|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Mότσαρτ δεν είχε πάει σχολείο! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ένα παλιό promo του Πλούταρχου που δεν το έβαλε για κάποιο περίεργο λόγο στο τελευταίο του cd... Το έγραψε ο Μάριος Τόκας λίγους μήνες πριν φύγει,ένα από τα τελευταία τραγούδια που συνέθεσε. Μόνο πιάνο από όργανα και βγαίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα,βοηθάνε και οι στίχοι φυσικά.
Αφιερωμένο σε όλους. Ό,τι και να στραβώσει η καλύτερη άμυνα είναι ένα χαμόγελο και να πας παρακάτω ![]() Ό,τι κι αν γίνει χαμογέλα Πλούταρχος Γιάννης Μουσική/Στίχοι: Τόκας Μάριος Κάτι ευαίσθητες ψυχές όταν τις βάλεις στο σημάδι μοιάζουν με σύννεφο το βράδυ που λιώνει μες στις αστραπές Κάτι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να παίζουν με τις λέξεις όμως δεν είναι για να παίζεις γιατί θα κλαίνε και θα φταις Ό,τι κι αν γίνει χαμογέλα εγώ στο γέλιο σου μεθώ άσε με πάλι να χαθώ μέσα στου κόσμου σου την τρέλα Κάτι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να παίζουν με τις λέξεις όμως δεν είναι για να παίξεις γιατί θα κλαίνε και θα φταις Ό,τι κι αν γίνει χαμογέλα εγώ στο γέλιο σου μεθώ άσε με πάλι να χαθώ μέσα στου κόσμου σου την τρέλα |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Exchange
Track: Where The Truth Lies Οτι και να πω θα ναι λίγο. Οσα παιδια ξυπναγαν κατι πρωινα Σ/Κ πριν απο χρόνια το κομμάτι θα τους φανεί πολύ γνώριμο.... Eίναι τo θεμα των τιτλων εναρξης του κινουμενου σχεδίου Prince Valiant που έβαζε ο ΑΝΤ1.... Είναι εξαιρετικό κομμάτι.... Και σπουδαία σειρά. Σειρά που έβγαζε νόημα.... A whisper in my ear A voice so strong and clear Upon this beach I see a million grains of sand I believe we are destined Bound to survive against all odds Out where the truth lies I will follow Out beyond this barren surround I cry without a sound Out where the truth lies I will follow my eyes into the sun. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Οτι άναψε θα σβήσει με βοριά ή με νοτιά και αλί σ'όποιον δεν ζήσει της αγάπης τη φωτιά έλα και πάρε με αγκαλιά πρωτού η αγάπη σβήσει έλα και δώσε μου φιλιά Οτι άναψε θα σβήσει δε θα ζήσει μια ζωή στάχτες και καπνούς θ' αφήσει ξαφνικά ενα πρωί έλα και πάρε με αγκαλιά πρωτού η αγάπη σβήσει ελα και δώσε μου φιλια Πάνω στο γλυκό μεθύσι φιλοσόφησα που λες ότι άναψε θα σβήσει δε στο λέω για να κλαίς έλα και πάρε με αγκαλιά πρωτού η αγάπη σβήσει έλα και δωσέ μου φιλιά. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Craig Arms - Leaving paris
Ένα υπέροχο κομμάτι! Ότι καλύτερο μετά απο μια δύσκολη μέρα, μετά απο μια σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο και απο το τελευταίο γεύμα, για να σε χαλαρώσει και να σε ταξιδέψει... Απλά απολαύστε το... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Νίκος Κυριακάκης - Live μαντινάδες απο το "Κονάκι"
Ούλες μρε οι μαντινάδες αφιερωμένες στη κερά μου! Διάλε τη κεφαλή μου και να κάτεχε πως περιμένω να τηνε δω... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Καθώς η μάνα μου έκανε zapping άκουσε στο τέλος της σειράς του Mega "Ποιος Μας Πιάνει" ένα ισπανικό κομματι. Η μανα μου με φωναξε να της πω αν το χω ακουσει.... Οι θεοι στο Mega έχουν βάλει σαν θεμα στους τιτλους τέλους το Pistolero από Juno Reactor....
![]() Αrtist: Juno Reactor Track: Pistolero Ay, pistolero! como estas? te quiero tengo hodido dinero y te voya sacar de aqui solomente uno esta bien |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:17.

Υβριδικός τρόπος