|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα βρέφη έχουν τόσο πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, όσο κανείς άλλος. Χαρακτηριστικό είναι ότι αναγνωρίζουν την μαμά τους πρωτίστως από την οσμή της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2211 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Όλη μέρα έχω αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου...
Αγαπημένο κομμάτι που με γυρίζει στα παιδικά μου χρόνια... Αφιερωμένο σε όσους το γνωρίζουν ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2212 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Στίχοι: Άκης Πάνου Μουσική: Άκης Πάνου Πρώτη εκτέλεση: Στράτος Διονυσίου Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'άκουγες παράλογα Περπάτησε ανάλογα Θυμάσαι που σου τα'λεγα; Εγώ καλά σου τα'λεγα Γιατί δε συμβιβάζεσαι; Που τρέχεις και τι βιάζεσαι; Αμάρτησες; Κολάζεσαι! Αδίκως θυσιάζεσαι Γιατί δε συμβιβάζεσαι; Αφού το κρίμα κρίνεται κι ο αίτιος ευθύνεται το πίνεις και δεν πίνεται Εξαίρεση δε γίνεται αφού το κρίμα κρίνεται |
|
|
|
|
|
#2213 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Δυστυχώς δεν υπάρχει στην πρώτη εκτέλεση από τον Στελάρα. Αλλά απόψε είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό και το βάζω από Πολυκανδριώτη.
Αφιερωμένο στην πάρτη μου και μόνο. Κάθε βήμα μια παγίδα κι ένα δάκρυ, να με θέλουν ξεχασμένο σε μιαν άκρη, κάθε μέρα την καρδιά μου να πληγώνουν και τα λάθη τους σε μένα να φορτώνουν. Ζηλεύω τα πουλιά γιατί έχουνε φτερά κι αλλάζουνε πατρίδες κάθε τόσο. Ζηλεύω τα πουλιά, αχ να 'μουν σαν κι αυτά, να φύγω και ελεύθερος να νιώσω. Κάθε βήμα περιμένω κι ένα πόνο κι αμαρτίες αλλονών εγώ πληρώνω, κάθε μέρα ξεπουλάνε τη ζωή μου κι όλο σφίγγουν τη θηλιά μες στην ψυχή μου. |
|
|
|
|
|
|
#2214 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Θα 'μαι κοντά σου
Αφιερωμένο.. Ξύπνησα μες τον ύπνο μου κι άκουσα δυο φωνές. Η μια μου είπε ξέχνα την κι πάψε πια να κλαις. Μα η άλλη ήταν η δική σου μες απ` του ύπνου του εφιάλτη τις γραμμές. Μου λεγε αγάπη μου κοιμήσου Θα μαι κοντά σου όταν με θες... Τα χρόνια είναι αμέτρητα μα είν` η ζωή μικρή. Συνήθισα να σ` αγαπώ συνήθισες κι εσύ. Μα είναι τα χρόνια ένα δοχείο ένα φθηνό ξενοδοχείο για δυο στιγμές. Για να χωράει κάπου ο πόνος τις νύχτες όταν μένω μόνος. Τις σιωπές μου να μετράω να σε θυμάμαι όταν πονάω να μου λες Θα μαι κοντά σου όταν με θες... Το παραμύθι τέλειωσε κι αρχίζει η ζωή. Αχ να ταν η αλήθεια σου σαν ψέμα αληθινή. Τι να την κάνω τη ζωή μου στο παραμύθι θα τη ρίξω να πνιγεί. Να παραμυθιαστεί η ψυχή μου, να σε πιστέψει πάλι από την αρχή. Να σε πιστεύει όταν μ` αγγίζεις, τις νύχτες όταν ψιθυρίζεις όταν λες Θα μαι κοντά σου όταν με θες... |
|
|
|
|
|
|
#2216 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Αφιερώνω σε όλους σας αυτο το καταπληκτικό,ατμοσφαιρικό τραγούδι,μέσα στο πνεύμα των ημερών
ΤΟΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ |
|
|
|
|
|
|
#2217 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ψαραντώνης - Να κάμω θέλω ταραχή
Ω πουλάκι μου, Να κάμω θέλω ταραχή σα το κακό Γενάρη να ρίξω χιόνια και νερά άλλος να μη σε πάρει... Το ποστάρω με αφορμή το τόπικ του Αστρο με τον Ψαραντώνη στην αυστραλία. Εδώ παίζει μια σύνθεση του Μαύρου, ή Νίκου Σαριδάκη απο το Σκουτελώνα Κισσάμου, γνωστή ως Κολυμπαριανός συρτός ή "Τα μάθια σου μ' αρέσουνε". Η μαντνάδα αφιερωμένη στ μάτια που αγαπάω... |
|
|
|
|
|
|
#2219 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: ATA
Track: Blue Skies Από τα κομμάτια που χορεύουν πάνω στο νερό. Μέσα στα κορυφαία για αυτή την χρονιά. Ο ρυθμός σε αυτό το κομμάτι είναι άστα να πάνε.... Βγήκε την δευτέρα σε όλα τα digital stores και είναι διαθέσιμο για αγορά.... |
|
|
|
|
|
|
#2220 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μιχάλης Τζουγανάκης - Στη κοξαρέ, εγώ σου δίνω τη χαρά, θωρώ σε πως μαρένεσαι
http://www.youtube.com/watch?v=PgXiXQ3i2Rc Στη Κοξαρέ κουφοβροντά στη Καρωτή στερνιάζει τι είν' η καρδιά και τη παλιά τη στράτα δεν αλλάζει Εγώ στερούμαι τη χαρά και τηνε δίνω εσένα, απου δε το καμα ποτέ στη μάνα που με γέννα Θωρώ σε πως μαρένεσαι βιόλα μου στο μετόχι, μα δε μπορώ και να γενώ για σένα πρωτοβρόχι... Μια σειρά συρτά απο το Μιχάλη Τζουγανάκη. Μια γεύση για το γλέντι που θα είμαι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κρέας, πιοτό, χορός και Τζουγάνος!!! Αφιερωμένο εξαιρετικά |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο