|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πινόκιο σημαίνει το μάτι του πεύκου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#24 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
Χαίρομαι που υιοθετήτε τις απόψεις των κρατικών μηχανισμων,της αστυνομίας και του ΚΚΕ ότι οι αναρχικοί είναι εγληματίες ή προβοκάτορες με κουκούλες χωρίς ιδεολογία.Συνεχίστε να αναπαράγετε την γνωστή προπαγάνδα,δεν πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος να βγει στους δρόμους ¨,με διάθεση σύγκρουσης ας μείνουμε στις ειρηνικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ.Άλλωστε όλα είναι μια χαρα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα μας και οι αναρχικοί μας χαλάνε την υπέροχη κοινωνία μας,είναι η παραφωνία στον τέλειο κόσμο μας.
|
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Και σε παλαιότερες πορείες πολιτικών κομμάτων είχαν σημειωθεί σοβαρά περιστατικά. Όπως και σε φετινές πορείες φοιτητών σημειώθηκαν μηδέν περιστατικά όταν υπήρξε ομάδα περιφρούρησης της πορείας και δεν μπήκαν μέσα οι "αναρχικοί" ή λοιπά αδέσποτα ζώα. Εξάλλου σε μια από αυτές τις φετινές πορείες τις οποίας τα περιστατικά (ξυλοδαρμοί και συλλήψεις φοιτητών) έφτασαν στον Εισαγγελέα, ο τελευταίος αποφάνθηκε υπερ της αθωότητάς τους και καταδίκασε τις συγκεκριμένες πράξεις των αστυνομικών.
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
|
Σε ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό.δεν θα μπω στην λογική να απαντήσω σε τετοιο επίπεδο,αν θέλεις να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα να μου πεις ποιές ειναι οι δικές σου πολιτικές απόψεις.Ευτυχώς λειτουργεί που και που η δικαιοσύνη σε αυτον τον τόπο.Το να συλλαμβανεις 60 άσχετους και ανυπεράσπιστους φορτώνοντας τους το μισό ποινικο κώδικα δεν βγάζει πουθενά.Δεν είναι θέμα καταστολής άλλωστε.Πρέπει να δούμε γιατι κάποιοι άνθρωποι οδηγούνται σε αυτές τις ενέργιες αντιβίας?Δεν υπάρχουν λόγοι άραγε?Εκτός και αν το θέμα είναι να έχουμε ηρεμία τάξη και ασφάλεια...με καταπατημένες ελευθερίες και χωρίς ιδανικά,ας γίνουμε ολοι πρόβατα λοιπον,"φιλήσυχοι και νομοταγείς" πολίτες.
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Brainlagged
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Για ποιόν χαρακτηρισμό λές τότε; Και το επίπεδο τι έχει και δεν σου αρέσει; Δεν κατάλαβα..
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
|
Για τους χαρακτηρισμούς αναρχοεπαναστάτες του φραπέ και "αναρχικοί" ή λοιπά αδέσποτα ζώα αναφέρομαι.Νιώθω ότι με θίγεις.Δεν είμαστε ούτε επαναστάτες του φραπέ ούτε ζώα,αδεσποτοι ναι είμαστε και καμαρώνουμε γιαυτο.Πάντως δεν θέλω να εξελιχθεί σε προσωπική διαμάχη,δεν έχω κάτι μαζί σου,πολιτικές άλλωστε είναι οι όποιες διαφορές μας
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο