|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#12 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Αν του τον κόψεις όμως, τον κάνεις κιμά (το ξανασκέφτηκα, και νομίζω είναι καλύτερο από τις φέτες) και του τον δώσεις να τον φάει?
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι ο χημικός ευνουχισμός. Τέλος.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() περα απο την πλακα ομως,δεν πιστευω οτι αυτη η ενεργεια απαιτει θανατικη ποινη..ειναι πολυ σκληρο να παιρνεις τη ζωη καποιου και απο την αλλη ειναι πολυ ριψοκινδυνο να παιρνεις το "οπλο" του γιατι οταν βγει μπορει να περασει σε αλλο σταδιο και να κανει χειροτερα...το καλυτερο ειναι ισοβια για παντα. | |
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Θα συμφωνήσω μαζί σου αν και η ηλεκτρική καρέκλα είναι μια πολύ καλή λύση...Γιατί με ποιό δικαίωμα ρε παλιόγερε στιγματίζεις την ζωή ενος 5χρονού???Τι αναμνήσεις θα έχει αυτό το παιδί απο την παιδική του ηλικία?Στο μέλλον θα χει άλλα προβλήματα που τώρα είναι νωρίς να φανούν,ψυχολογικού χαρακτήρα..
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Χμ... Δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής ούτε της φυλάκισης γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει σε κάποιον τον θάνατο ή την φυλάκιση. Για εμένα σε τέτοια ακραία εγκλήματα θα πρέπει να τον διώχνουν άμεσα από την χώρα. Την επομένη της δίκης άμεση απέλαση και διαγραφή από πολίτη της χώρας συνεπώς κανένα δικαίωμα. Επομένως δεν νομίζω να τον δεχτεί καμία χώρα και άρα θα μπορεί να μεταβεί μόνο σε περιοχές της Γης όπου δεν υπάρχει χώρα με την νομική της μορφή ή όπου τον δεχτούν. Και δεν το λέω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά για όλες τις περιπτώσεις μεγάλων παρανομιών, εγκλημάτων κοκ...
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
H τιμωρία είναι μια γδάρσιμο των όρχεων σε ξύλο με πολλές αγκιθες, ύστερα χώσιμο του άρχοντα μέσα σε ένα δοχείο με ξύδι και ύστερα τον πετάς γυμνό μέσα σε ένα δωμάτιο όλο ποντίκια....
Αν δεν ψοφήσει από τον πόνο να μην με λένε Νικο. Αλλα και να μην ψοφήσει από τον πόνο δεν τρέχει τίποτα θα πεθάνει από λεπτοσπείρωση από το δάγκωμα των ποντικιών.... Και όχι δεν έχω δει ούτε Hostel, ούτε Saw.... Aπλα είμαι pervert από μόνος μου.... ![]() |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 22-08-2007 στις 15:02. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() | |
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
αμα γινει απελαση μετα δεν υπαρχει καμια τιμωρια! εσυ νομιζεις θα τον χαλαγε να παει μια βραζιλια και να μπλεχτει σε κανα δουλεμποριο ?? η καλυτερη τιμωρια ειναι η ζωη..αφηστε τον να ζησει και προς το τελος του θα μετανιωσει , αλλα θα ειναι ηδη πολυ μα πολυ αργα...
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:31.

*παιδια

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο