Απάντηση: Πού είναι η Γωγώ;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο 7HEAVEN
(Μήνυμα 13851)
Καλέ παιδιά πού είναι η Γωγώ από το 'πιο μεγάλο παζάρι'; Γιατί δεν τη βλέπω πια; Μην μου πείτε ότι έφυγε... Η Γωγώ είναι η πιο ωραία απ'όλες, η πιο sexy...
Αγαπητέ Neacel,σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πλροφορίες,κυρίως όμως σε ευχαριστώ για τις 2 εικόνες!!!! Χάρηκαν τα ματάκια μου τόσο καιρό που είχα να τη δω!
Αγαπητέ depoina, χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω κάποιον να συμμερίζεται τις απόψεις μου.Όπως και να το κάνουμε η Γωγώ Βα'ι'νά (και πάλι ευχαριστώ Neacel) είναι χάρμα οφθαλμών! Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το άλλο σου μήνυμα όμως(αυτό με τα :drool :drool:)
Aγαπητέ TALOS, αφενός να σου πω ότι δεν ήξερα που να βάλω την ερώτηση και επειδή έχει σχέση με μια τηλεοπτική εκπομπή σκέφτηκα να τη βάλω εκέι,αφετέρου σεβαστή η γνώμη σου για την κυρία Μαστροκώστα(αφού νόμισες ότι για εκείνη μιλάω) αλλά 'μπρος στη ΓΩΓΩ...τα λόγια είναι περιττά
Και παιδιά,έμαθα ότι θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Playmate 2007- φυσικά πέρασε στην τελική φάση,οπότε μάλλον γι'αυτό δεν την βλέπω στην εκπομπή(εγώ για την ΓΩΓΩ το έβλεπα το 'Παζάρι'). Έχει σίγουρο τον τίτλο(ταπεινή μου γνώμη)! Αλλά,αφού θα πάρει τον τίτλο ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα την βλέπω πια στην τηλεόραση σε μόνιμη βάση.Και αυτό δεν θα τ'αντέξω..Σκίσε ΓΩΓΩ!!!!!
Αγαπητή depoina λοιπόν σορρυ(από το μήνυμα που έστειλες ότι και εσύ την ψάχνεις πίστεψα ότι είσαι άρρεν κι εσύ). Είναι ,όμως, κακό να βλέπω μια (επιεικώς) κουκλάρα σαν την ΓΩΓΩ και να λιγουρεύομαι όπως λες κι εσυ? Εγώ είμαι ερωτευμένος με τη ΓΩΓΩ!
|
Άντε φίλε μου και καλά στέφανα... :amhn:
Ακόμα αναρωτιέμαι πως βγήκε το συμπέρασμα ότι λιγουρεύεσαι εσύ ή ότι εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη drool..
Όπως και να έχει πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ μέσα έχουμε πολλούς ξερόλες που μας κάνουν ευτυχισμένους με τις άπειρες γνώσεις τους.... ;D
|