![]() |
Απάντηση: Ο μεγαλύτερος στρατηγός όλων των εποχών;...
Αληθεια.ειχα ρωτισει εναν γνωστο μου να μου πει για τις αποψεις του περι Βαλκανικου Πολεμου και μου ειπε ακριβως πως ηταν μεγαλος πολιτικος και στρατηγος αλλα απο πισμα εκανε μαλακιες.και μου λεει ξερεις απο το πισμα που εχουν οι εβραιοι.και του λεω εβραιος?και μου λεει ναι.ελευθεριος βεζιλον!τα παιξα αλλα ηξερα πως στην κρητη υπαρχουν εβραιοι.αλλα δεν πρεπει να τον διακατειχε το μισος των εβραιων προς τους ελληνες:whipped:
|
Παράθεση:
|
σορρυ κιολας αλλα μαλλον δεν θα θυμασαι καλα..ο βενιζελος επεμενε και οπως εγινε ενταχθηκαμε με τις δυμναμεις τις ανταντ!!οτι ηταν εβραιος ομως...
|
στη βικιπαιδεια,παντως δεν λεει τιποτα επι του θεματος..Γενικα παντως το βενιζελο δεν μπορεις να τον χαρακτηρισεις στρατηγο..
|
αυτο λεω ειναι απο τς πολιτικους που εχουν το στρατηγιλικι μεσα τς.αν δεν ειχε κ τν βασιλια να τ πρηζει τα @@ καθε 3 κ λιγο..εκλογες και εκλογες σαν το πασοκ εκαναν
|
και ο Ρομμελ ηταν μεγαλος στρατηγος
|
Nαι αλλα ο ρομμελ δεν φτανει με τιποτα τα κατορθωματα των αλλων...
|
νομιζω δεν τον ειχε αφησει ο Χιτλερ να να γινει μεγαλος,ειχε διαφωνισει σε καποια παραγματα μαζι του .πχ αν ειχε στειλει πιο νωρισ τα αρματα tiger αν θυμαμαι μπορει να ειχε νικησει στην βορεια αφρικη
|
και παλι παντα θα ηταν υπο τη σκια του χιτλερ...
πιστευω οτι απλως εζησε σε λαθος εποχη η σε λαθος χωρα.. |
ο Χιτλερ ηταν στρατηγος;;;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin