|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά την διάρκεια της Α΄ Σταυροφορίας, μια ομάδα φανατικών στρατιωτών, οι οποίοι έστεκαν μεν καλά στα μυαλά τους, αλλά ήταν απελπισμένοι, βάδιζαν για πολλές ώρες πίσω από μια χήνα, καθώς πίστευαν ότι ήταν ευλογημένη από το Άγιο Πνεύμα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο, σύμφωνα με το Μεξικάνικο περιοδικό οικονομικού περιεχομένου Sentido Común. Ο Μεξικάνος επιχηρηματίας Carlos Slim κατάφερε και του “έκλεψε” την πρωτιά χάρη στην αύξηση της αξίας των μετοχών της εταιρίας του America Movil κατά 27% το δεύτερο τετράμηνο του έτους. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι μετοχές της Microsoft ανέβηκαν κατά 5%.Η περιουσία του Carlos Slim ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 67,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο ισούται με το 8% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος του Μεξικού, ενώ πλέον ο Bill Gates βρίσκεται στην δεύτερη θέση με περιουσία “μόνο” 59,2 δισεκατομμύρια δολάρια, περνόντας τον κατά 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Χμ... αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι λίγο υποκειμενικά; Πως μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς την περιουσία κάποιου τόσο πλούσιου όπως είναι ο Bill Gates και άλλοι τέτοιοι; Εγώ είμαι σίγουρος πως ούτε οι ίδιοι κατέχοντες δεν μπορούν να πουν με σιγουριά τι έχουν πόσο μάλιστα να το εκτιμήσουν...
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
A,ρε φτωχαδάκι Bill,σε λυπάμαι κακομοίρη μου.Ρε παιδιά να μαζέψουμε όλοι λεφτά μήπως και καταφέρει να ξανακερδίσει τον τίτλο του.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
αν και σκ@τ03βρ@!0ς εχει κανει και καλα πραγματα νομιζω καθε χρονο δωριζει χρηματα σε απορους και η γυναικα του εχει ιδρυμα για καρκινοπαθεις. α κατι σχετικα ασχετο, ο billy gates δεν αφηνει τα παιδια του πανω στο pc για περισσοτερες απο 3 ωρες την εβδομαδα κατι το οποιο εγω το κανω σε μια μερα..λετε να ξερει κατι??
![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
http://www.businessweek.com/it100/2006/1.htm | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32.

Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο, σύμφωνα με το Μεξικάνικο περιοδικό οικονομικού περιεχομένου Sentido Común. Ο Μεξικάνος επιχηρηματίας Carlos Slim κατάφερε και του “έκλεψε” την πρωτιά χάρη στην αύξηση της αξίας των μετοχών της εταιρίας του America Movil κατά 27% το δεύτερο τετράμηνο του έτους. Το ίδιο χρονικό διάστημα οι μετοχές της Microsoft ανέβηκαν κατά 5%.

)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο