|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| αν και ο πληθυσμός της Κίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#12 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Θα βλεπω σιγουρα αυτο στον Αντ1 που το παρουσιαζει ο Αγγελιδης και περνανε οι παιχτες κατι δοκιμασιες στη Ν.Ζηλανδια και αυτο με τους παρουσιαστες στον Αλφα.Τωρα απο σηριαλ καναδυο βλεπω το χρονο οποιο μου κεντρισει το ενδιαφερον δε ξερω ακομα.Αυτα τα ιχνη πρεπει να ναι σε στυλ csi οποτε αποριπτονται.
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Ευτυχισμενοι Μαζι... Παρασκευες ( ; ) στις 21.00 στο μεγκα..
ισως να με κρατησει για 3ο χρονο μεσα τις παρασκευες το μεγκα με αυτη την καινουργια σειρα.. Μπεζος και Λεχου παιζουν αλλα γενικα το σεναριο ειναι καλουτσικο..ειδικα για οσους θελουν να δουν πως αγαπαει ο πειραιας.................... ![]() |
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δεν το χω δει καθολου αλλα απ' οτι ξερω απ' την υποθεση, λογικο ειναι! Οσο αληθινες ειναι οι γοργονες ειναι κι αυτο! Για τα υπολοιπα περιμενω να τελειωσει η βδομαδα, να δω και δευτερα επεισοδια και μετα θα τα θαψω ολα! | |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ντάξει,ο Ρώμας δεν υπάρχει,γι' αυτό. To big bang μου αρέσει από τα (λίγα) καινούργια που έχω δει και του Μπέζου. Πεσμένα πράγματα πάντως σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο