|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Artist: Tilt Track: Explorer Ένα pop κομμάτι απο τους Tilt που ναι master στο progressive trance.... ![]() Aλλά εντάξει είναι ωραίο χαλαρό κομμάτι.... Αφιερωμένο Take me away From this cold and baron landscape Let me stay The tide is pushing you away Swim to the light You're drowning in the warmth of the night Take my hand A lost explorer on The edge of this land A lost explorer on The edge of this land A lost explorer on The edge of this land Fall of the world Catch me as I'm tumbling down Throw me a line In a synchronized way you're out of time Swim to the shore It's love outside, now the open door I'll take your hand A lost explorer on The edge of this land A lost explorer on The edge of this land A lost explorer on The edge of this land | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΥΠΕΡΟΧΟ τραγούδι που σιγά σιγά έχουν αρχίσει να το μαθαίνουν όλοι αν και έχει κυκλοφορήσει κανα τετράμηνο.
Respect στον TALO για το scouting όταν πρωτοβγήκε,μου λένε όλοι για το τραγούδι και μπορώ περήφανα να λέω "Τώωωωρα το πήρατε χαμπάρι;" ![]() Απολαύστε το... Να μ' αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά να κοιταχτούμε λες κι ειν' γιορτή, Πρωτοχρονιά να με κρατάς αγκαλιά σφιχτά γιατί μου πήρε πολλά το εφτά εκτός κι αν είπα εγώ το έλα σ' όλα αυτά Μακάρι να 'ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό στα μαξιλάρια και στο χαλί να ξεχαστώ να μου λες πολύ κι ας κάνει ο φόβος κι άλλη τρύπα στο νερό Να περπατάμε χέρι-χέρι ως το πρωί του τραμ οι ράγες κάτι ξέρουν, δεν μπορεί τα χρόνια φεύγουν, γοργά περνούν και μ' αναμνήσεις μετά γυρνούν μικρά τα ονόματα που όλα τα χωρούν Να μ' αγαπάς με τα λάθη μου όλα στη σειρά (τα λάθη μου όλα) στο σινεμά στο κορμί μου κόλλα τρυφερά (μ' αρέσουν όλα) δεν είν' ο κόσμος ιδανικός για το ταξίδι είναι δανεικός για να 'χει όνειρα να κάνει ο ενικός Να μου μιλάς μεσημέρι, βράδυ και πρωί (να με φιλάς) στα ξαφνικά, στο μικρό μπλακάουτ της Δ.Ε.Η. (ως το πρωί) και μέχρι νά 'ρθει ξανά το φως αυτός ο λόγος ο πιο κρυφός θα δει ν' ανοίγουμε μια πόρτα στη ζωή Να μ' αγαπάς εαυτέ μου σ' έψαχνα παντού κι ενώ ενοχές κι αντοχές μου δίναν ραντεβού απ' τα ακριβά μου στα πιο φτηνά κι απ' τη φωλιά μου στο πουθενά συναντηθήκαμε στη μέση του καιρού Να μ' αγαπάς, να σταθούμε εδώ σε μια γωνιά να κοιταχτούμε λες κι ειν' γιορτή, Πρωτοχρονιά να μου μιλάς σιγανά στ' αυτί γιατί ακούνε τη νύχτα αυτή παλιά μου όνειρα που χρόνια είχαν κρυφτεί |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
![]() |
Αν και ειδικά σε τέτοιου βεληνεκούς τραγούδια σπάνια μπορώ να ακούσω άλλη εκτέλεση εκτός από την πρώτη η συγκεκριμένη είναι εξαιρετική και βγάζει απίστευτο πάθος. Respect...
Στίχοι/Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο Κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Κάτι κυνηγώ σα το ναυαγό τα χρόνια μου σεντόνια μου τσιγάρα να τα σβήσω Αυτή η νύχτα μένει, αιώνες παγωμένοι που δυο ψυχές δε βρήκαν καταφύγιο Κι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοι να ζήσουν έναν έρωτα επίγειο Χάθηκα κι εγώ κάποια βραδιά πέλαγο η φωνή του Καζαντζίδη πέφταν τ' άστρα μες στη λασπουριά μαύρος μάγκας ο καιρός και μαύρο φίδι Μου 'γνεφε η καρδιά πάρε μυρωδιά το λάδι εδώ πως καίγεται και ζήσε το ταξίδι Αυτή η νύχτα μένει... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μπάμπης Στόκας - Απλά ανασαίνω Απλά ανασαίνω σαν το ψάρι στο ποτάμι κόντρα στο ρεύμα κολυμπώ κι απλά ανασαίνω Σαν το φάρο αναβοσβήνω στο βοριά που με χτυπά το φως μου αφήνω, ανάβω σβήνω, ό,τι έχω σου δίνω Και περιμένω, περιμένω Απλά ανασαίνω σαν την κάμπια στο φύλλο πεταλούδα μια μέρα όταν γίνω θα πετώ Τα φτερά μου ανοίγω τα φτερά μου κλείνω Ό,τι έχω στ' αφήνω δεν έχω καιρό κι απλά ανασαίνω το φως μου αφήνω ανάβω, σβήνω ό,τι έχω σου δίνω... Υπέροχο τραγούδι. Αφιερωμένο στον άγγελό μου... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() |
Τραγούδι που έχει βγάλει εδώ και 2 χρόνια ο Χατζγγιάννης και ομολογώ πως δεν το είχα προσέξει. Το άκουσα τυχαία και μου άρεσε υπερβολικά,ειδικά οι στίχοι.
Πήγε τρεις Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πήγε τρεις, μπαίνεις στ' όνειρό μου. Πήγε τρεις, γίνεσαι παράπονό μου. Πήγε τρεις, μεσ' στο άδειο σπίτι ζεις. Μια στιγμή περπατάς τα βήματά μου, μια στιγμή γράφεις με τα γράμματά μου, μια στιγμή κι ύστερα έφυγε κι αυτή. Πως ξημερώνει η νύχτα,πως. Λείπεις και λείπει ο ουρανός. Δεν είναι ο έρωτας θεός γι' αυτόν που μένει μοναχός. Πότε γιατρεύει ο χρόνος αυτόν που μένει μόνος. Πως ξημερώνει η νύχτα,πως. Μια στιγμή να γυρνούσε ο χρόνος πίσω, μια στιγμή στο λεπτό πριν σ' αγαπήσω, μια στιγμή να 'χει λόγο η ζωή. Πήγε τρεις, μπαίνεις στ' όνειρό μου. Πήγε τρεις, γίνεσαι παράπονό μου. Πήγε τρεις, μεσ' στο άδειο σπίτι ζεις. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
![]() |
Όντως το ακορντεόν κάνει την εκτέλεση πολύ ωραία αλλά η Τσανακλίδου κάνει 3 φάουλ.
1. Γελάει και αυτή. (απλή παρατήρηση) 2. Χορεύει ζεϊμπέκικο. Η γυναίκες ΔΕΝ χορεύουν ζεϊμπέκικο. (κίτρινη κάρτα) 3. Στο τελευταίο ρεφραίν λέει ένα "πάμε". Σε αυτά τα τραγούδια δεν υπάρχει αυτό,όποιος το νιώθει το τραγουδάει από μόνος του,η πρόσκληση είναι περιττή. (δεύτερη κίτρινη,κόκκινη. Θα μπορούσα να τη βγάλω και απευθείας που χόρεψε αλλά είμαι στις καλές μου απόψε ) |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Πραγματικά εκφράζει αυτό που νιώθω τώρα... ο δικός μου τρόπος να πω ένα... Σ' αγαπάω...
3 Doors Down - Here without you A hundred days have made me older Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappear now when I'm dreaming of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight it's only you and me The miles just keep rollin' As the people leave their way to say hello I've heard this life is overrated But I hope that it gets better as we go I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl its only you and me Everything I know, and anywhere I go It gets hard but it won't take away my love And when the last one falls When it's all said and done It gets hard but it wont take away my love I'm here without you baby But you're still on my lonely mind I think about you baby And I dream about you all the time I'm here without you baby But you're still with me in my dreams And tonight girl its only you and me |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 05-10-2008 στις 01:52. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Kosmas Epsilon
Track: Innocent Thoughts Tο αφιερώνω στον Μήτσο που του αρέσει τόσο το κομμάτι που μου πε πως αν πεθανει θέλει στην κηδεια του να το παίξουμε.... Δεν έχει και άδικο. Ο Κοσμάς ξεπέρασε τον εαυτό του με αυτό το κομμάτι. Ονειρικο progressive.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:51.

)
Υβριδικός τρόπος