![]() |
Σάουθ Παρκ
Υπάρχει όριο στην τελειότητα;
Ανταλλάξτε απόψεις. ;D |
Απάντηση: Σάουθ Παρκ
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα δεν εχω δει ποτε μου. Ισως δεν μπαινω στο κοπο να το παρακολουθησω επειδη ειναι κινουμενα σχεδια.
|
Μπορώ να πω ότι αγγίζουν την τελειότητα. Έχω δει τον πρώτο κύκλο και μου άρεσαν αρκετά. Ένα localization να γινόταν στο χιούμορ να μην ήταν τόσο αμερικάνικο, θα ήταν τέλειο.
|
Ναι ρε συ, αλλά δεν είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο κατακρίνει την αμερικάνικη κοινωνία και γελοιοποιεί την νοοτροπία τους;
Τα επεισόδια με σελέμπριτις συμμετοχές είναι τα θεικότερα. Και το βασικό μου ερέθισμα ( ;D ) για να ανοίξω το τόπικ είναι αυτό. Πως γίνεται να έχει τέτοια επιτυχία στην αμερική, ενώ τους βρίζει στην κυριολεξία. Καταλαβαίνουν άραγε αυτοί που το βλέπουν, τι βλέπουν; |
Μπορείς να το πείς σαν ένα είδος επιθεώρησης. Το καλύτερο επεισόδιο κατά τη γνώμη μου ήταν το "The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers". Τέλλλος.-
|
Ο 8ος κύκλος είναι ο καλύτερος από αυτούς που έχω δει.
Το "good times with weapons", το καλύτερο επεισόδιο. Απίστευτο γέλιο. |
εχω δει ολα τα επεισοδια απο 4 φορες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. για να μην πω κατι επη οπως το tooth fairy tats η το make love not warcraft που εχουν πιασει διψηφιους αριθμους.
ανετα η αγαπημενη μου σειρα. και το καλυτερο ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα που φαινονται οτι ειναι μεγαλοποιημενα και υπερβολες και extreme ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα! και υπαρχουν και αλλα-κυριως series 9-που βασιζονται σε γεγονοτα της επικαιροτητας. πχ τοτε με εκεινη την γυναικα που ηταν σε μηχανικη υποστηριξη και υπηρχε debate για το αν θα πρεπει να τραβηξουν το σωληνακι παροχης φαγητου για να πεθανει η οχι. η τοτε που δημιουργηθηκαν τα θεματα με την καθολικη εκκλησια και τις σεξουαλικες παρενοχλησεις. η με το family guy που ειχε δειξει τον μωαμεθ σε καρτουν. ειναι παρα πολλα και πολυ ευστοχα. και πολυ σπανια να δεις μαπα επεισοδιο, αντε να ειναι δεκα μαπα επεισοδια συνολικα σε 10 σεζον. εξαιρετικη σειρα. eric cartman for president. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin