|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η αράχνη που είναι γνωστή ως «μαύρη χήρα» μπορεί να συνευρεθεί με 25 αρσενικές αράχνες, και στη συνέχεια να τις φάει όλες! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Shakira-Don't Bother
She's got the kind of look that defies gravity She's the greatest cook And she's fat free (fat free fat free fat free) She's been to private school And she speaks perfect French She's got the perfect friends Oh isn't she cool She practices Tai Chi She'd never lose her nerve She's more than you deserve She's just far better than me Hey, hey So don't bother I won't die of deception I promise you won't ever see me cry Don't feel sorry And don't bother I'll be fine But she's waiting The ring you gave to her will lose its shine So don't bother, be unkind I'm sure she doesn't know How to touch you like I would I beat her at that one good Don't you think so? She's almost six feet tall She must think I'm a flea I'm really a cat you see And it's not my last life at all Hey, hey So don't bother I won't die of deception I promise you won't ever see me cry Don't feel sorry Don't bother I'll be fine But she's waiting The ring you gave to her will lose its shine So don't bother, be unkind For you, I'd give up all I own And move to a communist country If you came with me, of course And I'd file my nails so they don't hurt you And lose those pounds, and learn about football If it made you stay, but you won't, but you won't So don't bother, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine Promise you won't ever see me cry(cry cry cry cry y y y y y) And after all I'm glad that I'm not your type Promise you won't ever see me cry y Don't bother, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine Promise you won't ever see me cry cry cry cry y y y And after all I'm glad that I'm not your type (Not your type, not your type, not your type) Promise you won't ever see me cry cry cry y y y y |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Artist: Tilt Track: The World Doesn't Know Mε μια από τις καλύτερες bassline που χω ακούσει σε κομμάτι. .... Η επιρροη του Andy Moor στο κομμάτι είναι παραπάνω απο εμφανής. Κρίμα που το κομμάτι δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Από το 2:15 και μετά σε μεγάλο ηχοσύστημα ακούς το μεγάλο πριόνι... | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Je te reve encore-Kyo
γαλλικό συγκρότημα που διαλύθηκε χρόνια πριν το βιντεακι είναι ερασιτεχνικό αλλα είναι πολυ όμορφο.. Un ange reste un ange, si on ne l'oublie pas Je t'emmène, tu me tords Un corps reste un corps, mais je ne l'oublie pas Je te fane, tu m'enterres Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Au dessus des toits tu règnes oh! Je frappe d'en bas Quelques gouttes de moi-même Et traverse là Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime απο τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Δυο υπέρτατα κομμάτια
Το ένα αφιερωμένο στο εορτάζοντα Τάλο.... Φίλιππος Νικολάου - Στο Άδειο Μου Πακέτο Και το άλλο στο gatoni καταρχάς που ξέρω πως θα το συμπαθεί το κομμάτι λόγω τίτλου αλλά και σε μένα.... Τα Παιδιά Από Την Πάτρα - Οι Μπύρες |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 27-08-2008 στις 00:01. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Η Μουσική είναι άψογη (Χατζιδάκις...) και οι στίχοι είναι ποίηση (Γκάτσος...).
Απλά καταπληκτικό τραγούδι. Άσπρο περιστέρι Στίχοι: Νίκος Γκάτσος Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Πρώτη εκτέλεση: Δήμητρα Γαλάνη Άλλες ερμηνείες: Γιώργος Νταλάρας Όποιος πόνεσε μέσα στη ζωή όποιος έκλαψε σαν μικρό παιδί τώρα τίποτα πια δε σου ζητά μόνο στ' όνειρο θα σ' αναζητά Άσπρο περιστέρι μεσ' τη συννεφιά μου 'δωσες το χέρι να 'χω συντροφιά άσπρο περιστέρι μαύρο μου φτερό κάθε καλοκαίρι θα σε καρτερώ Όταν σήκωσα το βαρύ σταυρό μου παράγγειλες να 'ρθω να σε βρω κι όταν δάκρυσα σαν την Παναγιά ήταν άνοιξη και Πρωτομαγιά Άσπρο περιστέρι μεσ' τη συννεφιά μου 'δωσες το χέρι να 'χω συντροφιά άσπρο περιστέρι μαύρο μου φτερό κάθε καλοκαίρι θα σε καρτερώ |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Artist: Guru Josh Project
Track: Infinity 2008 Αυτή είναι η φετινή έκδοση. Ρεμίξ του Klaas στο κομμάτι των Guru Josh Project Ιnfinity Αλλά αυτό είναι το original. Του 1995 απο τον Taucher. Oldskool trance. Θυμάμαι να λέω όταν ζητούσα να ακούσω το κομμάτι "αυτό το κομμάτι με το σαξόφωνο".... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:51.

Υβριδικός τρόπος