|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
super hero
Περιοχή: New York
![]() |
Μόλις χθές είδα το Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο silent hill
Τόσα εφέ πεταμένα για τόσο χαζή κ ανιαρή ιστορία δεν έχω ξαναδεί Κουραστική κακή αντιγραφή παλιότερων του είδους ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Η ταινία που δεν πρόκειται να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου, καθώς παρά τρίχα γλίτωσα τα ψυχολογικά τραύματα, είναι το Malholand Drive. Πήγα με την καλύτερη διάθεση και έφυγα έχοντας καταλάβει τι θα πει πραγματικά χάσιμο χρόνου.
Ζητώ συγγνώμη από όσους τους άρεσε, (ήταν και κάμποσοι) αλλά γούστα είναι αυτά. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Η μεγαλύτερη μουφα που έχω δει ποτέ μου (και έχω δει παρα πολλες..) είναι μια βλακεία, κωμωδια και καλα το ΄΄I Heart Huckabees΄΄
, με τον Τζούντ Λό.Βέβαια, 'επρεπε να το μυριστώ, γιατι ο σκηνοθέτης είναι ο Ντέιβιντ Ράσελ , αυτός που έχει κάνει τους 3 Ηρωες και άλλες τέτοιες αηδίες....Απαραδεκτη......... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για αυτη αλλα θυμαμαι οτι 2-3 σκηνες που ειχα δει πριν 5 χρονια περιπου,δεν μ αρεσε ουτε εμενα.. | |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Παράθεση:
Ποτέ δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει ο ποιητής (σκηνοθέτης στην περίπτωσή μας), και νιώσαμε την απόλυτη βαρεμάρα. Υποτίθεται ότι είναι και ψιλοκουλτουριάρικη, αλλά και ο άντρας μου που τα βλέπει κάτι τέτοια την ίδια άποψη έχει. Μάπα το καρπούζι, πολύ μάπα!!! | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Φαινεται οτι Τζουντ Λο και κωμωδια δεν πανε μαζι γιατι και το Alfie σκετη χαζομαρα ηταν. Η μονη ταινια μεχρι τωρα που δεν αντεξα να τη δω ολοκληρη κι ανετα στο Top 3 των χειροτερων που εχω δει. (πρωτη με διαφορα ο Αγνωστις Κοσμος, μην τα ξαναλεμε!!)
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
Παράθεση:
τι ιεροσυλια ήταν αυτη που ξεστομισες !ειναι δυνατον?? το ALFIE ?αν και δεν σε παρεξηγώ, γιατι το έβλεπες απο την πλευρά των γυναικών........ | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:22.

, με τον Τζούντ Λό.
, αυτός που έχει κάνει τους 3 Ηρωες και άλλες τέτοιες αηδίες....

Υβριδικός τρόπος