|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορώ να πω ότι αγγίζουν την τελειότητα. Έχω δει τον πρώτο κύκλο και μου άρεσαν αρκετά. Ένα localization να γινόταν στο χιούμορ να μην ήταν τόσο αμερικάνικο, θα ήταν τέλειο.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Ναι ρε συ, αλλά δεν είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο κατακρίνει την αμερικάνικη κοινωνία και γελοιοποιεί την νοοτροπία τους;
Τα επεισόδια με σελέμπριτις συμμετοχές είναι τα θεικότερα. Και το βασικό μου ερέθισμα ( ) για να ανοίξω το τόπικ είναι αυτό. Πως γίνεται να έχει τέτοια επιτυχία στην αμερική, ενώ τους βρίζει στην κυριολεξία. Καταλαβαίνουν άραγε αυτοί που το βλέπουν, τι βλέπουν; |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορείς να το πείς σαν ένα είδος επιθεώρησης. Το καλύτερο επεισόδιο κατά τη γνώμη μου ήταν το "The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers". Τέλλλος.-
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
εχω δει ολα τα επεισοδια απο 4 φορες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. για να μην πω κατι επη οπως το tooth fairy tats η το make love not warcraft που εχουν πιασει διψηφιους αριθμους.
ανετα η αγαπημενη μου σειρα. και το καλυτερο ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα που φαινονται οτι ειναι μεγαλοποιημενα και υπερβολες και extreme ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα! και υπαρχουν και αλλα-κυριως series 9-που βασιζονται σε γεγονοτα της επικαιροτητας. πχ τοτε με εκεινη την γυναικα που ηταν σε μηχανικη υποστηριξη και υπηρχε debate για το αν θα πρεπει να τραβηξουν το σωληνακι παροχης φαγητου για να πεθανει η οχι. η τοτε που δημιουργηθηκαν τα θεματα με την καθολικη εκκλησια και τις σεξουαλικες παρενοχλησεις. η με το family guy που ειχε δειξει τον μωαμεθ σε καρτουν. ειναι παρα πολλα και πολυ ευστοχα. και πολυ σπανια να δεις μαπα επεισοδιο, αντε να ειναι δεκα μαπα επεισοδια συνολικα σε 10 σεζον. εξαιρετικη σειρα. eric cartman for president. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο