|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Αφιερωμενο στη Μαιρη-Pink και αστρολαβο
Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Ένα κομμάτι για καιρούς παλιούς και φίλους καλούς απ'την καρδιά αφιερωμένο για τους πιο κολλητούς. Τα φιλαράκια που πιστέψαν σε σκοπούς μουσικούς κι υποστηρίξαν μια ζωή παρόλους τους παλαβούς...ρυθμούς, με Rock,Hip-Hop και ξενιτεμούς,ταξίδια, όνειρα, αφηγήσεις, δάκρυα Jazz και Blues. Μα η αγάπη τους ζεσταίνει δρόμους μοναχικούς κι οι αναμνήσεις ζωντανεύουν τις φωνές που ακούς: Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Η βάση; Μακρυγιάννη και το λύκειο:Βρυώνη. Αφεντούλη το δισκάδικο, ο Peavys να χρεώνει. Καταλήψεις με Nirvana, G N'R, Παύλο, Βασίλη, Βodycount και Beasty Boys:του θυμού η πρώτη ύλη. Εξορμήσεις Φρεατίδα, μεξικάνικα καπέλα, για φραπέ Πασαλιμάνι, Παπασπύρου, πασαρέλα. Η παρέα ήταν μοιραία και τα βράδια πάντα ακραία. Rendevouz Μικρή πλατεία και καιγότανε η Ζέα. All Sports κανά μπυρόνι πάντα μ' Ολυμπιακό. Στην Πισίνα χαλαρό ποτό με θέα τον Σαρωνικό (και απλο ποτο 10 ευρω για να μην ξεχνιομαστε )Μπασκετάκι στον Διογένη όλοι μες τον πανικό. Άντε και κανένα τάβλι, Σκάκι στο δημοτικό, Ρεμπετάδικα, Πηγάδα, Ανηφόρι( ), Τουμπακάρη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας του Περαία το καμάρι.Καραϊσκάκη- το στολίδι! -Φάληρο έξω απ'το σταθμό. Κι οι φωνές μας με τα γκολ φτάνανε ως τον Ισθμό! ![]() Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Να μεθάμε και καλά, μόνο μ'αναψυκτικά με την Έφη και την Νίκη βράδια καλοκαιρινά. Να ξυπνάμε "5-Κ" με των σκύλων την αγέλη και να βλέπω σαν τον Batman στα μπαλκόνια τον Λεφτέρη. Πότε πρόβες, πότε νότες, πότε "ταβανάτες πόρτες" στην Καστέλλα με βροχή, τα μπακούρια σαν ιππότες. Με τους Δότες, πλήκτρα, TiVenno, 9ο, Οδός 8. Με τον Δον και των Αντώνη jamming δίπλα στον Σταυρό. Απ'το Τζάνειο Δολιανών, με τ'αρμόνιο τσουληθρών κι η κολλητή από τον τρίτο να φωνάζει "μη τυχόν". Μα μας σώζαν οι ατάκες του σοφού μας John Depon. Τι θα γίνει το μπαράκι σε νησάκι 'ξωτικό(ν); Καπαρτίνα, κατηφόρα, Μικρολίμανο, αντίο με το τρίκυκλο ο Φωλιάς κατευθήνεται για Χίο. Γύρο-Sanitas κι ο Σίφης μπιέλα στο κρανίο. Καταφύγειο, κομμάτια, δυο μπουκάλια σκέτο "θείο". Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι ολά τ' αλάνια απ' την παλιά μου γειτονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. Κι όλα απ'την παλιά τη γη..τονιά φωνάζουνε: Περαία μου,Περαία. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ: Ακυρο στο κλασικο βιντεο της Summer o μαυρος φορά στολή Blackburn Rovers από εποχή Γιώργου Δώνη.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Respect και σε αυτό!! ![]() ![]() ![]() Όσο για το υστερόγραφο..==> ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Artist: Envio
Track: For You (The Blizzard Remix) Κιθάρες, βιολιά και ο χαρακτηριστικος ήχος των Blizzard.... Μεγάλο κομμάτι ακόμα μεγαλύτερο remix.... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Artist: Deepsky
Track: Talk Like A Stranger Παλιά παραγωγή από τους Deepsky όταν ήταν δυο. Στα φωνητικά η Jes Brieden. ![]() Its' been a long time since I've seen your face But I want you to know, no one ever took your place And the dream is here but I don't know where I'm runnin' around, no time to spare Hey you look like me but you talk like a stranger It's all goin' deep, deeper than a razor Closer, out of control Comin' from a deeper love It's been a long time since I felt I know you And all of my words, they just seem too wrong, to you You're killin' my dream but I don't know why I'm runnin' around, no time to die Hey you look like me but you talk like a stranger It's all goin' deep, deeper than a razor Closer, out of control My hearts goin' deeper now It's been a long trip and I'm willin' to show you Hey that life it can change, but I'll always know you You're holdin' the key to the other side And believe if I was risen, the eyes of a child mmmm... Hey you look like me but you talk like a stranger It's all goin' deep, deeper than a razor Closer, out of control Hey you look like me but you talk like a stranger It's all goin' deep, deeper than a razor Closer, out of control My hearts goin' deeper now |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πολύ καλό τραγούδι, δυστυχώς δε βρήκα videoclip.
Ronnie James Dio - Just Another Day You never sing for pleasure You only make the sounds You never feel the magic Cause you think the world is round You never dance in moonlight You run but you never move You don't believe in someday And the truth is what you prove But it's alright Just another day Too many chains around you You laugh but you never smile You don't belong in Heaven But you're here all the while And it's alright All right Just another day Another day Another Day to let you down Another way that they have found Another Day Another way You never sing for pleasure You only make the sounds You never feel the magic You think the world is spinning round for you But it's alright All right Well it's alright Just Another Day |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:44.

)
), Τουμπακάρη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας του Περαία το καμάρι.

)

Υβριδικός τρόπος