|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πρέπει να πιείτε 4 γαλόνια βανίλια για να μεθύσετε. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Η μέχρι πρότινος υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικάνους, Σάρα Πέιλιν, ουδέποτε απέκρυψε τη θρησκευτική της ευσέβεια. Τώρα, μία εβδομάδα μετά την ήττα, επικαλείται τα... Θεία αναφορικά με το μέλλον της πολιτικής της καριέρας. Με άλλα λόγια, η κ. Πέιλιν δηλώνει ότι ο Θεός θα της δείξει το δρόμο για το εάν είναι υποψήφια πρόεδρος το 2012.
Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η κυβερνήτης της Αλάσκα αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν προτίθεται να είναι υποψήφια για τις εκλογές του 2012, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μακρινή ημερομηνία. «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει αύριο, πολλώ δε μάλλον τι θα συμβεί σε τέσσερα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά. Η Πέιλιν, ωστόσο, έσπευσε να τονίσει ότι αναμένει από τον Θεό «να της δείξει τον δρόμο» εάν θα πρέπει στο μέλλον να διεκδικήσει και τον Λευκό Οίκο. «Ξέρετε, η θρησκεία είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Και αυτό που πάντοτε κάνω είναι ν' αφήνω τη ζωή μου στα χέρια του δημιουργού μου» τόνισε η 44χρονη, μητέρα πέντε παιδιών. «Λέω πάντοτε στον εαυτό μου: 'εντάξει Θεέ μου, εάν κάπου υπάρχει μια ανοικτή πόρτα για εμένα, έτσι προσεύχομαι πάντοτε, λέω, μη με αφήσεις να χάσω αυτήν την ανοικτή πόρτα. Δείξε μου πού βρίσκεται (…) Εάν υπάρχει μια ανοικτή πόρτα το 2012, ή τέσσερα χρόνια αργότερα, και εάν υπάρχει κάτι που να εμφανίζεται καλό για την οικογένειά μου, για την Πολιτεία μου, για τη χώρα μου, μία ευκαιρία για εμένα, εγώ θα τρυπώσω σε αυτήν την πόρτα» πρόσθεσε. Flash.gr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Εκεί δεν έχουν μοναστήρια μπας και ησυχάσουμε από αυτή;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Έλα ντε...Μέχρι πριν από λίγες μέρες νόμιζε πως η Αφρική είναι χώρα και τώρα περιμένει και σημάδι από το Θεό για το 2012....
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο