![]() |
Απάντηση: Καίγεται ο Ταϋγετος
Άρα... πίσω από όλα κρύβονται οι Αμερικάνοι. ^o)
|
Πολιτική αστάθεια;
Ως αναφορά τους Αμερικάνους τους χάλασε πολύ το Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη. Αν θυμάστε εκείνες τις μέρες είχαν κουβαληθεί εδώ. |
με μια λεξη :απλα εκδικηση..η μισος?εδω μας βιαζουν τις γριες και τα γεροντια γτ να μην κανουν και αυτο?? υ.γ οπως ειπε και ενας κυριος στην τβ εχουν βαλει στο ματι την ελλαδα και θελουν να την αφανισουν..μηπως καταλαβαν πως ερχονται οι ελ?;pναι ναι θυμηθηκα...ο κυριος ιεροπουλος ηταν
|
Έχω live... αυτήν την ώρα εκκενώνουν το στρατόπεδο της Καλαμάτας... η φωτιά έφτασε δίπλα του... απίστευτο... τους πάνε στην 120 ΠΕΑ.
|
Χμ, εφτασε στις παρυφές τις πόλης η φωτιά ε;
|
".....Στο μεταξύ, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία του εμπρησμού σε Ελευσίνα, Αρκαδία και Σαλαμίνα. Στην Αστυνομική Διεύθυνση της Αρεόπολης έχει προσαχθεί 65χρονος ύποπτος για εμπρησμό. Επίσης συνεήφθησαν δύο ανήλικοι στη Φωλιά Ελευθερών Καβάλας. Αστυνομικοί βρήκαν εμπρηστικό μηχανισμό στο Διόνυσο....."
www.flash.gr Τωρα σε αυτα τα άτομα τι ευθυνες ν' αποδωσεις και τι τιμωρια να επιβαλεις?? :( |
Τίποτα αυτοί μπορεί να είναι και αθώοι και συνήθως αυτό γίνεται όταν η κοινωνία επιτάσσει κάποια σύλληψη για απόδοση ευθυνών.
|
Απάντηση: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νότια Ελλάδα
Είναι ντροπή την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα, που σοκαρισμένοι παρακολουθούμε στα αδυφάγα μέσα τον αριθμό των νεκρών να αυξάνει, την ώρα που ανεβαίνουμε στις ταράτσες για να δούμε πόσο κοντά είναι οι φλόγες, να βγαίνει ο Παπανδρέου και να κάνει προεκλογική ομιλία χρησιμοποιώντας τα θύματα. Όσο τον συμπαθούσα παλιά, τόσο τον σιχάθηκα τώρα.
Και πόσο μάλλον όταν το μεσημέρι έλεγε " Δεν είναι η ώρα των ευθυνών, αλλά της εγρήγορσης, είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι ευθύνες υπάρχουν και είναι μεγάλες και εθνικές. Καλύτερα είναι να μιλήσουν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν, πρόσθεσε.". Σκέφθηκα και γω μπράβο του. Δεν είναι δυνατόν οι 2 μεγάλοι να φαγώνονται την ώρα που καιγόμαστε την στιγμή που έχουν και οι 2 την ευθύνη. Λίγες ώρες αργότερα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις "Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση στο θέμα των πυρκαγιών άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Μεγαλόπολη. Έκανε λόγο για ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα και εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης, την οποία κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της, θέτοντας έτσι τέλος στην πολιτική «εκεχειρία» που επικρατούσε μπροστά στην πύρινη λαίλαπα. Ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε ότι η κυβέρνηση έδειξε έλλειψη συντονισμού, ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα και εγκληματική αμέλεια, ειδικά σχετικά με την πρόσληψη πυροσβεστών και τα έργα πρόληψης των πυργκαγιών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δημιούργησε προσδοκίες σε επίδοξους καταπατητές και άνομα συμφέροντα. Η κυβέρνηση «παριστάνει το θύμα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, «μιλά για συνομωσίες και αφήνει υπονοούμενα». Ο κ.Παπανδρέου κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να μιλήσει συγκεκριμένα και να πράξει το καθήκον της. «Ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε." Δεν ξέρω αν τον βάλανε να τα πει. Δεν ξέρω πως μέσα σε μερικές ώρες έφτασε η ώρα των ευθυνών. Ξέρω ότι τον σιχάθηκε η ψυχή μου. |
