WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Κινηματογράφος - Τηλεόραση - Θέατρο (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF/)
-   -   Πού είναι η Γωγώ; (http://www.world.gr/forum/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF/%CE%A0%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%93%CF%89%CE%B3%CF%8E%3B-1182.html)

7HEAVEN 02-06-2007 02:27

Πού είναι η Γωγώ;

Επιτέλους, η ΓΩΓΩ γύρισε!!!! Την απόλαυσα και πάλι χθές και προχθές και θα συνεχίσω(πραγματικά μου έτρεχαν τα σάλια).Αυτό που είπε στην προχθεσινή του εκπομπή ο Ανδρέας(για τον παίκτη που έπαιζε στον τελικό και είπε με τη σειρά τα τρίγωνα 3 και 1-αυτά που τσεκάρει η ΓΩΓΩ) ισχύει και για μένα.Είμαι και εγώ ΓΩΓΙΚΟΣ. Ο πιο ΓΩΓΙΚΟΣ που υπάρχει! Άλλωστε,ο κόσμος χωρίζεται σε 2 κατηγορίες:στους ΓΩΓΙΚΟΥΣ και στους μη ΓΩΓΙΚΟΥΣ(που πρέπει να είναι λιγότεροι). Άντε, να πάρει και τον τίτλο που της αξίζει δικαιωματικά( στις 26 του μήνα δεν είναι ο διαγωνισμός;). Ό,τι και να λέμε πάντως για τη ΓΩΓΩ είναι λίγο
Υστερόγραφο: Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ τους χρήστες των forums επειδή σας απασχόλησα με ένα θέμα που για τους περισσότερους(αν όχι όλους) δεν ήταν σημαντικό

aitherovamon 02-06-2007 03:35

Απάντηση: Πού είναι η Γωγώ;

δεν τη θυμαμαι να σου πω και την αληθεια,αλλα και τετοια ωρα μην περιμενεις να ξερει κατι για αυτην καποιος απο εμας.
καλυτερα μπες αυριο το μεσημερι μπας και εχει απαντησει κανενας που γνωριζει για το θεμα.

Neacel 02-06-2007 16:49

Δεν γνωρίζω να έχει απομακρυνθεί η Γωγώ Βαινά από το μεγάλο παζάρι. Κάνει ένα rotation το κανάλι για να βγουν και νέα πρόσωπα στον αφρό οπότε δεν είναι απίθανο να λείπει για να βγει καμιά καινούρια.... Τώρα όσο για ιστοσελίδες που λες δεν ξέρω ρε φίλε....

http://www.kalabakacity.gr/PROSOPA/g...vainaola23.jpg

http://www.kalabakacity.gr/PROSOPA/g...VainaOLA18.jpg

depoina 02-06-2007 21:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 13947)
Δεν γνωρίζω να έχει απομακρυνθεί η Γωγώ Βαινά από το μεγάλο παζάρι. Κάνει ένα rotation το κανάλι για να βγουν και νέα πρόσωπα στον αφρό οπότε δεν είναι απίθανο να λείπει για να βγει καμιά καινούρια.... Τώρα όσο για ιστοσελίδες που λες δεν ξέρω ρε φίλε....

:drool: :drool:

Neacel 03-06-2007 00:59

Bασικά και μένα ένας κολλητός που ρώτησα μου 'πε πως η Γωγώ δεν είναι στο μεγάλο παζάρι αφού συμμετάσχει στα playmate και μάλλον για λόγους ανταγωνισμού δεν εμφανίζεται στο μεγάλο παζάρι.....

ΥΓ: Ο χρήστης Depoina είναι κοπέλα και το drool σημαίνει λιγούρης.....;p
ΥΓ2: Η Γωγώ είναι φαβορί πάντως για τα playmate.....

depoina 03-06-2007 01:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 14030)
Bασικά και μένα ένας κολλητός που ρώτησα μου 'πε πως η Γωγώ δεν είναι στο μεγάλο παζάρι αφού συμμετάσχει στα playmate και μάλλον για λόγους ανταγωνισμού δεν εμφανίζεται στο μεγάλο παζάρι.....

ΥΓ: Ο χρήστης Depoina είναι κοπέλα και το drool σημαίνει λιγούρης.....;p
ΥΓ2: Η Γωγώ είναι φαβορί πάντως για τα playmate.....

Aναρωτιέμαι πόσα χρόνια από τη ζωή σου έχεις χαραμήσει βλέποντας τηλεόραση...

Neacel 03-06-2007 01:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 14034)
Aναρωτιέμαι πόσα χρόνια από τη ζωή σου έχεις χαραμήσει βλέποντας τηλεόραση...

Δεν βλέπω τόσο τηλεόραση όσο φαίνεται να βλέπω....

depoina 03-06-2007 01:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 14048)
Δεν βλέπω τόσο τηλεόραση όσο φαίνεται να βλέπω....

Έχεις δίκιο...Απλά έχεις απίστευτη φαντασία και τη χαραμίζεις για ασήμαντα...

Xavier 04-06-2007 09:59

@ τσουρουκότεκνο: ντρουλ σημαίνει σαλιάρης όχι λιγούρης

Neacel 04-06-2007 10:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Havier (Μήνυμα 14217)
@ τσουρουκότεκνο: ντρουλ σημαίνει σαλιάρης όχι λιγούρης

Ναι αλλά σου τρέχουν τα σάλια όταν κάτι το λιγουρεύεις, οπότε η λέξη drool μπορούμε να πούμε πως καλύπτει και τον όρο λιγούρης..... Ευχαριστώ.....

depoina 04-06-2007 10:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο 7HEAVEN (Μήνυμα 13851)
Καλέ παιδιά πού είναι η Γωγώ από το 'πιο μεγάλο παζάρι'; Γιατί δεν τη βλέπω πια; Μην μου πείτε ότι έφυγε... Η Γωγώ είναι η πιο ωραία απ'όλες, η πιο sexy...
Αγαπητέ Neacel,σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πλροφορίες,κυρίως όμως σε ευχαριστώ για τις 2 εικόνες!!!! Χάρηκαν τα ματάκια μου τόσο καιρό που είχα να τη δω!
Αγαπητέ depoina, χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω κάποιον να συμμερίζεται τις απόψεις μου.Όπως και να το κάνουμε η Γωγώ Βα'ι'νά (και πάλι ευχαριστώ Neacel) είναι χάρμα οφθαλμών! Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το άλλο σου μήνυμα όμως(αυτό με τα :drool :drool:)
Aγαπητέ TALOS, αφενός να σου πω ότι δεν ήξερα που να βάλω την ερώτηση και επειδή έχει σχέση με μια τηλεοπτική εκπομπή σκέφτηκα να τη βάλω εκέι,αφετέρου σεβαστή η γνώμη σου για την κυρία Μαστροκώστα(αφού νόμισες ότι για εκείνη μιλάω) αλλά 'μπρος στη ΓΩΓΩ...τα λόγια είναι περιττά
Και παιδιά,έμαθα ότι θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Playmate 2007- φυσικά πέρασε στην τελική φάση,οπότε μάλλον γι'αυτό δεν την βλέπω στην εκπομπή(εγώ για την ΓΩΓΩ το έβλεπα το 'Παζάρι'). Έχει σίγουρο τον τίτλο(ταπεινή μου γνώμη)! Αλλά,αφού θα πάρει τον τίτλο ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα την βλέπω πια στην τηλεόραση σε μόνιμη βάση.Και αυτό δεν θα τ'αντέξω..Σκίσε ΓΩΓΩ!!!!!
Αγαπητή depoina λοιπόν σορρυ(από το μήνυμα που έστειλες ότι και εσύ την ψάχνεις πίστεψα ότι είσαι άρρεν κι εσύ). Είναι ,όμως, κακό να βλέπω μια (επιεικώς) κουκλάρα σαν την ΓΩΓΩ και να λιγουρεύομαι όπως λες κι εσυ? Εγώ είμαι ερωτευμένος με τη ΓΩΓΩ!

Άντε φίλε μου και καλά στέφανα... :amhn:

Ακόμα αναρωτιέμαι πως βγήκε το συμπέρασμα ότι λιγουρεύεσαι εσύ ή ότι εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη drool..

Όπως και να έχει πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ μέσα έχουμε πολλούς ξερόλες που μας κάνουν ευτυχισμένους με τις άπειρες γνώσεις τους.... ;D

depoina 04-06-2007 10:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 14223)
Ναι αλλά σου τρέχουν τα σάλια όταν κάτι το λιγουρεύεις, οπότε η λέξη drool μπορούμε να πούμε πως καλύπτει και τον όρο λιγούρης..... Ευχαριστώ.....

Η φαντασία σου συνεχίζει να οργιάζει... Από σαλάκια πως πάμε ;; Να σκουπίζεσαι συχνά...

Neacel 04-06-2007 10:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 14226)
Η φαντασία σου συνεχίζει να οργιάζει... Από σαλάκια πως πάμε ;; Να σκουπίζεσαι συχνά...

Eυχαριστώ Δέσποινα.... ^o)

islandos 15-06-2007 01:52

HI 7 ΗΕΑVEN.
βλέπω ότι είσαι fan της Γωγώς.Μόλις έχει ανοίξει ένα fan club της.
Αν θές μπορείς να το δεις στο http://clubs.pathfinder.gr/gogovaina

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0