|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ανθρώπινο σώμα έχει 45 μίλια νεύρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Σχετικά με τα σενάρια διαδοχής άποψη μου έιναι ότι απλά δείχνουν την ποιότητα της εκκλησίας. Ο μαύρος μανδύας της ιεροσύνης δεν μπορεί από μόνος του να καλύψει όλη αυτή τη κατάσταση. Ας υποθέσουμε ότι γινόταν επίσημη συζήτηση διαδοχής, θα έυφεγε ο Χριστόδουλος και θα ερχόταν ο χ,ψ Θεόβουλος ή κάσποιος άλλος άγιος άνθρωπος. Δεν θα άλλαζε τίποτα, πάλι κάπιοι Γιοσάκηδες (πρέπει αγαπητοί συνομιλιτές να σας ενημερώσω ότι αθωώθηκε σήμερα με παραγραφή για την κλοπή των αρχαιοτήτων από κάποια μονή νομίζω στα κύθηρα. Θα μαζευτεί ένα άλλο γκρουπάκι, ψευτοαγίων και ψευτοεθνοπατέρων που θα θελήσει να ρίξει πιο μεγάλες κορώνες εθνικισμού και μιζέριας πάνω στα φτωχά και αγράμματα κομμάτια του ελληνικού πληθυσμού, λαικσμός στο μεγαλείο. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα πεθάνει αλλά ούτε και αν θα ζήσει, έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν από καρκίνο από κοντά και δεν είχαν τόσα λεφτά όσα ο χοντρός κοιλιόδουλος, γύρω μας στη κοινωνία υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα αντί να ασχολούμαστε με την διαδοχή του αρχιεπισκόπου, για τον κοιλιόδουλο έχουν φέρει γιατρούς από παντού, τον έχουν πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και γενικά υπάρχει πακτωλός χρημάτων για να τον πάνε όπυδήποτε ακόμα και στη κόλαση. Το σκάνδαλο και το θέμα για μένα είναι αφού όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι απέναντι στο θεό και τους νόμους, αν αρρωστήει κάποιος δικός σας άνθρωπος αγαπητοί αναγνώστες μου πιστεύετε ότι θα τον περιποιηθούν έτσι? επομένως μην σας νοιάζει τι θά γίνει με την αντικατάσταση λοίπους αλλά το πως θα μπορέσουμε να αποβάλλουμε από πανω μας όλα τα γιοσάκια μικρά και μεγάλα.
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Παράθεση:
Αν είναι όντως έτσι, τι να πω? Μόνο ένα μεγάλο Μπράβο! | |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Η μεταμόσχευση θα γίνει τον Αύγουστο και θα νοσηλευθεί στο νοσοκομείο του Μαϊάμι μέχρι το Δεκέμβριο. Τα έξοδα νοσηλείας, ποιος θα τα πληρώσει;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Σέρρες
![]() |
Μακάρι να γίνει καλά ο Χριστόδουλος, αλλά όντως εδώ γίνεται μια τρομερή αδικία... Υπάρχει κόσμος που πεθαίνει στα νοσοκομεία με τα ίδια προβλήματα με αυτά του Αρχιεπίσκοπου και κανένας δεν λέει να τους στείλουμε στο Μαϊάμι... Άν δεν μπορούν να τους στείλουν όλους, (που δεν γίνεται) τουλάχιστον ας εκσυγχρονήσουν αυτό το άθλιο σύστημα υγείας με τα φακελάκια των γιατρών, των νοσοκόμων και δεν συμαζεύεται... Μακάρι να ζήσει ο άνθρωπος, αλλά τί λιγότερο έχουν όλοι αυτοί οι ταλαιπωρημένοι που πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή δεν έχουν φακελάκι;;; Ποιός τελικά αποφασίζει σε αυτό το κράτος ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει;;;;
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Εξαρτάται πόσους ψήφους έχεις να προσφέρεις
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Έλα ντε...ποιος θα τα πληρώσει...σε λίγα χρόνια η εκκλησία θα έχει υπό την κατοχή όλη την Ελλάδα αλλά δε το έχουν σε τίποτα να μας βάλουν να πληρώσουμε εμείς...
Περαστικά στον κ. Χριστόδουλο, αλλά τόσος κόσμος πεθαίνει κάθε μέρα και κανείς δε το ξέρει ή δε μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το Μαιάμι πέφτει μακριά... |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ύστερα από 42 μέρες νοσηλείας, ο κ. Χριστόδουλος εξήλθε του Αρεταίειου Νοσοκομείου εχθές το μεσημέρι και ετοιμάζεται αμέσως για το ταξίδι του στο Μαϊάμι, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος από τον χειρουργό Ανδρέα Τζάκη.
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
sail away...
|
Όποιος πει ξανά κακιά κουβέντα για τις ρασοφόρες Κασσάνδρες, να του σκιστεί το μαγιό!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Έτσι λοιπόν εξηγείται το γεγονός ότι μειώνουν το επίδομα ανεργείας για όσους εργάστηκαν part - time!!! Η εκκλησία που είναι τίγκα στα χρυσάφια και τα μέλη της που δεν ξέρουν τι έχουν (σαν τον Έλληνα κροίσο ένα πράγμα, ιδιοκτήτη νησιού που λέει και η διαφήμιση) τι κάνουν? Αλλά να μου πείς κι αυτά, εμείς τα πληρώνουμε. Και τις κηδείες εν δημοσία δαπάνη τις κάνουν. Ούτε εκεί δεν πληρώνουν! Εμένα όμως, (και όλου του απλού κοσμάκη), μου τσιμπάνε 900 ευρουλάκια κάθε χρόνο για να μην ξεθάψω τη Μάνα μου.
Συγγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά έλεος πια! Αν υπάρχει Θεός, ας τους περιποιηθεί λιγάκι για να τελειώνουμε. Μπουχτίσαμε πια! |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο