|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#81 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
οχι μονο εγω εδω το γραψατε πως η ευπ(κυπ) εχει παει στην ηλεια.αποσο ξερω η εθνικη μυστικη υπηρεσια παει σε τοπο εγκληματος και μονο οταν υπαρχει αναμειξη ξενων ανθρωπων.πιθανοτερο τουρκοι και αλβανοι..
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
απο τη γλυφαδα δεν φαινεται καν η αιγινα.
συζητειται το ενδεχομενο να επικυρηχθουν οι εμπρηστες. και τωρα τρεξτε πουστηδες. |
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
συνεληφθη υποπτος για εμπρησμο στην πυρκαγια της Αρεοπολης.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Πάντως οι νεκροί φτάνουν τους 43 και αναμένεται και μεγαλύτερος αριθμός θυμάτων.Η γενικότερη κατάσταση στην Μεγαλόπολη όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε,όλοι ήταν έξω με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το δίκτυο είχε κυριολεκτικά καταρεύσει...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
"κυριε δικηγορε κωλλαει ενσιμα ή πληρωνει τεβε αφου κανει τη δουλεια του?" η πολυ δημοκρατια βλαπτει αυτο ξερω εγω.ποιος δικηγορος του διαβολου και κουραφεξαλα?παμε καλα ρε? ![]() εχουμε πανω απο 50 νεκρους, χιλιαδες στρεμματα δασους καμμενα, εκατονταδες ανθρωπους χωρις σπιτια και πολλοι εχουν μεινει και χωρις δουλειες αφου καικαν και χιλιαδες ελιες και ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες για τους εμπρηστες ![]() ![]() ??οσον αφορα σε στους ηθικους αυτουργους δεν νομιζω να θελει κανεις να μεινουν ατιμωριτοι.ιδια και χειροτερη τιμωρια θελουν τελος,τι θελετε να κανει και αυτη η πυροσβεστικη ημαρτον πια.ειπαμε να τους κρινουμε για τις μ@λ@κιες τους αλλα οταν εχει αρπαξει φωτια σε ολους τους νομους της χωρας και με τετοιο αερα τι να κανουν,το χορο της βροχης ![]() ??και ο θεος βοηθος ![]() | |
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
εγω αλλο σκεφτομαι.πως ειναι δυνατον να λενε πως η αττικη δεν εχει πρασινο και να εχουν καει τοσα στρεμματα στην παρνηθα στην πενταλη στον υμητο κλπ?
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο