|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Εάν μασάς τσίχλα ενώ καθαρίζεις κρεμμύδια δεν κλαις | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Στις κάλπες οδηγούνται σήμερα οι φοιτητές και οι σπουδαστές όλων των ανώτατων και ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα διοικητικά συμβούλια των φοιτητικών συλλόγων και στην ΕΦΕΕ. Οι κάλπες στις σχολές άνοιξαν από τις 8 το πρωί και κλείνουν στις 8 το βράδυ. Στο επίκεντρο των φετινών φοιτητικών εκλογών βρίσκονται οι μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Κοινό στοίχημα όλων των παρατάξεων να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φοιτητές στις κάλπες, μιας και η αποχή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια το φοιτητικό κίνημα. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων, στην έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αυτό θα κάνω... Δεν θα πάω επειδή έχω δουλειές αλλά και βαριέμαι και θα λέω οτι απέχω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
) σωστα ειπε και ο Αστρολαβος "κάνουν λαθος γιατί με την αποχή γίνονται ιδιώτες και αφήνουν τα λαμόγια ανενόχλητα"!Τελος παντων εχω ακομα χρονο να το σκεφτω! | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Οι φοιτητικές εκλογές είναι μία από τις μεγαλύτερες απάτες! Κομματοποιημένα είναι όλα και όλα τα κομματόσκυλα βολεύονται (δεξιά, μεσαία και αριστερά) και εμείς νομίζουμε οτι ψηφίζουμε για να γίνει κάποια αλλαγή... χεχε!
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
Ελπίζω τώρα που τελείωσε το πανηγυράκι τους να μας αφήσουν σε ησυχία αρκετά μας ζάλισαν αυτές τις μέρες.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Σιγα μην μας αφησουν!Απο την αρχη της χρονιας εμας μας ειχαν ζαλισει τωρα θα σταματησουν;Απλως δεν θα ειναι στο βαθμο που ηταν πριν!
@αιθερο,Παναγιωτη:Και εγω μαζι σας αλλα με την αποχη δεν τους κανεις κακο!Περισσοτερο κακο τους κανεις με το ακυρο ή με το να ψηφισει καποια "ακυρη" παραταξη! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο