![]() |
Athens 1st Gay & Lesbian Film Festival
ToΠρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ομοφυλοφιλικών ταινιών της Αθήνας πραγματοποιείται από την Πέμπτη 31 Μαΐου ως την Κυριακή 3 Ιουνίου στον κινηματογράφο Τριανόν.
Η διοργανώτρια εταιρεία Proud Promotions φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό που θα προβάλλει σημαντικές ταινίες ομοερωτικής θεματολογίας ξένων και Ελλήνων δημιουργών, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα του γκέι πολιτισμού. Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 Τηλ. 210.82.15.469 :clap::clap::clap: |
Απάντηση: Athens 1st Gay & Lesbian Film Festival
Ω! μας έλειπε τώρα να προωθούνται τέτοιου είδους φεστιβάλ!
Υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα θέματα για φεστιβάλ, αλλά αφού υπάρχουν ανθρώποι που το βρίσκουν ενδιαφέρων δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό!... |
Ήμαρτον!Με τα σιχάματα....
|
οκ, να οργανωθούμε να κάνουμε και εμείς ένα Straight Film Festival με μασκότ τον Τάλο:P
|
Τώρα για straight film festival δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσες να οργανώσεις μια πανελλήνια συνάντηση World Forum!!!!
Πώς γίνεται η πανελλήνια μοτοσυκλετιστών... ένα τέτοιο πράγμα! Θα μας φιλοξενήσεις, θα μας ταΐσεις και θα μας ξεναγήσεις ;p Ωραία δε θα είναι???? |
Ουστ λούγκρες! Μου θέλετε και φεστιβάλ... Σε ένα καράβι στη μέση του Ατλαντικού να το κάνετε και να βουλιάξει κιόλας!
|
Κατανοώ την άρνηση για την διαφορετικότητα αυτών των ατόμων αλλά για να σοβαρευτούμε και λιγάκι, δεν μας έφταιξαν σε τπτ οι άνθρωποι και στο κάτω κάτω δεν μας πέφτει καλόγος για το τι κάνουν στο κρεββάτι τους. Οπότε κάτι ρατσιστικά σχόλια να μένουν, αλλιώς βλέπω να στέλνω κανένα από εκεί που ήρθε...
|
Να σου πώ κάτι; Και εμένα δεν με ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι και δεν έχω κάτι μαζί τους. Αλλά όταν προσπαθούν να περάσουν την διαφορετικότητά τους ως στάση ζωής και ως πρότυπο για τις μάζες, εκεί ενοχλούμαι.
|
Παραβιάζουν τη φύση, τέλος.
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:54. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin