|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#31 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το γράφω εδώ γιατί δεν είναι είδηση ώστε να ανοίξω νέο θέμα.
Τις τελευταίες 15 μέρες στη σχολή μου ζήσαμε ιστορικές δημοκρατικές στιγμές! Λόγω μιας πορείας την Τετάρτη οι αριστερές παρατάξεις ήθελαν κατάληψη μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Η μία παράταξη ήθελε κατάληψη μόνο για την Τετάρτη και η άλλη για το 3ήμερο 12-14/12 (δεν έχει σημασία ποιός ήθελε τι). Γίνεται λοιπόν η πρώτη συνέλευση πριν 15 μέρες με πρωτοφανή πλαίσια για κατάληψη 2 εβδομάδες μετά (6 χρόνια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο). Η συνέλευση δεν γίνεται λόγω μη ύπαρξης απαρτίας και μεταφέρεται 1 βδομάδα αργότερα. Ως συνέλευση εξ' αναβολής που μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρχει απαρτία διεξάγεται κανονικά αλλά δεν βγαίνει απόφαση καθώς στον 2ο γύρο τα λευκά συν οι ψήφοι της 2ης παράταξης ήταν περισσότερα από τους ψήφους της 1ης παράταξης. Και εδώ αρχίζουν οι μεγάλες στιγμές!! Ορίζεται νέα συνέλευση 5 μέρες μετά,για σήμερα (κάτι που θεωρείται νόμιμο μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις) μιας και η κατάληψη πρέπει να γίνει ντε και καλά ρε παιδί μου! Έλα όμως που πάλι δεν υπήρξε απαρτία επειδή η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ (οι κατά τα άλλα υπερασπιστές των φοιτητών για ανοιχτή σχολή) εξαφανίστηκαν την ώρα της συνέλευσης... Κι εδώ γίνεται το καλύτερο όλων: Αποφασίζει μόνο του το ΔΣ των παρατάξεων να γίνει κατάληψη μεθαύριο που είναι η πορεία! Δηλαδή 5-6 άτομα που ήταν εκεί εκείνη την ώρα υποκαθιστούν την Γενική Συνέλευση και κλείνουν τη σχολή με το έτσι θέλω ενώ δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να το κάνουν! Μιλάμε για πραγματικό θρίαμβο της Δημοκρατίας!!! Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι: Ζήτω το ελληνικό Πανεπιστήμιο! Ζήτω όλες ανεξαιρέτως οι ανεξάρτητες (εδώ γελάμε!) παρατάξεις! Ζήτω η δημοκρατικότητα των συνελεύσεων! ΑΞΙΟΙ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Κι εμάς τη φιλοσοφική το πολύ 6 άτομα την είχαν κλείσει για μια μέρα......Ούτε πανό,ούτε τίποτα...απλά ήταν κλειδωμένα και δεν μπορούσε να μπεί κανείς....
![]() |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ωραία πράματα!!!
Ε ρε ώρες ώρες ραβδές που θέλουν ορισμένοι!!! Και οι φοιτητοπατέρες που κάνουν ετσιθελικά κατάληψη και οι φοιτητογλύφτες (ΔΑΠ και λοιποί) που θυμούνται τους φοιτητές μια βδομάδα πριν τις εκλογές!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο