|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
Αυτό το video ανέβηκε προχθες στο youtube,σήμερα έγινε γνωστό και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.Δείχνει 2 νεαρούς Αλβανούς να κακοποιούνται βάναυσα και σαδιστικά σε αστυνομικό τμήμα από ένα ζώο που θέλει να λέγεται άνθρωπος και άλλους 2 που παρακολουθούν και γελάνε.Από ότι φαίνεται είχαν συλληφθεί για κλοπή.Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιο αστυνομικό τμήμα έγιναν αυτά τα βασανιστήρια,θα το μάθουμε όμως το πρόσωπο του αρχιβασανιστή φαίνεται,θα έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει,όχι από τη πολιτεία,δεν έχουμε αυταπάτες...
Όχι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό "φιλήσυχε" πολίτη,είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των καθημερινών περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.Με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,τους βασανισμούς πολιτών και μεταναστών στα τμήματα,τις παρακολουθήσεις,τους θανάτους ανθρώπων από όπλα που εκπυρσοκροτούν μόνα τους,τις περίεργες αυτοκτονίες στα τμήματα,τους πυροβολισμούς για ασήμαντους λόγους,την παράνομη κράτηση για εξακρίβωση στοιχείων και άλλα τόσα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δίνεις σε φασιστοειδή και διαταραγμένα άτομα την εξουσία και τους αφήνεις ανεξέλεγκτους.Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της δικής σου απάθιας και αδιαφορίας,θα διαβάσεις το άρθρο μου ,ισως θυμώσεις λίγο και μετά τι?Γύρνα στο μικρόκοσμο και στην βόλεψη σου,που να μπλέξεις τώρα. Το άρθρο είναι ολόκληρο δικό μου και θέλω να παραμείνει αυτούσιο.Το video είναι σκληρό όπως και η πραγματικότητα γύρω μας,μην κλείνεις τα μάτια και μην αηδιάζεις,όλοι έχουμε ευθύνη. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achilles : 16-06-2007 στις 09:31. |
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:28.

Θεματικός Τρόπος