Παράθεση:
Κατά τα άλλα: Ποιά δημοκρατία,ποιά δικαιοσύνη κτλ μου λέτε; Οι έννοιες αυτές αφορούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,εδώ έχουμε να κάνουμε με ΖΩΑ,άρρωστα ζώα κιόλας. Οφθαλμός αντί αφθαλμού,να τους κάψουν ζωντανούς. @Αιθέρα: Ο ηθικός αυτουργός πάει και βρίσκει κάποιους φυσικούς αυτουργούς οι οποίοι είναι ΠΡΟΘΥΜΟΙ αντί χρημάτων να κάνουν ό,τι κάνουν. Πως λοιπόν οι φυσικοί αυτουργοί δεν έχουν τεράστια ευθύνη; Δεν μιλάμε για βαποράκια και εμπόρους ναρκωτικών,εκέι τα βαποράκια δεν νιώθουν από τη στέρηση,οι εμπρηστές έχουν πλήρη συναίσθηση τι κάνουν. Παράθεση:
Τα περί συνομωσίας σίγουρα έχουν κάποια βάση από τη στιγμή που μιλάμε για τόσα μέτωπα σε όλη τη χώρα αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά για μένα,υπάρχουν τεράστιες ευθύνες. Βλέπω πως τις τελευταίες ώρες φοριέται πολύ η ατάκα "Ζούμε τη δική μας 11η Σεπτεμβρίου". Απλά έλεος... Δεν συγκρίνεται ένα γεγονός που έγινε μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών με κάτι που συμβαίνει 2 μέρες και ακόμα είναι ανεξέλεγκτο. |
Δε σκέφτεται, απλά. Λέει ό,τι τον βολεύει. Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πρίν τις εκλογες του 2004 έλεγε ότι δε θα κάνει στείρα αντιπολίτευση στη κυβερνηση και μετά από τις εκλογές έκανε ακριβώς αυτό.
|
Παράθεση:
|
μπα... δεν είναι κάποιους άλλους... αλλά τους προηγούμενους... και δεν πάει λέγοντας... αλλά κύκλος είναι και γυρίζει...
κρίμα... |
Παράθεση:
|
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Έπιασαν 2 11χρονους, μία 66χρονη και έναν 71χρονο. Αυτοί έκαψαν την Ελλάδα. Και συζητάμε για επικυρήξεις, για θανατικές ποινές και για ...Αλβανούς! Παράθεση:
|
Μας αξίζει αυτό..Το θέλαμε...Το 80% των Ελλήνων τους ψηφίζει...Μαγκιά τους...Πάρτε τώρα ένα επίδομα 200 ευρά αγοράστε ένα i-pod και ξαναψηφίστε τους..
|
Παράθεση:
παντως ευτηχως που ο γιωργακης καλεσε πισω τον λαλιωτη μονο αυτος μπορει να μας σωσει.το πιασατε τοτ υπονοουμενο ετσιιιιιιιιιι? Υ.Γ.ο θεος να βαλει το χερι του αδερφια:amhn: |
λοιοπον ειμαστε ολοι για τον λουτσο.
Εχουμε και λεμε: οι πασοκτζιδες λενε πως φταιει η νδ. οι νεοδημοκρατες λενε οτι φταιει το πασοκ. οι κουμουνιστες λενε οτι φταιει η αμερικη. οι ρατσιστες λενε οτι φταινε οι αλβανοι. οι εθνικιστες λενε οτι φταιει η τουρκια. ενω σε λιγο περιμενω να βγει και ενας αναρχικος να πει οτι φταιει η αστυνομια.... τουλαχιστον δεν εχουμε λογοκρισια... |
α! και αυτοι που ψαχνουν τους εμπρηστες κατηγορουν κατι γιαγιαδες και 2 11χρονα παιδια^o)
|
Παράθεση:
Στο διπλανο χωριο απ' το δικο μου ενας εβαλε προχθες να καψει κατι χορτα και καηκε ενα σπιτι, θα μπορουσε να ταν και χειροτερα.... Αυτους μπορουν να κατηγορησουν, αυτους κατηγορουν. Το θεμα ειναι να πιασεις και να καταδικασεις τα 11χρονα και τη γιαγια ή να τους μαθεις να μην την αναβουν τη ριμαδα τη φωτια? |
|
Το θέμα είναι να πιάσεις αυτούς που ευθύνονται. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για οργανωμένο έγκλημα και να αφήνεις υπόνοιες για αόρατη επίθεση και να πιάνεις υπερήλικες.
Δηλαδή δεν νομίζω να μπορεί κανένας να πιστέψει ότι έκαψαν ολόκληρο νομό 2 παιδάκια που έπαιζαν με σπίρτα. |
Παράθεση:
αυτοι οι ανθρωποι κατεστρεψαν την ελλαδα και σκοτωσαν περιπου 50 ανθρωπους.λες να μην ειχαν επιγνωση του τι κανουν?λες να μετανιωσουν ποτε?λες να συνετιστουν?εγω λεω οχι. παραδειγματικη τιμωρια λοιπον και μετα θα σου πω εγω ποιος θα τολμησει να ξανακανει μαλακια. βεβαια που να τους βρεις αφου τους καλειπτουν μεγαλα κεφαλια? ελα μου ντε αρα ξαναερχομαστε στο σημειο του οτι εγινε εγινε και ας ελπισουμε την επομενη φορα ......κλπ...κλπ....κλπ Υ.Γ.και βεβαια εχει σημασια ποιος φταιει εσυ δεν θες να βρεθουν και να τιμωριθουν?και κατι αλλο δεν ξερω για σενα εγω παντως δεν φταιω |
Παράθεση:
Δεν ξερω αν υπαρχει σχεδιο. Ισως καποιοι εκμεταλλευτηκαν τον ολο χαμο και βαλανε 55 φωτιες παραπανω. Δεν ξερω πλεον... Μα και παραδειγματικη τιμωρια να υπαρξει δεν θ' αλλαξει κατι. Τετοιοι ανθρωποι (αν μπορουμε να τους λεμε ετσι) που δεν νοιαζονται για τιποτα, δε φοβουνται τιποτα, δεν προκειται να βαλουν μυαλο. Το θεμα ειναι να προλαβεις το κακο πριν γινει. Αντιπυρικες ζωνες, καλυτερος εξοπλισμος για την αντιμετωπιση των πυρκαγιων, αξιοποιηση αυτου που υπαρχει, φυλαξη των δασων , ξεχορτιαριασμα και φροντιδα των περιοχων ωστε και να μπει η φωτια να μη βρισκει να καψει και μπορει πιο ευκολα ν' αντιμετωπιστει, ειδικη εκπαιδευση ολων για να μπορουν να σβησουν μια φωτια οσο ειναι σε αρχικο σταδιο... κι αυτα νομιζω ειναι τα λιγοτερα που μπορουν να γινουν. Αλλο αν θα επρεπε ηδη να ειχαν γινει.... |
Παλούκωμα τώρα σε όσους βγαίνουν σε παράθυρα και δίνουν συμβουλές για το τι θα έπρεπε να γίνει.
|
Παράθεση:
Εγω που δε βγαινω σε παραθυρα θα τη γλιτωσω?? ;p Την πιτσα ακομα την περιμενω, αργεις!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οι Καταλανοί τα κάνουν όλα που θέλουν να καταλάβουν την Ιταλία και μέρος της Ελλάδας! Σε πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεε!!! :P Σοβαρά τώρα,αυτή τη στιγμή το τελευταίο που έχει σημασία είναι το ποιος φταίει. Τώρα αυτό που μετράει είναι να σωθεί ό,τι σώζεται.Τα υπόλοιπα θα πάρουν σειρά αφού εξομαλυνθεί η κατάσταση. Χρόνο σίγουρα θα έχουν τότε,ικανότητες αμφιβάλλω... |
Καλά, τώρα τι να σωθεί...
Απλά καίγεται το ένα χωριό μετά το άλλο. 6 νεκροί λένε, στην Εύβοια... |
5 επιβεβαιωμένοι στη Εύβοια, ενώ υπάρχουν αγνοούμενοι, και μία ακόμη νεκρή από το χωριό Πλάτανος Ηλείας...
|
πω πω , αν κοιταξεις τη φωτογραφια και μονο , απελπιζεσαι..
καλα πως τα καταφεραν να τα καψουν ολα τα πρασινα.. |
Τελικα μονο με ενα θαυμα σωζεται η κατασταση..
Τουλαχιστον, Μια βροχη να πιασει για να βοηθησει λιγο αλλα δεν παιζει τετοια φαση! |
Μέχρι την Αφρική φτάνει ο καπνός!
Την έδειξε την φωτό χθες το ΜΕΓΚΑ. |
Αριθμός Λογαριασμού: 2341103053 σε όλες τις τράπεζες για τους πυρόπληκτους
Αν θέλετε βάλτε το και σαν νέο θέμα στην αρχική σελίδα,πιστεύω πως καλό θα είναι να υπάρχει. |
παιδια οταν μου ειπαν πως καιγεται η αρχαια ολυμπια και ενω ολοι ελεγαν πως θα καουν τα αρχαια εγω ελεγα πως δεν προκειται να γινει τπτ και ετσι και εγινε.δεν θα αφησει ο θεος ετσι να καταστραφουν αυτα τα σσπουδαια μηνμεια...το θεμα ειναι γτ αφησε να καουν οι ζωες των ανθρωπων...
|
ο ...ΘΕΟΣ
Φυσικό είναι που δεν κάηκαν τα μνημεία. Αφού οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ολόκληρη κινητοποίηση, κατάφεραν να τη σβήσουν. Πέταξαν αεροπλάνα, κατέβηκαν οχήματα, πήγε ο Πολύδωρας, πήγε ο Βουλγαράκης, έφαγαν κράξιμο, έκαναν απαράδεκτες δηλώσεις και σώθηκαν τα γύψινα. Οι άνθρωποι καίγονται... Δεν βγάζουν ηχηρούς τίτλους στα δελτία ειδήσεων φαίνεται... |
γτ δεν εγιναν υπερανθρωπες προσπαθειες για να σωθουν τα θυματα?απλα η φωτια ειναι χειροτερο ακομα και απο πολεμο καθεσαι ακινητος και απλα περιμενεις να δεις τι θα καψει βρεχοντας τα διπλανα δεντρα και ελπιζοντας να μην αρπαξουν
|
κάθεσαι και κάνεις δεήσεις για να βοηθήσει ο ...ΘΕΟΣ, να εκκενωθούν τα χωριά. Από μόνα τους.
|
Καίγονται τα πάντα 3 ολόκληρες μέρες και απλά τα κοιτάμε χωρίς να αλλάζει τίποτα! Ποιός Θεός,ποιά αρχαία,ποιοί πολιτικοί,ποιό κράτος... Μιλάμε για 3 μέρες και ακόμα η κατάσταση είναι ανεξέλεγχτη!
Το πραγματικό δράμα θα αρχίσει όταν τελειώσει όλο αυτό και θα κρατήσει χρόνια. |
δελτιο Star: ''το μετωπο της φωτιας εκτεινεται σε αποσταση ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ'' δηλαδη απο την πελοποννησο μαλλον μεχρι την πολωνια.
τα αρχαια δεν καηκαν και παλι καλα, ανθρωποι καηκαν και χιλιες φορες κριμα. μακαρι να ειχαν καει τα αρχαια αν ηταν να σωθει εστω και μια ανθρωπινη ζωη-αλλα το θεμα ειναι οτι δεν 'ανταλλαξε' κανεις τα αρχαια με 60 ζωες. νομιζω η ελλειψη συνεννοησης και ολα αυτα που ολοι καταγγελουν εχουν ως επομενο οτι καποια πραγματα θα σωθουν και αλλα οχι. προκρουστη μηπως να το κανεις πεοκρουστης ? η αμα εχεις τετοια προφητικα προσοντα να ανοιξεις μια γραμμη 090 να κονομησεις κιολας. |
Εντάξει, είναι αλήτες. Στο Mega βγήκαν και είπαν ότι στη Νέδουσα Μεσσηνίας είναι αποκλεισμένοι 300 από την φωτια. Οι Νεδουσαίοι πέρναν τηλέφωνο στα τοπικά κανάλια και ενημέρωναν ότι δεν είναι έτσι. Έπαιρναν τηλέφωνο και στο Mega και τους κλείναν το τηλέφωνο στα μούτρα. Αλήτες, νεκροθάφτες.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:07. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin