|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος;; | |||
| Μεγας Αλεξανδρος |
|
18 | 60,00% |
| Τζενγκις Χαν |
|
0 | 0% |
| Ιουλιος Καισαρας |
|
2 | 6,67% |
| Χιτλερ |
|
4 | 13,33% |
| Ναπολεων |
|
2 | 6,67% |
| Αλλος,πειτε μας ποιος... |
|
4 | 13,33% |
| Ψήφισαν: 30. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#51 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
Αληθεια.ειχα ρωτισει εναν γνωστο μου να μου πει για τις αποψεις του περι Βαλκανικου Πολεμου και μου ειπε ακριβως πως ηταν μεγαλος πολιτικος και στρατηγος αλλα απο πισμα εκανε μαλακιες.και μου λεει ξερεις απο το πισμα που εχουν οι εβραιοι.και του λεω εβραιος?και μου λεει ναι.ελευθεριος βεζιλον!τα παιξα αλλα ηξερα πως στην κρητη υπαρχουν εβραιοι.αλλα δεν πρεπει να τον διακατειχε το μισος των εβραιων προς τους ελληνες
![]() |
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
![]() |
σορρυ κιολας αλλα μαλλον δεν θα θυμασαι καλα..ο βενιζελος επεμενε και οπως εγινε ενταχθηκαμε με τις δυμναμεις τις ανταντ!!οτι ηταν εβραιος ομως...
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
![]() |
αυτο λεω ειναι απο τς πολιτικους που εχουν το στρατηγιλικι μεσα τς.αν δεν ειχε κ τν βασιλια να τ πρηζει τα
καθε 3 κ λιγο..εκλογες και εκλογες σαν το πασοκ εκαναν |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
νομιζω δεν τον ειχε αφησει ο Χιτλερ να να γινει μεγαλος,ειχε διαφωνισει σε καποια παραγματα μαζι του .πχ αν ειχε στειλει πιο νωρισ τα αρματα tiger αν θυμαμαι μπορει να ειχε νικησει στην βορεια αφρικη
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:25.

καθε 3 κ λιγο..εκλογες και εκλογες σαν το πασοκ εκαναν
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο