|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά τη συντήρηση του Ηρωδείου το 2006, οι αρχαιολόγοι αφαίρεσαν 27 κιλά τσίχλες, που ήταν κολλημένες στα μαρμάρινα καθίσματα των διαζωμάτων, ακόμη και στις σειρές των επισήμων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1891 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μάσκες - Άρωμα
Νύχτες μακριές πέρα απ' το άρωμα του πόθου το νοιώθω σαν χτες Νύχτα θολή δυο λευκά περιστέρια μια πελώρια σιωπή Μαύρος καπνός ένας δρόμος για μάς ένας μουντός ουρανός Πιο δυνατό από το πάθος του ανέμου απ' την οργή των θεών Ζαλίζει, όταν θα σβήσουν τα φώτα το άρωμα της το σκοτάδι τρυπά Λόγια πολλά σαν μια αντανάκλαση που σβήνει όπως το φως κι η σκιά Νύχτες τρελές εκεί στα Κάστρα που γυρνούσαμε μαζί μέχρι χτες Θέλω να πω στην ψυχή μου πως υπάρχω είμαι εδώ, είμαι εδώ.... |
|
|
|
|
|
|
#1892 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Aly & Fila vs FKN feat Jahala-How long
πολύ όμορφο κομμάτι το οποίο (ξανα)ανακάλυψα ενα βράδυ ... It's late at night, I'm on my own I'm cold and lost and it's hard to be alone My frozen breath is all I see It's getting darker and my eyes decieve me How long could it be How long could it be Until you find me How long could it be How long could it be |
|
|
|
|
|
|
#1893 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
![]() This is a call to arms, Will you stand beside me? This is our time to fight No more compromising And this blackened heart will sing For sad solidarity Halo over our demise Following a god so blind Sallow in their sickening Swallow not, the shit they feed This is a right to life, Not the Religious Right’s act This is abortion’s knife, Aiming at the wombs of The Christian conspiracy See open thine eyes and see, the Halo over our demise Following a god so blind Sallow in their sickening Swallow not, the shit they feed Our time will come, our time will come Our time is now, our time is now And I won’t pray for you Halo over our demise Following a god so blind Sallow in their sickening Swallow not, the shit they feed The words will never hold us down Prayers won’t be spared on you Satisfaction denied ‘Til you’re dead and gone Gone Dead and gone! You’re gone! |
|
|
|
|
|
#1894 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γιατί ακόμα και ο Φοίβος μια φορά στα δύο χρόνια γράφει κι ένα καλό κομμάτι...
Σαν δυο σταγόνες βροχής Στίχοι: Φοίβος Μουσική: Φοίβος Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Μαζωνάκης Αν δε σε ήξερα δε θα 'ξερα πολλά κι όλα θα μένανε μισά δε θα 'χα κάποιον τη χαρά μου να χαρώ μα τώρα αγάπη μου είσαι εδώ Σαν με κοιτάς, φλέβα χτυπάς με τη ματιά σου μεθώ, όνειρα αρχίζω να ζω σαν μου μιλάς, λόγια ψυχής το θάνατο ξεγελάς, μ' ένα φιλί της ζωής σαν δυο σταγόνες βροχής, έτσι ταιριάζουμε εμείς κι άμα σε πάρω αγκαλιά, θα γίνουμε μια, θα γίνουμε μια σαν δυο σταγόνες νερού, κομμάτια εμείς τ' ουρανού πεσμένα πάνω στη γη, για πάντα μαζί, για πάντα μαζί Σε σένα βρήκα ότι θα 'θελα να βρω κάθε χαρά, κάθε καημό, κι αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο τυχερός, η σ' ονειρεύτηκα απλώς Σαν με κοιτάς, φλέβα χτυπάς με τη ματιά σου μεθώ, όνειρα αρχίζω να ζω σαν μου μιλάς, λόγια ψυχής το θάνατο ξεγελάς, μ' ένα φιλί της ζωής, σαν δυο σταγόνες βροχής, έτσι ταιριάζουμε εμείς κι άμα σε πάρω αγκαλιά, θα γίνουμε μια, θα γίνουμε μια σαν δυο σταγόνες νερού, κομμάτια εμείς τ' ουρανού πεσμένα πάνω στη γη, για πάντα μαζί, για πάντα μαζί Σαν δυο σταγόνες βροχής, έτσι ταιριάζουμε εμείς κι άμα σε πάρω αγκαλιά, θα γίνουμε μια, θα γίνουμε μια σαν δυο σταγόνες νερού, κομμάτια εμείς τ' ουρανού πεσμένα πάνω στη γη, για πάντα μαζί, για πάντα μαζί. |
|
|
|
|
|
|
#1896 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Αφιερωμενο στη Μαιρη-Pink και αστρολαβο
Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Ένα κομμάτι για καιρούς παλιούς και φίλους καλούς απ'την καρδιά αφιερωμένο για τους πιο κολλητούς. Τα φιλαράκια που πιστέψαν σε σκοπούς μουσικούς κι υποστηρίξαν μια ζωή παρόλους τους παλαβούς...ρυθμούς, με Rock,Hip-Hop και ξενιτεμούς,ταξίδια, όνειρα, αφηγήσεις, δάκρυα Jazz και Blues. Μα η αγάπη τους ζεσταίνει δρόμους μοναχικούς κι οι αναμνήσεις ζωντανεύουν τις φωνές που ακούς: Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Η βάση; Μακρυγιάννη και το λύκειο:Βρυώνη. Αφεντούλη το δισκάδικο, ο Peavys να χρεώνει. Καταλήψεις με Nirvana, G N'R, Παύλο, Βασίλη, Βodycount και Beasty Boys:του θυμού η πρώτη ύλη. Εξορμήσεις Φρεατίδα, μεξικάνικα καπέλα, για φραπέ Πασαλιμάνι, Παπασπύρου, πασαρέλα. Η παρέα ήταν μοιραία και τα βράδια πάντα ακραία. Rendevouz Μικρή πλατεία και καιγότανε η Ζέα. All Sports κανά μπυρόνι πάντα μ' Ολυμπιακό. Στην Πισίνα χαλαρό ποτό με θέα τον Σαρωνικό (και απλο ποτο 10 ευρω για να μην ξεχνιομαστε )Μπασκετάκι στον Διογένη όλοι μες τον πανικό. Άντε και κανένα τάβλι, Σκάκι στο δημοτικό, Ρεμπετάδικα, Πηγάδα, Ανηφόρι( ), Τουμπακάρη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας του Περαία το καμάρι.Καραϊσκάκη- το στολίδι! -Φάληρο έξω απ'το σταθμό. Κι οι φωνές μας με τα γκολ φτάνανε ως τον Ισθμό! ![]() Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Να μεθάμε και καλά, μόνο μ'αναψυκτικά με την Έφη και την Νίκη βράδια καλοκαιρινά. Να ξυπνάμε "5-Κ" με των σκύλων την αγέλη και να βλέπω σαν τον Batman στα μπαλκόνια τον Λεφτέρη. Πότε πρόβες, πότε νότες, πότε "ταβανάτες πόρτες" στην Καστέλλα με βροχή, τα μπακούρια σαν ιππότες. Με τους Δότες, πλήκτρα, TiVenno, 9ο, Οδός 8. Με τον Δον και των Αντώνη jamming δίπλα στον Σταυρό. Απ'το Τζάνειο Δολιανών, με τ'αρμόνιο τσουληθρών κι η κολλητή από τον τρίτο να φωνάζει "μη τυχόν". Μα μας σώζαν οι ατάκες του σοφού μας John Depon. Τι θα γίνει το μπαράκι σε νησάκι 'ξωτικό(ν); Καπαρτίνα, κατηφόρα, Μικρολίμανο, αντίο με το τρίκυκλο ο Φωλιάς κατευθήνεται για Χίο. Γύρο-Sanitas κι ο Σίφης μπιέλα στο κρανίο. Καταφύγειο, κομμάτια, δυο μπουκάλια σκέτο "θείο". Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. |
|
|
|
|
|
#1899 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Ακυρο στο κλασικο βιντεο της Summer o μαυρος φορά στολή Blackburn Rovers από εποχή Γιώργου Δώνη.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1900 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Respect και σε αυτό!! ![]() ![]() ![]() Όσο για το υστερόγραφο..==> ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:50.

)

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο