|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γάτες ακούν υπέρηχους.. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2251 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2252 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Delerium feat.Sarah McLachlan-Silence 2008 (niels van gogh vs thomas gold remix)
Give me release Witness me I am outside Give me peace Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides Passion choke the flower Until she cries no more Possessing all the beauty Hungry still for more Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides In this white wave I am sinking in this silence In this white wave in this silence I believe I can't help this longing Comfort me I can't hold it all in If you won't let me Heaven holds a sense of wonder And I wanted to believe that I'd get caught up when the rage in me subsides In this white wave I am sinking In this silence In this white wave In this silence I believe I have seen you in this white wave you are silent You are breathing in this white wave I am free |
|
|
|
|
|
|
#2253 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Tender is the night Lying by your side Tender is the touch Of someone that you love too much Tender is the day The demons go away Lord I need to find Someone who can heal my mind Come on, come on, come on Get through it Come on, come on, come on Love's the greatest thing Come on, come on, come on Get through it Come on, come on, come on Love's the greatest thing That we have Im waiting for that feeling Im waiting for that feeling Waiting for that feeling to come Oh my baby Oh my baby Oh why Oh my Tender is the ghost The ghost I love the most Hiding from the sun Waiting for the night to come Tender is my heart For screwing up my life Lord I need to find Someone who can heal my mind Come on, come on, come on Get through it Come on, come on, come on Love's the greatest thing Come on, come on, come on Get through it Come on, come on, come on Love's the greatest thing That we have Im waiting for that feeling Im waiting for that feeling Waiting for that feeling to come Oh my baby Oh my baby Oh why Oh my... |
|
|
|
|
|
|
#2254 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Πάλι μέτρησα τ’ αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε Μόνο τα δικά σου χέρια δε μ’ εγκαταλείπουνε Πως μ’ αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται Τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας Και στων φιλιών τη μουσική, ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας Για μια ολόκληρη ζωή, να είναι η βραδιά δικιά μας Τα φιλιά σου στο λαιμό μου μοιάζουνε με θαύματα Σαν τριαντάφυλλα που ανοίγουν πριν απ’ τα χαράματα Στων ματιών σου το γαλάζιο έριξα τα δίχτυα μου Στις δικές σου παραλίες θέλω τα ξενύχτια μου Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας Και στων φιλιών τη μουσική, ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας Για μια ολόκληρη ζωή, να είναι η βραδιά δικιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά...... |
|
|
|
|
|
|
#2256 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Αφιερωμένο σε όλους όσους δε νιώθουν και πολύ καλά..
Η ζωή είναι τόσο μικρή για να είναι θλιμμένη... Δώστε της το χρώμα που της ταιριάζει.... |
|
|
|
|
|
|
#2258 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Έλενα Παπαρίζου - Πυροτεχνήματα
Πέρασα πολλά δίχως αγκαλιά κι ήρθες σαν πρωί μέρα τυχερή είσαι ουρανός και γη, δίψα, βροχή. Μεσ στην ξαστεριά σβήνω τα παλιά άδειο παρελθόν, μέλλον το παρόν είσαι ποταμός, πηγή, δίψα, βροχή. Γκρέμισα βουνά για την αγάπη σου κι ήθελα εμένα να κοιτάς σαν τον Θεό σου, έναν άγγελο, σαν όνειρό σου που ζεις κι αγαπάς. Πυροτεχνήματα, γράφουν συνθήματα σ έναν καθαρό ουρανό. Πυροτεχνήματα, θάλασσες, κύματα πόσο δυνατά σ' αγαπώ. Τόσες μάχες δίχως φίλους κι εχθρούς στο μυαλό ξενύχτι πριν βρω χρυσούς θησαυρούς. Κλείσαν οι πληγές, πιάσαν οι ευχές μείνε πάντα εδώ, φίλα μου σταυρό είσαι ουρανός και γη, δίψα, βροχή. Γκρέμισα βουνά για την αγάπη σου κι ήθελα εμένα να κοιτάς σαν τον Θεό σου, έναν άγγελο, σαν όνειρό σου που ζεις κι αγαπάς. Πυροτεχνήματα, γράφουν συνθήματα σ έναν καθαρό ουρανό. Πυροτεχνήματα, θάλασσες, κύματα πόσο δυνατά σ' αγαπώ. Τόσες μάχες δίχως φίλους κι εχθρούς στο μυαλό ξενύχτι πριν βρω χρυσούς θησαυρούς. |
|
|
|
|
|
|
#2259 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Aύριο θα το ακούμε live
![]() Γη και ουρανός Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Πέγκυ Ζήνα Έφτασε λοιπόν η ώρα για να πεις αντίο και το δρόμο να τραβήξεις για το χωρισμό μοναξιά και ανηφόρα έχουμε κι οι δύο μια αγκαλιά το όνειρό μας που έμεινε μισό Δεν ξέρω πως γη κι ουρανός το κανονίσανε μαζί και μοιάζει τώρα το φιλί συννεφιασμένη Κυριακή Κράτα με για λίγο ακόμα πριν χαθείς απόψε δωσ΄μου το γλυκό σου στόμα τελευταία φορά μη μου λες οτι λυπάσαι και το φόβο διώξε τι θα γίνω δε σε νοιάζει και δε σ΄αφορά Δεν ξέρω πως γη κι ουρανός το κανονίσανε μαζί και μοιάζει τώρα το φιλί συννεφιασμένη Κυριακή |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο