I can be saved See my heart I decorate it like a grave You dont understand who they Thought I was supposed to be Look at me now a man Who wont let himself be Down in a hole, feelin so small Down in a hole, losin my soul Id like to fly, But my wings have been so denied Down in a hole and theyve put all The stones in their place Ive eaten the sun so my tongue Has been burned of the taste I have been guilty Of kicking myself in the teeth I will speak no more Of my feelings beneath Down in a hole, feelin so small Down in a hole, losin my soul Id like to fly but my Wings have been so denied Bury me softly in this womb Oh I want to be inside of you I give this part of me for you Oh I want to be inside of you Sand rains down and here I sit Holding rare flowers (oh I want to be inside of you) In a tomb...in bloom Oh I want to be inside... Down in a hole, feelin so small Down in a hole, losin my soul Down in a hole, feelin so small Down in a hole, outta control Id like to fly but my Wings have been so denied |
|
|
|
|
|
#1084 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
U2 - One
http://www.youtube.com/watch?v=VUNdwiWf2Ro Is it getting better Or do you feel the same Will it make it easier on you now You got someone to blame You say... One love One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it Did I disappoint you Or leave a bad taste in your mouth You act like you never had love And you want me to go without Well it's... Too late Tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to Carry each other Carry each other One... Have you come here for forgiveness Have you come to raise the dead Have you come here to play Jesus To the lepers in your head Did I ask too much More than a lot You gave me nothing Now it's all I got We're one But we're not the same Well we Hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other One...life One |
|
|
|
|
|
|
#1085 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=7OuWEymcnks
Το αδιέξοδο Στίχοι: Βασίλης Καρράς Μουσική: Βασίλης Καρράς Πρώτη εκτέλεση: Δέσποινα Βανδή & Γιάννης Πάριος Μια χαραμάδα απ' το παντζούρι λίγο φως κι ένα παράθυρο που χρόνια έχει ν' ανοίξει νιώθω το τέλος και ο πόνος δυνατός σαν μια σελίδα που δε λέει να γυρίσει Θέλω να βγω απ' τ' αδιέξοδο αυτό θέλω να βγω μα τους ανθρώπους τους φοβάμαι κι είναι αλήθεια την εγκατάλειψη τη γνώρισα τη ζω τη μοναξιά μου τη ζωγράφισα στα στήθια Με αναμνήσεις και με όνειρα μπορεί να 'χω γεμίσει το δωμάτιο που μένω τη μοναξιά κι αν δεν τη νίκησε κανείς εγώ είμαι εδώ και να θυμάσαι περιμένω Θέλω να βγω απ' τ' αδιέξοδο αυτό θέλω να βγω μα τους ανθρώπους τους φοβάμαι κι είναι αλήθεια την εγκατάλειψη τη γνώρισα τη ζω τη μοναξιά μου τη ζωγράφισα στα στήθια |
|
|
|
|
|
|
#1086 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Active Member - Κάνε μου τη Χάρη
http://www.youtube.com/watch?v=1xfaKWxx76I Όταν ανοίγεις την καρδιά σου κράτα ρε και λίγο αβάντα όλα τον κόπο δεν αξίζουν το ίδιο πάντα μην ξεγελίεσαι και σε παίρνουν χαμπάρι με την πρώτη μπορεί η τύχη να σου χρωστάει έναν προδότη. Ή ακόμα ένα φίδι με την γλώσσα ποτισμένη με φαρμάκι που αντέχει στον καιρό δεν ξεθυμαίνει μην το χαϊδεύεις λοιπόν κι όταν άκακο σου μοιάζει κάνε το πρώτος να τρομάζει Τι έχεις να χάσεις το καλό ή το κακό έτσι κι αλλιώς θα σε δαγκώσει όταν σε βρεί βολικό θα τυλιχτεί απ’το λαιμό σου θ’αλλάξει δέρμα να ξαλαφρώσει απ’τον καημό σου Σ’αυτά τα μέρη από παλιά μας ζώνουν τα φίδια δε βρήκα ούτε ένα ρε να κουβαλάει πάνω του αρχίδια δε βρήκα ούτε ένα να τελειώνει μοναχό του πάντα κάποιος θα υπήρχε που γελούσε στο χαμό του Σύνδρομο της κατοχής ή μετάλλαξη εποχής που οι ρουφιάνοι τώρα είναι άνευ ενοχής έχουν κώδικα κοινό ίδιο λάκο για φωλιά κι από κει που δαγκωνόντουσαν ν' αλλάζουν φιλιά Ζευγαρώνουν με καμάρι και φωνάζουν δυνατά είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τα ερπετά δεν τα ξέρω εγω αυτά και πάρτε το χαμπάρι όποιος προδόσει μια φορά θα μου χρωστάει και μια χάρη Όσα σου έταξα λοιπόν να τα θυμάσαι καλά κι όταν θα σέρνεσαι όπως λέει κι η κατάρα χαμηλά να ’χεις το νου σου άμα ταιριάξει το φαρμάκι θα σου βγάλω και να το πιείς με το ζόρι θα σε βάλω Θα θέλει το κορμί σου την ψυχή σου ν’ αδειάσει κι ένα θάνατο αργό να σου ταιριάζει θα θέλει την ντροπή σου λάφυρο για τη ζωή σου κι όταν θέλουν οι τύψεις θα ξεδιψάνε στην πληγή σου Γι’ αυτό σου λέω κράτα το μάτι ανοιχτό όταν κοιμάσαι μια νύχτα σαν κι αυτή θα ’ρθω που θα φοβάσαι να σου τυλίξω το λαιμό με λίγη λάσπη απ’ το βάλτο μας περισσεύει το κακό εκεί κάτω Μας περισσεύουν κι οι μύθοι αλλά απ’ αυτό δε σου χαρίζω σου ’χα φτιάξει ένα ψέμα τώρα πίσω δε γυρίζω θα μείνω εδώ κι όσο καιρό και να μου πάρει, θα περιμένω γι’ αυτό κάνε μου τη χάρη. Γιατί όπως λέει κι ο σοφός όταν του ήλιου βγεί το φώς το φίδι άσε μονάχο να συρθεί μη το βοηθάς να σηκωθεί. Τι ωραία η προδοσία σου ’χει φτιάξει ευλυγισία για να σου δίνουν οι χαμένοι σημασία σου ζωγράφισε κι ένα χαμόγελο στο στόμα σού ’φτιαξε μάσκα αφού κατούρησε στο χώμα Σ’ άλλαξε τη μιλιά κι έδωσε στα πουλία για να μιλάνε όσο πετάνε την παλιά να λένε όποιος την είδε σε μια νύχτα παλικάρι ότι είμαι εδώ και μου χρωστάει και μια χάρη. Κάνε μου τη χάρη, όσα σου έταξα να τα θυμάσαι. Κάνε μου τη χάρη με το ένα μάτι ανοιχτό να κοιμάσαι. Κάνε μου τη χάρη να μιλάς δυνατά όταν φοβάσαι. Κάνε μου τη χάρη, για να σ’ ακούω απ’ οπου και να’σαι. |
|
|
|
|
|
#1087 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
No comments...
Metallica-Nothing Else Matters So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are and nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say and nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view and nothing else matters never cared for what they do never cared for what they know but I know So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are and nothing else matters never cared for what they do never cared for what they know but I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say Trust I seek and I find in you Every day for us, something new Open mind for a different view and nothing else matters never cared for what they say never cared for games they play never cared for what they do never cared for what they know and I know So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No, nothing else matters |
|
|
|
|
|
|
#1089 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Στίχοι: Locomondo
Μουσική: Locomondo Πρώτη εκτέλεση: Locomondo Απ' το σπίτι δε θα βγω, πίνω μπάφους και παίζω pro δεν έχω χρόνο για το μωρό, πίνω μπάφους και παίζω pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro εεοο, πίνω μπάφους και παίζω pro εεοο, πίνω μπάφους και παίζω pro με φωνάζουνε τρελό γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro για όλα τα άλλα αδιαφορώ, πίνω μπάφους και παίζω pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro και εσύ και εγώ, πίνω μπάφους και παίζω pro δεν έχω χρόνο για το μωρό, πίνω μπάφους και παίζω pro για όλα τα άλλα αδιαφορώ, πίνω μπάφους και παίζω pro που θα βρω αναπληρωματικό, πίνω μπάφους και παίζω pro είναι τραυματίας ο Ετό, πίνω μπάφους και παίζω pro αλλά έχει κέφια ο dorgba, πίνω μπάφους και παίζω pro και φέρνει βόλτες ο φος-μπα, πίνω μπάφους και παίζω pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro το κάνεις και εσύ το κάνω και εγώ, πίνω μπάφους και παίζω pro έχω κλειστό το κινητό γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro μην με αγχώνεις δεν μπορώ γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro όλη μέρα είμαι εδώ πίνοντας μπάφους και παίζοντας pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro οοοο, πίνω μπάφους και παίζω pro |
|
|
|
|
|
|
#1090 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
http://http://www.youtube.com/watch?...elated&search=
HIM "It's All Tears (Drown In This Love)" I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love Open your arms and let me show you what love can be like It's all tears and it will be 'til the end of your time Come closer my love Will you let me tear your heart apart? Now all hope is gone so drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love So my love your laughter is finally turning into tears And you're begging for more though the end is getting near come closer my love I'll violate you in the most sensual way... until you drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love ΚΟ ΜΜΑ ΤΑ ΡΑ |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο