|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
εγκαυμαααααα
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Ξεκινησα να βλεπω το Ηeroes το αλτερ.Δε μπορω να πω οτι ειναι το στυλ μου τετοιες σειρες πολυ ψεμμα,βελτιωμενοι χαρυ ποτερ οι πρωταγωνιστες.Αλλα δε μου κανει εντυπωση που θεωρειται απ τις κορυφαιες σειρες στο περισσοτερο κοσμο αρεσουν αυτα.Θα δω αν συνεχισω να το βλεπω αν αποκτησει κανα νοημα στη συνεχεια.Επισης θα ξεκινησω να δω και το weeds.Εχει πρωτοτυπο σεναριο και πηρε και εμμυ η πρωταγωνιστρια οποτε θα ναι ενδιαφερον.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
2x02 είμαι. Σε φτάνω
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Λοιπον πρεπει να επεμβει εισαγγελεας να βγουν ολα τα υπολοιπα επεισοδια μαζεμενα για να γλιτωσουμε μερικα χρονια ζωης. Αυτο το πραγμα απο κυριακη σε κυριακη δεν το αντεχω.
Ευτυχως στο s02e10 ηρεμησε λιγο ο ρυθμος των εξελιξεων αλλα και παλι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Είναι κουραστικό να μονοπολεί το thread ο Dexter. Μιλάμε όμως για επική σειρά. Χωρίς πλάκα. Έχω πάθει την πλάκα μου και δεν έχω δεί λίγες σειρές. Η 1η σεζόν είναι καλύτερη ως προς την ανάλυση του χαρακτήρα και το ποιόν του ανδρός (Dexter), ενώ η 2η έχει μεγαλύτερη δράση και αγωνία.
Για το 2X10 τώρα. click to show Βγήκαν και τα 2X11 και 2X12 ε. Όποιος πεί ότι μπορεί να μαντέψει το τέλος ή να κάνει εκτιμήσεις, θα πέσει έξω. Μιλάμε για ανατρεπτική σειρά, χωρίς να έχει το μυστήριο του Lost. Πω ρε πραγματικά τι θα βλέπουμε τώρα που τελειώνει το Dexter; OMG δλδ. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 05-12-2007 στις 03:33. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Δεν νομιζω να τελειωσει εδω. Δεν εχει βγει καμια ανακοινωση για επομενες σεζον?
Επισης εννοεις οτι τα 2.11 και 2.12 εγιναν leaked οπως τα πρωτα 2 της σεζον ? Να ξερω να τρεξω δηλαδη ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Επίσης η σειρά αλλάζει κανάλι για τη 3η σεζόν, αφού το cbs τα έσκασε και το αγόρασε.Παράθεση:
![]() | ||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:44.

Επίσης η σειρά αλλάζει κανάλι για τη 3η σεζόν, αφού το cbs τα έσκασε και το αγόρασε.

Υβριδικός τρόπος