![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Eskobar-On the ground
When you see a man, let him be what he's gotta be 'Cause one time is all that he needs I know for all, is you got to believe in love Sky above water, they're always the same Sons and daughters, they're always the same Always the same And I never found you on the ground And I never made a sound 'Cause you were much too busy being free No time to be with me And I never found you on the ground And I never made a sound 'Cause you were much too busy being free No time to be with me Hold on to posture and strangers Hold on to posture and pride |
Απλά συγκλονιστικό τραγούδι...
Ίσως φταίνε τα φεγγάρια Στίχοι: Τάσος Σαμαρτζής Μουσική: Νότης Μαυρουδής Πρώτη εκτέλεση: Ελένη Βιτάλη Μες στο φτηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών μες σε καθρέφτες δίχως μνήμη θα ξεκινήσουμε λοιπόν γλιστρούν τα όνειρα στον ύπνο όπως τα τρένα στο σταθμό και στην ανάσα σου γυρεύω κάποιο αρχαίο σκηνικό Ίσως φταίνε τα φεγγάρια που ‘μαι τόσο μοναχή νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή ίσως φταίνε τα φεγγάρια και πολλοί με λεν τρελή που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί ίσως φταίνε τα φεγγάρια ίσως πάλι φταις κι εσύ Μια αχτίδα φως περνά τις γρίλιες και σβήνει αυτά που γίναν χθες πώς μπλέκουν λέω οι ιστορίες και των ανθρώπων οι τροχιές μες στο φτηνό ξενοδοχείο και στα σεντόνια των πολλών μες σε καθρέφτες δίχως μνήμη θα τελειώσουμε λοιπόν Ίσως φταίνε τα φεγγάρια που ‘μαι τόσο μοναχή νιώθω πως γερνώ τα βράδια και χρωστάω στη ζωή ίσως φταίνε τα φεγγάρια και πολλοί με λεν τρελή που όλο ψάχνω στα σκοτάδια μήπως κάτι και συμβεί ίσως φταίνε τα φεγγάρια ίσως πάλι φταις κι εσύ |
Artist: Masters & Nickson feat. Justine Suissa
Track: Out There (5th Dimension) (Daniel Kandi Remix) Ένα απο τα καλύτερα breakdown που χω ακούσει. Πραγματικά δακρύζω ;pΑκόμα περίμενουμε την Armada να το κυκλοφορήσει. They're looking for the fifth year, They say it holds a secret, On how to live forever. They keep me in a dark room, Where i can have my visions, And show them to the treasure. 2x Somewhere, through a tear in the fabric of our whole universe, It's out there, It's out there, I can feel it, I can almost see it, Hiding in the ether, Somewhere, I can feel it, I can almost see it, Hiding in the ether, Out there... |
|
Δυο τραγουδάκια αφιερωμένα στον πάτερα ενός φίλου που πέθανε άδικα στα 52(Κύρ Γιώργο καλό ταξίδι,και θα σαι πάντα στις καρδιές μας)
Μπαγάσας-Νικόλας Άσιμος Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια να ξαναγίνω καβαλάρης και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ για δεν υπήρξα κατεργάρης και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω δεν το πιστεύω να με χλευάζεις σαν σε χαζεύω δεν χαμπαριάζεις πρότεινέ μου κάποια λύση δεν θα σου παρα-κοστήσει και θα σου φτιάχνω τραγουδάκια με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν για το χαμένο μου αγώνα που τ' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαίν' Aφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπους πως να ξεφύγω από τη μοίρα κι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ για δεν υπήρξα κατεργάρης και θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω 'κει που κοιμάσαι και αρμενίζεις ξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζεις κι ότι σου 'ρθει κατεβάζεις μην θαρρείς πως με ταράζεις γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκια με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν για το χαμένο μου αγώνα που τ' αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαίν'. Γενέθλια-Νότης Σφακιαννάκης Στα μονοπάτια του καημού στη γέφυρα του στεναγμού μ' έκαν' η μάνα μου Μια φθινοπωρινή βραδιά, ζωή την κρύα σου καρδιά είδαν τα μάτια μου Με κουδουνίστρες πλαστικές όμορφες και χρωματιστές με νανουρίζανε Και τα ματάκια τα μικρά είδαν του κόσμου τ' αγαθά και συμφωνήσανε Ήταν το γάλα μου πικρό και το νεράκι μου γλυφό που με μεγάλωνε Κι απέναντι στη κούνια μου, η μοίρα η κακούργα μου και με καμάρωνε Ήταν το κλάμα μου μουντό σαν κάτι να 'θελα να πω, μα δεν με νιώσανε Μια λυπημένη αναπνοή για την πουτάνα τη ζωή που μου χρεώσανε Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα, δεν με ρωτήσανε ζωή, μα σε συνήθισα Σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα Έτσι ξεκίνησα λοιπόν, έτσι ξεκίνησα, άλλα μου δείξανε και άλλα εγώ αντίκρισα Θεέ μου κι ας ήξερα ποια μέρα θα πεθάνω και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω Πάνω σε λάσπες και καρφιά στ' άδικου κόσμου τη φωτιά πρωτοπερπάτησα Ισορροπία σταθερή για να προλάβω τη ζωή, όμως την πάτησα Μονό το "α" και το "χ" στη σχολική μου εποχή πρωτοσυλλάβισα Γι αυτό το "αχ" και το "γιατί" όπου βρεθώ μ' ακολουθεί κι ας τριαντάρισα Έτσι περνούσε ο καιρός και γω στο δρόμο μου σκυφτός έκανα όνειρα Έτυχε να 'μαι απ' αυτούς που κολυμπάνε στους αφρούς και στα λασπόνερα Στάζει το αίμα της ψυχής, σαν τις σταγόνες της βροχής όμως ποιος νοιάζεται Και την αόρατη πληγή που μέσα μου αιμορραγεί ποιος την μοιράζεται Έτσι ξεκίνησα λοιπόν... |
Χωρίς λόγια...
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Φλασάκι Μελαγχόλησες, νιώθεις πεταμένος Μες στην πόλη σου σα ξένος, βρε παιδί μου αμάν Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν Φύλλο και φτερό, στο μυαλό σου χιόνι που τη σκέψη σου παγώνει, βρε παιδί μου αμάν Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει Κάτι άστραψε, κάτι σα φλασάκι Σα πικ νικ μες στο δασάκι, μια γλυκιά φωτιά Λάβε θέση για να πάρεις πάλι την πρωτιά Σα να δρόσισε, έρχεται βροχούλα και μια άνοιξη νυφούλα, βρε παιδί μου αμάν Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει |
Ωραίο κομματάκι...
Απόψε μοιάζει ο ουρανός γαλάζια ξένη φυλακή μικρό ταξίδι ο προορισμός που σε κανέναν δεν αρκεί αρχή και τέλος, αρχή και τέλος η σιωπή Από πανυψηλό μπετόν κι από παράθυρα κλειστά φτιάχνει παγίδες το παρόν και καταστρέφει το μετά ο χρόνος δέντρο, ο χρόνος δέντρο στη φωτιά... |
|
Παράθεση:
Τι τρομερό τραγούδι!!:clap: |
Nα ένα τρομερό τραγούδι.;p
Artist: Armin van Buuren Feat. Jennifer Rene Track: Fine Without You Από το νέο άλμπουμ του.... Στα vocals η Jennifer Rene.... Έξυπνη πολύ έξυπνη χρήση κανονικού μπάσου why don't you feel me? i'm so in need. is it a wonder i resist from you. i was the one who fell in this game. then you took me away from you. i'm fine without you now. i don't need you here. i'm fine without you now. can you disappear. i'm fine without you now. i've given you my heart. i'm fine without you now. i've given you, given you everything. i'm fine without you now. i've given you my heart. i'm fine without you now. i've given you, given you everything. you've made it clear now. this is the end. no more goodbyes and sympathies from me. all you still want is a physical thing. but you've taken enough from me. i'm fine without you now. i don't need you here. i'm fine without you now. can you disappear. i'm fine without you now. i've given you my heart. i'm fine without you now. i've given you, given you everything. i'm fine without you now. i've given you my heart. i'm fine without you now. i've given you, given you everything. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:45. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin