|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο φλοιός των δέντρων σεκόγια είναι άφλεκτος. Σε περίπτωση που το δέντρο πάρει φωτιά, τότε αυτή καίει μόνο το εσωτερικό του δέντρου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Moogwai
Track: Viola (Armin van Buuren Remix) Αφιερωμένο στο φιλαράκι μου που το συνάντησα σήμερα μετά από 4 χρόνια. Παραδόξως τoν έχω συνδέσει με αυτό το κομμάτι ίσως επειδή ξέρω πως του άρεσε πολύ. Μητσάκο να 'σαι καλά φιλαράκο.... ΤΟ 5:30 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ!!! !!! !!! !!! !!! !!!
Dark Tranquility-Lethe Δεν βρήκα βίντεο... ![]() ΚΑΙ... Sebastian Bach-Stuck Inside http://www.youtube.com/watch?v=E-CEC41VEL8 KAI... Bach-Toccata(δεν είναι τραγούδι αλλά εκτονώνομαι!!!) http://www.youtube.com/watch?v=_pY08e_tdtA |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Bjork
Track: Hunter Υπνωτικό κομμάτι. Μπορείς να το πεις IDM μπορείς να το πεις Leftfield, μπορείς να το πεις Abstract. Εξαιρετικά περίεργος ήχος και personal favorite.... Έχει κυκλοφορήσει και μια διασκευη του κομματιου απο τους 30 Seconds To Mars. To χουν κάνει να ακούγεται σαν πολεμικό εμβατήριο.... Ooooohhh... Ooooohhh... Ooooohhh... Ooooohhh... If travel is searching And home has been found I'm not stopping I'm going hunting I'm the hunter I'll bring back the goods But I don't know when I thought I could organize freedom How Scandinavian of me ~en-cha-le-li~ ~en-cha-le~ You sussed it out, didn't you ? yeah! You could smell it So you left me on my own To complete the mission Now I'm leaving it all behind I'm going hunting I'm the hunter, I'm the hunter I'm going hunting I'm the hunter Ooooohhh... I'm the hunter I'm the hunter Ooooohhh... I'm the hunter I'm ... the ... hunter... Ooooohhh... Ooooohhh... Ooooohhh... Ooooohhh... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Στίχοι: Μάνος Χατζιδάκις
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Πρώτη εκτέλεση: Λουα Λουα Δευτερη εκτελεση:Τοροσιδης Τριτη εκτελεση:Κοβασεβιτς Τεταρτη εκτελεση:Νουνιες Aπ' το παράθυρό μου στέλνω ένα δύο και τρία και τέσσερα φιλιά που φτάνουν στο λιμάνι ένα και δύο και τρία και τέσσερα πουλιά Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά που σαν θα μεγαλώσουν όλα θα γίνουν λεβέντες για χάρη του Πειραιά Όσο κι αν ψάξω, δεν βρίσκω άλλο λιμάνι τρελή να με 'χει κάνει, όσο τον Πειραιά Που όταν βραδιάζει, τραγούδια μ' αραδιάζει και τις πενιές του αλλάζει, γεμίζει από παιδιά Aπό την πόρτα μου σαν βγω δεν υπάρχει κανείς που να μην τον αγαπώ και σαν το βράδυ κοιμηθώ, ξέρω πως ξέρω πως, πως θα τον ονειρευτώ Πετράδια βάζω στο λαιμό, και μια χά- και μια χά-, και μια χάντρα φυλακτό γιατί τα βράδια καρτερώ, στο λιμάνι σαν βγω κάποιον άγνωστο να βρω Όσο κι αν ψάξω... |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anthropas : 17-01-2008 στις 16:01. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=dL4UApQC940
Κανείς εδώ δεν τραγουδά Στίχοι: Τάκης Σιμώτας Μουσική: Νίκος Παπάζογλου Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου Ραγίζει απόψε η καρδιά με το μπαγλαμαδάκι πολλά κομμάτια έγινε σπασμένο ποτηράκι Θυμήθηκα που πίναμε σε τούτο το τραπέζι τώρα ποιος ξέρει πού γυρνά ποιος ξέρει τι γυρεύει Κανείς εδώ δε τραγουδά κανένας δε χορεύει ακούνε μόνο την πενιά κι ο νους τους ταξιδεύει Τυχαία δήθεν αν τη δεις φέρ' την στο ταβερνάκι κρυμμένος θα 'μαι στη γωνιά για να τη δω λιγάκι Κανείς εδώ δε τραγουδά κανένας δε χορεύει ακούνε μόνο την πενιά κι ο νους τους ταξιδεύει |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Το παρακατω ασμα ειναι αφιερωμενο σε οσους βασανιζονται με διαβασμα και πανελληνιες και σχολεια γενικοτερα
![]() http://www.youtube.com/watch?v=TXQOY...eature=related |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εετσιιιιιιιιιιιιιιι
![]() ![]() ![]() Α ρε Π$#%%^α εξεταστική... Ήταν η ζωή μου απόλαυση και την έκανες μια κόλαση... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Μόνο και μόνο επειδή στον αδερφούλη δεν αρέσει το ποστάρω...Ω ναί,είμαι και ''bitch''....
![]() ![]() Φίλιππος Πλιάτσικας-Αν Θα Μπορούσα Τον Κόσμο να άλλαζα http://www.youtube.com/watch?v=Tq3npxGHdj4 Πρώτη φορά που την είδα, στεκότανε, τη νύχτα εκείνη που η Ρώμη καιγότανε, χιλιάδες χρόνια φωτιά και μηνύματα, μα δεν ξεχνώ του κορμιού της τα κύματα. Την είδα πάλι στις όχθες του Βόλγα, που ένας στρατιώτης τη φώναξε Όλγα, κάτι ψιθύρισε μέσα στο κρύο, τότε μου 'χε φανεί τόσο αστείο. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Στο Πάλος νύχτα τ' όνομά της αφήνει, γραμμένο κάπου στου Κολόμβου την πρύμνη, τότε που οι Ισπανοί ξεκινούσαν, και για μια άγνωστη μοίρα μεθούσαν. Βρέθηκε κάποια στιγμή στη Γαλλία, πρώτη του Μάη σε μια άδεια πλατεία, σε λίγο οι φοιτητές θα ξεσπούσαν, και μια αλλιώτικη ζωή θα ζητούσαν. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Σήμερα έχει στα χέρια ένα αγόρι, πάλι ξεκίνησαν οι Σταυροφόροι, μα ποιος ακούει και ποιος ενδιαφέρεται, για ένα κόσμο που βράζει και φλέγεται. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:15.

Υβριδικός τρόπος