![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Μ' ένα άσπρο άλογο
Στίχοι: Τάσος Ποταμιάνος Μουσική: Αρλέτα Πρώτη εκτέλεση: Αρλέτα Πάνω σ΄ένα άσπρο άλογο Μαζί με το γλυκό μου διάβολο Θα πετάξω μια τρελή βραδιά να πάω στο διάστημα ν΄ανοίξω κατάστημα Θα ναι το κορίτσι μέθυσμενο Τ΄άλογό μου χιλιοστολισμένο Θα καλπάζει πάνω απ'το φεγγάρι Και το βραδάκι στ' ουρανού το μπαράκι Θα κερνώ τους εξωγήινους ούζο βερεσέ Και σκόνη από τ' άστρα, ναργιλέ Να πίνουν να χορεύουνε να τσιμπάν και κανα μεζέ Κι όταν βρούμε τον πλανήτη μας εκεί θα χτίσουμε το σπίτι μας Ένα σπίτι με παράθυρα Να βλέπεις απόξω το ουράνιο τόξο Και θα κάνουμε πολλά παιδιά γάτες, κότες, πλανητόσκυλα Θα'ρχονται τα διαστημόπλοια και όλα τα ούφο με κόκκινο σκούφο Θα κερνάς τους εξωγήινους ούζο βερεσέ Και σκόνη από τ' άστρα, ναργιλέ Να πίνουν να χορεύουνε να τσιμπάν και κανα μεζέ |
Asfaltin Pinta-Egotrippi
:)καλοκαιρινό τραγουδάκι που μου θυμίζει πατρίδα(η φύση στο βιντεο κλπ)Suomiii θα αργήσω να έρθω.. Asfaltin pinta kiiltää yössä On sade lakannut viimeinkin Pakomatkalla jostain lienet sinäkin Sinä etsit turvapaikkaa täältä Minä toivoani jonka kadotin Olet ensimmäinen valonpilkahdus aikoihin Tämä voisi olla uuden alku Mietin ja viimein nukahdan Tilaisuus, tehdä kaikki toisin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Asfaltin pinta kiiltää yössä On sade lakannut viimeinkin Ajatella, minä melkein luovutin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Olit siinä, minä silmäni ummistin Pienen ohikiitävän hetken näin sut siivin valkoisin Ota minut, minä hiljaa rukoilin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Ota minut, ota minut tai kuihdun ja pois ajelehdin Η επιφάνεια της ασφάλτου γυαλίζει την νύχτα Η βροχή σταμάτησε επιτέλους σε ταξίδι απόδρασης από κάπου βρίσκεσαι και εσύ Εσύ ψάχνεις από εδώ καταφύγιο κι εγώ την χαμένη μου ελπίδα , και είσαι η πρώτη ηλιαχτίδα μετά από καιρό Αυτή θα μπορούσε να είναι μια νέα αρχή Σκέφτομαι και τελικά με παίρνει ο ύπνος Είναι ευκαιρία να κάνω τα πάντα από την αρχή διαφορετικά Ήσουν εκεί αλλά είχα κλειστά τα μάτια μου, Για μια στιγμή σε είδα μόνο ,να πετάς δίπλα μου με λευκά φτερά Να με πάρεις μαζί σου προσευχόμουν σιωπηλά Πάρε με μαζί σου Ή θα μαραθώ και θα οδηγηθώ μακριά από εδώ Η επιφάνεια της ασφάλτου γυαλίζει την νύχτα Η βροχή σταμάτησε επιτέλους Σκέψου ,παραλίγο να τα παρατήσω Ήσουν εκεί αλλά είχα κλειστά τα μάτια μου, Για μια στιγμή σε είδα μόνο ,να πετάς δίπλα μου με λευκά φτερά Να με πάρεις μαζί σου προσευχόμουν σιωπηλά Πάρε με μαζί σου Ή θα μαραθώ και θα οδηγηθώ μακριά από εδώ |
ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ (Χρ. Λεοντής, Γ. Ρίτσος) Και να αδελφέ μου! Που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα Ήσυχα-ήσυχα κι απλά Καταλαβαινόμαστε τώρα Δεν χρειάζονται περισσότερα Και αύριο λέω θα γίνουμε πιο απλοί θα βρούμε αυτά τα λόγια, που παίρνουν το ίδιο βάρος σ' όλες τις καρδιές, σ΄ όλα τα χείλη Έτσι για να λέμε πια τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη Και έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι και να λένε «τέτοια ποιήματα σου φτιάχνουμε εκατό την ώρα» Αυτό θέλουμε κι εμείς. Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ' τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο! |
Παράθεση:
Ωραίο τραγουδάκι όπως και οι στίχοι αλλά μία ερώτηση... Σε τι γλώσσα είναι?:8:8:8 |
Φινλανδικά είναι Βίλλυ τα παραπάνω λόγια....
Αrtist: Enrique Iglesias Track: Can You Hear Me To επίσημο θέμα του EURO 2008 που ξεκινά σε λίγες μέρες. Συμπαθητικό κομματάκι που σε κάνει να κουνάς το :rofl: .... Can You Hear Me! I remember that I can still feel you Sometimes I’m blind but I see you You are here but so far away The times when you wanna.. Im missing you Makes me feel like I’m spinning Sometimes you get what you gain I’m on a coaster-collision Am not about to give in Can’t explain my position or the condition that I’m in. Where I am is no limit, no walls, no ceilings No intermission, so let Let the party begin. (Chorus) Hey.. Hey.. Hey all the way DJ let it play. Hey Hey Can You Hear Me? Oooow Hey.. Hey.. Hey all the way DJ let it play. Hey Hey Can You Hear Me? Oooow Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Oooow Don’t you mean that you’re my vision I gotta make a decision Do I go, do I stay? (Stay) You’ve gotten into my system You are in control of my mental I need to mean for a stay I’m on a coaster-collision Am not about to give in Can’t explain my position or the condition that I’m in. Where I am is no limit, no walls, no ceilings No intermission, so let Let the party begin (Chorus) Hey.. Hey.. Hey all the way DJ let it play. Hey Hey Can You Hear Me? Oooow Hey.. Hey.. Hey all the way DJ let it play. Hey Hey Can You Hear Me? Oooow Oooow Oooow Oooow Oooow Oooow Oooow Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Can You Hear Me? Hey.. Hey.. Hey all the way DJ let it play. Hey Hey Can You Hear Me? Can You Hear Me? ( repeat 5x ) Lil Wayne: Enrique, Yea I can This is Mr Morales |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Τι εξυπηρετικά παιδάκια που είστε και οι δύο!!!;D @Νίσελ:ωραίο το τραγουδάκι του Ινγκλέσιας!!:) |
δεν το είδα πραγματικά ... :P
|
Παράθεση:
Ντάξει καλέ δεν είπα τίποτα..;p |
Παράθεση:
τετοια πανέμορφη και εύηχη γλώσσα ποια άλλη θα μπορούσε να ειναι ;D:rofl: και παραθέτω και άλλους συμπατριώτες αλλα στα αγγλικά αυτή τη φορα.. Kemopetrol-Child is my name Immortal angels Dressed up as junkies I'm going out tonight And It's gonna be alright It's gonna happen It's gonna happen, right It's gonna happen It's gonna happen Chorus: I take the blame and child is my name And I believe your words whatever you might say This is my hand Shaking and raised Reaching out for something more than mere play Immortal junkies dressed up as angels I'm meeting you tonight And it's gonna be alright It's gonna happen It's gonna happen, right It's gonna happen It's gonna happen chorus chorus than mere play than mere play ΥΓ.και ναι συμφωνω το τραγουδι του Ενρίκε καλο:P(αγαπαμε ενρικε) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin