|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jan 2007
![]() |
![]() Κυκλοφόρησε πρίν λίγες μέρες και το πρώτο BEST OF ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ με τίτλο ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! Ο δίσκος περιέχει 18 από τα γνωστότερα τραγούδια του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων και δύο διασκευών! Το συγκεκριμένο best περιλαμβάνει τραγούδια των ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ από το 1997 που κυκλοφόρησε το ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ μέχρι και το 2005 που κυκλοφόρησε το ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ! Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της πορείας,της δισκογραφίας και της μουσικής των ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ καθώς περιλαμβάνει τραγούδια ποικίλων μουσικών ακουσμάτων!! Τα τραγούδια του δίσκου! 01 - ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ 02 - ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ 03 - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ 04 - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΙΤΕΣ 05 - ΜΠΑΓΑΣΑΣ 06 - ΜΑ ΕΙΝ' ΑΡΓΑ 07 - ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ 08 - ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ 09 - ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 10 - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ 11 - ΝΑ 'ΡΘΩ ΚΙ ΑΠΟΨΕ 12 - ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 13 - ΝΑ ΚΑΩ 14 - ΑΝ ΝΩΣΤΑΛΓΩ 15 - ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΑΝΑ 16 - ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ 17 - ΟΛΑ ΕΔΩ ΓΥΡΝΑΝΕ 18 - ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Για όσους λοιπόν θέλετε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του συγκροτήματος,να μία πολύ καλή ευκαιρία!! Στα συν είναι και η πολύ χαμηλή του τιμή για νέα κυκλοφορία!! Για περισσότερες πληροφορίες www.endelexeia.gr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ωραία κάποια από αυτά τα τραγούδια... Θυμίζουν παλιές εποχές...
Το συγκρότημα ζει ακόμα; Εμφανίζεται πουθενά; Βγάζει κανένα καινούργιο album; |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Φίλε Παναγιώτη το συγκρότημα ζεί ακόμα,κάνει συνέχεια συναυλίες και κυκλοφορεί αρκετά συχνά δίσκους!
Ο τελευταίος τους δίσκος,κυκλοφόρησε το 2005 με τον τίτλο ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ!! Επίσης το κατα το φθινόπωρο θα κυκλοφορίσει και ο νέος τους δίσκος,9ος κατά σειρά!! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα φίλε Παναγιώτη,έλα από την ιστοσελίδα! www.endelexeia.gr |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο: έχεις κάποια σχέση με το συγκρότημα; |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Τίποτα φίλε μου
![]() Όχι φίλε δεν έχω σχέση με το συγκρότημα αν και τους έχω γνωρίσει προσωπικά!! Απλά ακροατής τους συγκροτήματος είμαι!! ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ 1994 ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ 1996 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ 1997 ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ 1999 ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΙΤΕΣ 2000 ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 2001 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ 2003 ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ 2005 ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ Εδώ είναι όλη τους η δισκογραφία!Για συναυλίες δες στην ιστοσελίδα! Σε λίγο καιρό εμφανίζονται σε διάφορα μέρη!! Απλά φίλε μου ζούμε δυστυχώς σε εποχές απίστευτης παρακμής! Δεν μου φαίνεται περίεργο καθόλου που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ακόμα και ότι βγάζουν δίσκους! Απλά σήμερα προβάλονται άλλα πράγματα! Επίσης αντιμετόπισαν και πάρα πολλά προβλήματα με την πρώην δισκογραφική τους,καθώς οι δύο τελευταίοι τους δίσκοι που είναι πραγματικά αριστουργήματα δεν κυκλοφορούν σχεδόν πουθενά! Για τις δισκογραφικές μετράει μόνο το χρήμα και τίποτα άλλο!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Παρασκευή-Παρασκευή φεύγει η βδομάδα, Θα γίνεις για δυό μέρες Σταχτοπούτα, Θ'ανοίξω τα πανιά μου, θα ψηλώσω, Τους δαίμονες θα κλείσω σε μια κούτα, Παρασκευή. Παρασκευή-Παρασκευή φεύγει η βδομάδα, Μ'αφρόλουτρο ψοφάει η βιοπάλη Και πνίγετ' η ρουτίνα μες στο λούκι, Φοράω το καλό μου το κεφάλι, Παρασκευή. Εγώ στα πόδια σου θα ρίξω την καρδιά μου, Απόψε σ' έχω δίπλα μου, απόψε είσαι δικιά μου, Παρασκευή. Κι εσύ θα βάλεις τα καλά σου και θα τρέξεις Αυτόν που περιμένεις να διαλέξεις, Μα δε θα 'ρθει... Παρασκευή-Παρασκευή φεύγει η βδομάδα, Σα λάσπη που τη στόλισε το χιόνι, Ξερόκλαδα που κρύβουνε μια τρύπα, Σα φλόγα που για λίγο δυναμώνει, Παρασκευή. Εγώ στα πόδια σου θα ρίξω την καρδιά μου, Απόψε σ' έχω δίπλα μου, απόψε είσαι δικιά μου, Παρασκευή. Κι εσύ θα βάλεις τα καλά σου και θα τρέξεις Αυτόν που περιμένεις να διαλέξεις, Μα δε θα 'ρθει... Κι εσύ θα βάλεις τα καλά σου και θα τρέξεις Αυτόν που περιμένεις να διαλέξεις, Μα δε θα 'ρθει... Και οι στίχοι από ένα τραγούδι τους από τον τελευταίο τους δίσκο!! |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο