|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η αράχνη που είναι γνωστή ως «μαύρη χήρα» μπορεί να συνευρεθεί με 25 αρσενικές αράχνες, και στη συνέχεια να τις φάει όλες! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#12 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Να τους στειρώσουν δεν είναι σωστό γιατί έτσι αποκτούν άμεσο έλεγχο στην ζωή τους κάτι για το οποίο δεν έχει δικαίωμα κανένας για κανέναν. Αλλά μπορούν να τους βάλουν κάποιο είδος προστίμου ή να ακόμα καλύτερα στους γονείς της κοπέλας που είναι ανήλικη άρα και δεν έχει ευθύνες
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Ανήλικη είναι, ευθύνες δεν έχει αλλά πως να πουλήσει το παιδί της, ήξερε... | |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ναι γιατί λειτούργησε χωρίς να έχει αίσθηση τι σημαίνει να γεννήσεις ένα παιδί. Κάποιοι άνθρωποι όταν κατά λάθος μένουν έγκυος (για εμένα δεν υπάρχει κατά λάθος αλλά άγνοια ή στρατηγική πλην περιπτώσεων ατυχήματος υπό προϋποθέσεις) δεν σκέφτονται ούτε ένα λεπτό παραπάνω τι να κάνουν το παιδί αλλά προτιμούν να κάνουν έκτρωση. Δεν είμαι κατά της έκτρωσης αλλά όταν δεν το σκέφτεσαι καθόλου και πας αμέσως και το ξεφορτώνεσαι σημαίνει πως δεν δίνεις δεκάρα.
Λόγω του μικρού και ανώριμου της ηλικίας κατά την γνώμη μου είναι μονόδρομος το σφίξιμο των λουριών των γονέων της κοπέλας... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:38.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο