|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2191 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Song: Gomenasai
Artist(Band): t.A.T.u. What I thought wasn't mine In the light Was a one of a kind, A precious pearl When I wanted to cry I couldn't cause I Wasn't allowed Gomenasai for everything Gomenasai, I know I let you down Gomenasai till the end I never needed a friend Like I do now What I thought wasn't all So innocent Was a delicate doll Of porcelain When I wanted to call you And ask you for help I stopped myself Gomenasai for everything Gomenasai, I know I let you down Gomenasai till the end I never needed a friend Like I do now What I thought was a dream A mirage Was as real as it seemed A privilege When I wanted to tell you I made a mistake I walked away Gomenasai, for everything Gomenasai, Gomenasai, Gomenasai I never needed a friend, Like I do now Gomenasai, I let you down Gomenasai, Gomenasai, Gomenasai till the end I never needed a friend Like I do now Gomenasai (ή gomen nasai δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι σωστο) σημαινει "συγγνωμη" (στα Ιαπωνεζικα.... τοσα anime και manga δεν εχουν παει τζαμπα )... Αρκετα καλο τραγουδι αν και δεν ειμαι φαν των t.A.T.u. |
|
|
|
|
|
|
#2192 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Freemasons feat. Bailey Tzuke-Uninvited
Like anyone would be I am flattered by your fascination with me And like any hot-blooded woman I have simply wanted an object to crave But you, you're not allowed You're uninvited An unfortunate slight Must be strangely exciting To watch the stoic squirm Must be somewhat heartening To watch shepherd meet shepherd But you you're not allowed You're uninvited An unfortunate slight Like any uncharted territory I must seem greatly intriguing You speak of my love like You have experienced love like mine before But this is not allowed You're uninvited An unfortunate slight I don't think you unworthy I need a moment to deliberate |
|
|
|
|
|
|
#2194 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Έτσι είν' οι ανθρώποι
Στίχοι: Σώτια Τσώτου Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι όσα λάθη κι αν μου βρούνε θα συγχωρεθούνε μα για σένα τι θα πούνε την απάνθρωπη Νύχτωσε και ξεπαγιάζω στα σκαλιά πλαγιάζω μ' είδανε τα νυχτοπούλια και βουρκώσανε αν πεθάνω τι θα κάνεις να ξαναζεστάνεις τα χλωμά σβηστά μου χείλια που παγώσανε Άσε με στο μεθοκόπι έτσι ειν' οι ανθρώποι τόσο αμαρτωλοί κι ωραίοι τόσο άνθρωποι δε σου μάθανε ακόμη τι θα πει συγγνώμη σαν γυαλί κόβει η ματιά σου η απάνθρωπη 1:24 έως 3:10 |
|
|
|
|
|
|
#2196 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Marcus Schossow
Track: The Last Pluck (Orjan Nilsen Remix) Aυτό είναι αφιερωμένο στους συνονοματούς μου που χθες γιόρταζαν. Aithera ακου το να μεινεις.... Φυσικά έχω να πω παλι πως ο Orjan Nilsen ξεπέρασε τον εαυτό του με το κομμάτι αυτό.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 07-12-2008 στις 16:18. |
|
|
|
|
|
|
#2197 (permalink) |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Είναι άδικο όταν η πρώιμη και γλυκειά γεύση της ζωής στο αποκορύφωμά της,
ανοίγει τόσο βίαια και ξαφνικά την βαρειά πύλη της θύμησης του θανάτου. Αναλύσεις.. αχαλίνωτα κτήνη.. αγρίμια σε σπασμένους καθρέφτες.. Δεν το χωράει ο νους, τρομάζει και παγώνει η ψυχή. Πλημμυρίζεις με την πικρή γεύση της οργής να ξεχειλίζει σε αδιάκοπα αγριεμένα κύματα, λες και κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε βάναυσα να ξεπλύνει το καυτό, φρέσκο και αθώο αίμα, και μαζί μ'αυτό τις όποιες ανθρώπινες αμαρτίες.. Στον μικρό αδικοχαμένο... Sweet child in time you'll see the line The line that's drawn between the good and the bad See the blind man shooting at the world Bullets flying taking toll If you've been bad, Lord I bet you have And you've been hit by flying lead You'd better close your eyes and bow your head And wait for the ricochet |
|
|
|
|
|
#2198 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
πρεπει να το ειχα ακουσει σε ενα ασοτ , εδω και κανενα μηνα , αλλα σιγουρα οχι ρεμιξ του νιλσεν.... πολυ ωραιο.................................. | |
|
|
|
|
#2199 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Μαρκος Βαμβακάρης - Ηθελα να'μουν Ηρακλης
Αφιερωμένο στον σκιουρο Μάνο.... Ημουνα μάγκας μιά φορά με φλέβα αριστοκράτη τώρα θα γίνω δάσκαλος σαν το σοφό Σωκράτη Ο Πάρις θα γινόμουνα να΄κλεβα την Ελένη ν΄άφηνα το Μενέλαο με την καρδιά καμένη Ηθελα να΄μαι ο Ηρακλής όταν σε πρωτοείδα να σου ΄κοβα την κεφαλή σαν τη Λερναία Υδρα Τι άλλο θέλεις να γινώ γιά να με αγαπήσεις, εσύ με το κεφάλι σου τον Ξέρξη θα ζητήσεις |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:23.

)... Αρκετα καλο τραγουδι αν και δεν ειμαι φαν των t.A.T.u.

Και γαμώ τα τραγούδια!!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο