|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο τελευταίος στρατιώτης που σκοτώθηκε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ο Αμερικανός Χένρι Γκούντερ. Η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός υπογράφτηκε στις 11 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 1918. Στις 11:01 ο Αμερικανός στρατιώτης δέχτηκε μια μοιραία σφαίρα στο κεφάλι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Καινουρια τηλεοπτικη σεζον αρχιζει, καινουριες σειρες ερχονται. Πειτε τη γνωμη σας!
![]() Λοιπον απο οσα τρειλες εχω δει, εχω ξεκαρδιστει με το εξης ενα.... |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pink : 12-09-2008 στις 22:14. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Πολλα τηλεπαιχνιδια φετος και επιστροφη των talent shows.Ενταξει το μεγκα θα κυριαρχησει και φετος,εχουν καλυτερο μαρκετινγκ χρονια τωρα και οι σειρες του μου μοιαζουν καλυτερες και φετος.
Αυτη η σειρα με τους νεους ηθοποιους δε θυμαμαι πως λεγεται καλα μοιαζει καλη,η καθημερινη η εδεμ πως διαολο λεγεται λογικα θα σκισει και αυτη,το lapd μου μοιαζει βλακεια.Εγω θα εμμεινω στις σταθερες αξιες το "ευτυχισμενοι μαζι" και "λατρεμενοι γειτονες" και θα δουμε τι αλλο θα δω φετος. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Απ' όσα είδα ως τώρα μου άρεσε τρελά το LAPD. Σπέρνει...
Τα Μαύρα Μεσάνυχτα είναι ακόμα καλύτερα από πέρυσι, πάνε να γίνουν all time classic σειρά. "Ευτυχισμένοι μαζί" σταθερή αξία. Τα υπόλοιπα που είδα δεν μου έκαναν καμια ιδιαίτερη εντύπωση, λίγο το 7 ζωές μόνο. Εκτός των σειρών ο Μητσικώστας ως συνήθως τα σπάει ενώ από τα τηλεπαιχνίδια μου αρέσει το "Fatus olus" με τον Μητσικώστα (ο παλιός Μονομάχος με τον Φερεντίνο) και η Λίστα καλή φαίνεται. Δεν είδα και θέλω να δω αυτό που τους καλωδιώνουν και τους ρωτάνε διάφορα περίεργα. Τρακάρει με τον Μπέζο όμως οπότε ή σε καμια επανάληψη αν το πετύχω ή όταν πάρει τον π**λο και του αλλάξουν ώρα (που πάτε ρε Καραμήτροι απέναντι από τον Μπέζοοο... ) |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Kαλα πα να βαλουν και το xfactor απεναντι στο ευτυχισμενοι μαζι χαχαχα.Κριμα ρε παλικαρια εχετε ριξει λεφτα σ αυτο το project βαλτε το στη Δευτεριατικη ζωνη που εχετε πατωσει.Παντως προβλεπεται τρελη ηττα του αντ1 και φετος.Μονο η Τεταρτη του παει καλα, η Κυριακη με τις ταινιες και το Λιτσα.com τη Τριτη.Κατα τ αλλα σαρωσε η πρεμιερα του Μπεζου και οι λατρεμενοι αν και με χαλαει που χει φυγει η πλουσια οικογενεια.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο