WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κινηματογράφος - Τηλεόραση - Θέατρο (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF/)
-   -   Athens 1st Gay & Lesbian Film Festival (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF/athens-1st-gay-lesbian-film-festival-1106.html)

Κασσάνδρα 26-05-2007 13:55

Athens 1st Gay & Lesbian Film Festival

ToΠρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ομοφυλοφιλικών ταινιών της Αθήνας πραγματοποιείται από την Πέμπτη 31 Μαΐου ως την Κυριακή 3 Ιουνίου στον κινηματογράφο Τριανόν.

Η διοργανώτρια εταιρεία Proud Promotions φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό που θα προβάλλει σημαντικές ταινίες ομοερωτικής θεματολογίας ξένων και Ελλήνων δημιουργών, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα του γκέι πολιτισμού.

Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101
Τηλ. 210.82.15.469

:clap::clap::clap:

nikos360 26-05-2007 15:30

Απάντηση: Athens 1st Gay & Lesbian Film Festival

Ω! μας έλειπε τώρα να προωθούνται τέτοιου είδους φεστιβάλ!
Υπάρχουν ένα σωρό ενδιαφέροντα θέματα για φεστιβάλ, αλλά αφού υπάρχουν ανθρώποι που το βρίσκουν ενδιαφέρων δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό!...

Liverpoulaios 26-05-2007 16:31

Ήμαρτον!Με τα σιχάματα....

Astrolabos 26-05-2007 19:32

οκ, να οργανωθούμε να κάνουμε και εμείς ένα Straight Film Festival με μασκότ τον Τάλο:P

Κασσάνδρα 27-05-2007 11:20

Τώρα για straight film festival δεν ξέρω, αλλά θα μπορούσες να οργανώσεις μια πανελλήνια συνάντηση World Forum!!!!
Πώς γίνεται η πανελλήνια μοτοσυκλετιστών... ένα τέτοιο πράγμα! Θα μας φιλοξενήσεις, θα μας ταΐσεις και θα μας ξεναγήσεις ;p
Ωραία δε θα είναι????

gatoni 27-05-2007 15:14

Ουστ λούγκρες! Μου θέλετε και φεστιβάλ... Σε ένα καράβι στη μέση του Ατλαντικού να το κάνετε και να βουλιάξει κιόλας!

Xavier 28-05-2007 12:57

Κατανοώ την άρνηση για την διαφορετικότητα αυτών των ατόμων αλλά για να σοβαρευτούμε και λιγάκι, δεν μας έφταιξαν σε τπτ οι άνθρωποι και στο κάτω κάτω δεν μας πέφτει καλόγος για το τι κάνουν στο κρεββάτι τους. Οπότε κάτι ρατσιστικά σχόλια να μένουν, αλλιώς βλέπω να στέλνω κανένα από εκεί που ήρθε...

Astrolabos 28-05-2007 14:25

Να σου πώ κάτι; Και εμένα δεν με ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι και δεν έχω κάτι μαζί τους. Αλλά όταν προσπαθούν να περάσουν την διαφορετικότητά τους ως στάση ζωής και ως πρότυπο για τις μάζες, εκεί ενοχλούμαι.

gatoni 28-05-2007 14:36

Παραβιάζουν τη φύση, τέλος.

Astrolabos 28-05-2007 14:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 12863)
Παραβιάζουν τη φύση, τέλος.

Μην το βλέπεις μονοδιάστατα. Που ξέρεις ότι αυτό που θεωρείς εσύ σωστό είναι όντως το φυσιολογικό; Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον (_)ο(_) του αρκεί να μην προσπαθεί να το κάνει μόδα.

Xavier 28-05-2007 14:46

Εγώ πάλι μπορεί να μην τους γουστάρω αλλά δεν θα τους κατακρίνω. Btw, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και εκείνοι να προκαλούν. Κατακρίνω όμως απόψεις του στυλ να πάνε να φουντάρουν κλπ. ας είναι για κάποιους αποτρόπαιο, αφύσικο ή ότι άλλο. Αυτό ουσιαστικά είναι ρατσισμός.

Karmakosmik 28-05-2007 16:40

Εγώ δεν γουστάρω τις "τελειωμένες". Πιστεύω γίνομαι αντιληπτός, μιας και η ελληνική show biz και κάποια νησάκια, γεμάτα με δαύτους είναι. Δεν γουστάρω γενικά την προσωπικότητά τους, είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να βρεις μέσα σε μια κοινωνία.

Από εκεί και πέρα με τους άλλους, δεν έχω πρόβλημα.

aitherovamon 28-05-2007 16:47

Προβλημα δεν εχουμε ολοι μας,αλλα οταν οι συγκεκριμενοι "κυριοι" παρεκτρεπονται και την πεφτουν στους φυσιολογικους τοτε ειναι που τους σιχαινομαστε και τους βριζουμε...

Insomni@ 03-06-2007 23:49

Θα συμφωνήσω με την αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά όταν κυκλοφορούν ''οι κραγμένες'' και δείχνουν ότι είναι Gay/Λεσβίες λες και πρέπει είναι μία ασχημη κατάσταση που καλό θα ήταν να αποφευγεται γιατί ας μην ξεχνάμε και την επιρροή στα μικρά παιδιά...

paullina 04-06-2007 03:40

Aν διάβασα σωστά την είδηση ,πρόκειται για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ ειδικής θεματολογίας , γεγονός που καθιστά αυτόματα απο μόνη της την εκδήλωση ,εντελώς ρατσιστικού περιεχομένου.
Αν λοιπόν οι ίδιοι αναγνωρίζουν την διαφορετικότητα τους ....προσωπικά δεν σκοπεύω να τους χαλάσω χατήρι.
Οντως διαφέρουν, αλλα έχουν την δική τους πλευρά στον πλανήτη, όπως κι εμείς διατηρούμε μια μικρή γωνιά για να πατήσουμε.
Ολοι οι καλοί χωράμε στην τελική.
Κι επειδη δεν φοβάμαι μην εκμαυλιστούν τα χρηστά μου ήθη, εαν είχα την γεωγραφική δυνατότητα θα παρακολουθούσα το φεστιβάλ με πραγματικό ενδιαφέρον, αφού ως γνωστό η τέχνη σαν τέχνη ,δεν υφίσταται όρια και περιορισμούς.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:34.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0