|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2071 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Μου χει κολλήσει ελεεινά αυτό το κομμάτι αυτές τις μέρες όπως και κάτι άλλα.......
Αλκίνοος Ιωαννίδης-Ο Προσκυνητής |
|
|
|
|
|
|
#2072 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Αν και ειδικά σε τέτοιου βεληνεκούς τραγούδια σπάνια μπορώ να ακούσω άλλη εκτέλεση εκτός από την πρώτη η συγκεκριμένη είναι εξαιρετική και βγάζει απίστευτο πάθος. Respect...
Στίχοι/Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο Κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Κάτι κυνηγώ σα το ναυαγό τα χρόνια μου σεντόνια μου τσιγάρα να τα σβήσω Αυτή η νύχτα μένει, αιώνες παγωμένοι που δυο ψυχές δε βρήκαν καταφύγιο Κι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοι να ζήσουν έναν έρωτα επίγειο Χάθηκα κι εγώ κάποια βραδιά πέλαγο η φωνή του Καζαντζίδη πέφταν τ' άστρα μες στη λασπουριά μαύρος μάγκας ο καιρός και μαύρο φίδι Μου 'γνεφε η καρδιά πάρε μυρωδιά το λάδι εδώ πως καίγεται και ζήσε το ταξίδι Αυτή η νύχτα μένει... |
|
|
|
|
|
|
#2073 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Και επειδή ξύπνησα (αν και εν μέρει) με νεύρα...
Blondie-One Way Or Another http://www.youtube.com/watch?v=J1cs7KmSt6U |
|
|
|
|
|
|
#2074 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#2075 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Είδα στην ΕΤ1 ένα αφιέρωμα στον Τσαρούχη και έπαιζε αυτο το κομμάτι....
Χρόνια στον Περαία Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Χρόνια μες στην Τρούμπα μαγκίτης κι αλανιάρης, ρώτησε να μάθεις κι ύστερα να με πάρεις. Ρώτησε να μάθεις κι ύστερα να με πάρεις, χρόνια στον Περαία μαγκίτης και αλανιάρης. Είμαι παιδάκι έξυπνο, παίζω και μπουζουκάκι, όλος ο κόσμος μ’ αγαπάει γιατ’ είμαι Συριανάκι. Στην πιάτσα που μεγάλωσα όλοι μ’ έχουν θαυμάξει, γιατ’ είμαι μάγκας έξυπνος και σ’ όλα μου εντάξει. Οι μάγκες με προσέχουνε κι όλοι με λογαριάζουν, όταν με βλέπουν κι έρχομαι μαζί μου νταλκαδιάζουν. |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 04-10-2008 στις 19:07. |
|
|
|
|
|
|
#2076 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Αυτό το τραγούδι και μόνο που το τραγουδάς σε φθείρει.... Ενα κομμάτι φορος τιμής στους χαμένους εραστές, σε αυτους που το ζησαν και δεν κατάφεραν να το κρατήσουν.... Τραγούδι που μόνο η Παπίου κατάφερε να πει σωστά, ο ίδιος ο Κραουνάκης που σαν συνθετης το νιώθει περισσότερο από όλους και η Τάνια η Τσανακλίδου.... Άνθρωποι με ψυχή και όχι απλοί ερμηνευτές.... LOL μάλλον παραείμαι ευαίσθητος με αυτό το κομμάτι.... ![]() Να και η έκδοση με την Τσανακλίδου.... Και μόνο το ακορντεόν που παίζει (το πιο νοσταλγικο οργανο μουσικης που μπορεις να βρεις) φτάνει.... | |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 04-10-2008 στις 19:37. |
||
|
|
|
|
|
#2077 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Όντως το ακορντεόν κάνει την εκτέλεση πολύ ωραία αλλά η Τσανακλίδου κάνει 3 φάουλ.
1. Γελάει και αυτή. (απλή παρατήρηση) 2. Χορεύει ζεϊμπέκικο. Η γυναίκες ΔΕΝ χορεύουν ζεϊμπέκικο. (κίτρινη κάρτα) 3. Στο τελευταίο ρεφραίν λέει ένα "πάμε". Σε αυτά τα τραγούδια δεν υπάρχει αυτό,όποιος το νιώθει το τραγουδάει από μόνος του,η πρόσκληση είναι περιττή. (δεύτερη κίτρινη,κόκκινη. Θα μπορούσα να τη βγάλω και απευθείας που χόρεψε αλλά είμαι στις καλές μου απόψε ) |
|
|
|
|
|
|
#2078 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
+1
Είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια και η εκτέλεση της Παπίου, για μένα, είναι η καλύτερη. (Και το συγκεκριμένο έργο μου άρεσε πολύ) |
|
|
|
|
|
|
#2080 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Πραγματικά εκφράζει αυτό που νιώθω τώρα... ο δικός μου τρόπος να πω ένα... Σ' αγαπάω...
3 Doors Down - Here without you A hundred days have made me older Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappear now when I'm dreaming of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight it's only you and me The miles just keep rollin' As the people leave their way to say hello I've heard this life is overrated But I hope that it gets better as we go I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl its only you and me Everything I know, and anywhere I go It gets hard but it won't take away my love And when the last one falls When it's all said and done It gets hard but it wont take away my love I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl its only you and me |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 05-10-2008 στις 01:52. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:27.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο