|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1481 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Απλά μαγικό τραγούδι σε όλα του... Η ίδια ανατριχίλα κάθε φορά που το ακούς.
Στιχουργικά ίσως και να είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει.Όποιος πει πως κατάλαβε τους στίχους του από την πρώτη φορά που το άκουσε λέει ψέματα... Στο πρώτο βίντεο λείπει η χορωδία με τα μπάσα που τραγουδάει μετά τη Χαρούλα και απου ανεβάζει το τραγούδι άλλο ένα επίπεδο. Όποιος έχει ακούσει την original εκτέλεση καταλαβαίνει τι λέω. Αλλά και έτσι παραμένει απίστευτο... http://www.youtube.com/watch?v=wdUm0ITKyVs Μια πίστα από φώσφορο Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Πρώτη εκτέλεση: Χαρούλα Αλεξίου Αν ήτανε το έδαφός σου πρόσφορο θα σου 'φτιαχνα μια πίστα από φώσφορο με δώδεκα διαδρόμους δώδεκα τρόμους με βύσματα κι εντάσεις φορητές με πείσματα κι αεροπειρατές αν ήτανε η αγκαλιά σου όαση θα σου 'φερνα δισκάκια για ακρόαση στο λίκνισμα της άμμου στάλα η καρδιά μου κι η διψασμένη μου ψυχή στρατός και πάνω της ζωής ο αετός Όνειρα - όνειρα φλόγες μακρινές μου Του φευγιού μου όνειρα κι άγνωστες φωνές μου Κοιμήσου εσύ κι εγώ θα ονειρεύομαι σαν ήσυχος θεός θα εκπορεύομαι απ΄τ΄άσπρο σου το χιόνι δίχως σεντόνι στα νύχια του κακού τη νύχτα αυτή κι ο θάνατος λυπάται να κρυφτεί |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 31-01-2008 στις 04:38. |
|
|
|
|
|
|
#1482 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Εrnesto Vs Bastian
Track: Dark Side Of The Moon Ύμνος.... Susana παντρέψου μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεε To ορχηστρικό κομμάτι κάπου στο 2:07 είναι ![]() Try a run, try a hide Escape your only truth, for a while Live the past, create a picture, it won't last A million colours to a lie, it won't last [x2] When the sun is cold and black When you wanna scream and shout And the record plays the dark side of the moon Brighter days, on a distant shore You realized it's steep, to the top Never fight, a never win reality A million colours to a lie, that will fade [x2] When the sun is cold and black When you wanna scream and shout And the record plays the dark side of the moon [x4] So good.. let me lose myself.. [x3] When the sun is cold and black When you wanna scream and shout And the record plays the darkside of the moon |
|
|
|
|
|
#1483 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Κι επειδή δεν την παλεύω,αν και είμαι ροκ,ώσπου να τελειώσει η εξεταστική θα βλέπετε πολλά ποπ,κλπ
![]() Είτε παλιά είτε καινούργια,να ανεβαίνει η διάθεση...Άντε κι έρχεται και το καλοκαίρι!!!![]() Nelly Furtado-Say It Right http://www.youtube.com/watch?v=AO6SnX9s5-w |
|
|
|
|
|
|
#1484 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Σε προσκυνώ. Το αγαπώ όσο δεν πάει αυτό το κομμάτι. Γενικά τον δίσκο αυτό της Furtado τον γουστάρω πολύ.... Μπράβο κορίτσι μου εύγε.... ![]() Ξέχασες όμως τα λόγια In the day In the night Say it all Say it right You either got it Or you don't You either stand or you fall When your will is broken When it slips from your hand When there's no time for joking There's a hole in the plan Oh you don't mean nothing at all to me No you don't mean nothing at all to me Do you got what it takes to set me free Oh you could mean everything to me I can't say that I'm not lost and at fault I can't say that I don't love the light and the dark I can't say that I don't know that I am alive And all of what I feel I could show You tonite you tonite From my hands I could give you Something that I made From my mouth I could sing you another brick that I laid From my body I could show you a place God knows You should know the space is holy Do you really want to go? | |
|
|
|
|
|
#1486 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
οι αντρες (?) γουσταρουν δισκους της φουρταντο και μετα αναρωτιομαστε πού παει η κοινωνια. ΠΠΠΠΠΟΟΥΥ ΠΑΜΕ ΡΕ που ελεγε κι ο Αυλωνιτης...?
|
|
|
|
|
|
|
#1487 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Κάτω στα λεμονάδικα έγινε φασαρία δυο λαχανάδες πιάσανε και κάναν την κυρία Τα σίδερα τους φόρεσαν και στη στενή τους πάνε κι αν δε βρεθούν τα λάχανα το ξύλο που θα φάνε Κυρ αστυνόμε μη βαράς γιατί κι εσύ το ξέρεις πως η δουλειά μας είναι αυτή και ρέστα μη γυρεύεις Εμείς τρώμε τα λάχανα κι έχουμε τις παντόφλες για να μας βλέπουν τακτικά της φυλακής οι πόρτες | |
|
|
|
|
|
#1488 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ασε αυτους που μενουν στα λεμοναδικα να ξερουν καλυτερα μικρο και αμαθο τρωκτικο του δασους ![]() | |
|
|
|
|
|
#1489 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τέτοιοι καλλιτέχνες πρέπει να βγαίνουν!!!Τρομερή φωνή και για μπαλάντες και για ποιό ροκ κομμάτια...Τρομερή μουσική...Αν και θα το χαρακτήριζα λίγο εως πολύ καψουροτράγουδο(
![]() ) Bryan Adams-Please Forgive Me http://www.youtube.com/watch?v=G3OFr6jJ2Ks |
|
|
|
|
|
|
#1490 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Neljä Ruusua-Hunningolla
Φινλανδικό ποπ-ροκ απο σχετικά παλιό συγκρότημα.Μου το χαλάει ο Ville Valo που εμφανίζεται στο βίντεο αλλα τι να κανεις.. Σας παραθέτω και του στίχους (οχι οτι θα καταλάβετε τπτ αλλά σε περίπτωση που θα θελήσει κανένας αργοσχολος να μάθει την φινλανδική -μια πολυ χρήσιμη γλώσσα) http://www.youtube.com/watch?v=T0d81Fk-eyc Jokainen nauttii, jokainen kärsii, jokainen miettii, jokainen oppii, jokainen muuttuu, jokainen vahvistuu Jokainen pelkää, jokainen suree jokainen luottaa, jokainen tulee. Ja kaikki tahtoo olla sekaisin kyllä mäkin tykkään tehdä niin Joskus pudotaan tuoleilta se on kivaa, kivaa kivaa välillä on syytä ihan sovinnolla olla hunningolla aivan kuutamolla kun tyhjentää saa pään se auttaa kestämään hävittää hermopaineet. Välillä on syytä ihan sovinnolla olla hunningolla, aivan kuutamolla se poistaa ikävää ja silloin sielu lepää on niin pehmeää jokainen elää, jokainen kuolee jokainen pettää, jokainen nuolee. ja kaikki tahtoo... Välillä on syytä... ΥΓ.Για κάποιον ανεξηγητο λόγο κυκλοφορεί οτι αυτό το τραγούδι είναι των ΗΙΜ το οποίο είναι μέγα λάθος.Μην συνχαίουμε τις βούρτες με τις οδοντόβουρτσες(όπου οδοντόβουρτσες βλ.ΗΙΜ) |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:46.

Είτε παλιά είτε καινούργια,να ανεβαίνει η διάθεση...Άντε κι έρχεται και το καλοκαίρι!!!

) 
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο