WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%A3%CE%B5-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-1781.html)

depoina 29-08-2007 18:51

Απάντηση: Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 26156)
τι τα θες εχεις κανενα φιλο νεκροθαυτη και ψαχνεις πελατεια?

Ένα μπαν θα ήταν ότι πρέπει αλλά έχε χάρη που σέβομαι το νεαρό της ηλικίας σου... (το χιούμορ και η ηλιθιότητά του έχουν και κάποιο όριο)

Και για να σου λύσω την απορία: Κάποτε τα είχα για αρκετά χρόνια με ένα παιδί από Ζαχάρω και από τη στιγμή που έμαθα για τις φωτιές αναρωτιέμαι αν είναι καλά εκείνος και η οικογένεια του...Αν ψάξω ίσως καταφέρω να βρω το τηλ του, αλλά ντρέπομαι και φοβάμαι να πάρω... Τι να ρωτήσω ;; Αν κάηκαν ;; Αν έπαθαν ζημιές ;; Αν ζούνε ;;

prokroustis 29-08-2007 18:55

τι γινεται ρε εισαι καλα?

Katalanos 29-08-2007 18:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 26165)
Ένα μπαν θα ήταν ότι πρέπει αλλά έχε χάρη που σέβομαι το νεαρό της ηλικίας σου... (το χιούμορ και η ηλιθιότητά του έχουν και κάποιο όριο)

Και για να σου λύσω την απορία: Κάποτε τα είχα για αρκετά χρόνια με ένα παιδί από Ζαχάρω και από τη στιγμή που έμαθα για τις φωτιές αναρωτιέμαι αν είναι καλά εκείνος και η οικογένεια του...Αν ψάξω ίσως καταφέρω να βρω το τηλ του, αλλά ντρέπομαι και φοβάμαι να πάρω... Τι να ρωτήσω ;; Αν κάηκαν ;; Αν έπαθαν ζημιές ;; Αν ζούνε ;;

δεν θα παρεξηγιομουν αν μου εριχνες μπαν οχι γιατι μετανιωσα γι'αυτο που ειπα αλλα γιατι εχω μαθει να σεβομαι τις αποψεις αυτων που εχουν καποιες ευθυνες.
και τι θα ψαξεις στις λιστες με τους να κρους το ονομα του?δεν μπορεις απλα να κανεις ενα τηλ. και να ρωτησεις ακριβως αυτα που λες?γιατι να ντραπεις επειδη ενδιαφερεσαι?

depoina 29-08-2007 18:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 26168)
δεν θα παρεξηγιομουν αν μου εριχνες μπαν οχι γιατι μετανιωσα γι'αυτο που ειπα αλλα γιατι εχω μαθει να σεβομαι τις αποψεις αυτων που εχουν καποιες ευθυνες.
και τι θα ψαξεις στις λιστες με τους να κρους το ονομα του?δεν μπορεις απλα να κανεις ενα τηλ. και να ρωτησεις ακριβως αυτα που λες?γιατι να ντραπεις επειδη ενδιαφερεσαι?

Το τι θα κάνω εγώ είναι δικό μου θέμα...Άμα χρειαστώ τη συμβουλή σου θα σε ενημερώσω. Τέλος.

prokroustis 29-08-2007 19:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο cherryman (Μήνυμα 26072)
Θέλετε να δείτε και από πότε κάηκε η Πάρνηθα; Γιατί δεν κάηκε αυτό το καλοκαίρι, έχει καεί από το 2003, απλά τώρα ήθελε να αρχίσει την επέκταση το καζίνο.
http://www.rizospastis.gr/story.do?i...Date=29/8/2007

Ελπίζω να μην ενοχλεί κανέναν η πηγή των άρθρων και να μην βγάζει συμπεράσματα αυθαίρετα.

Αντε ρε αναρχοκουμμουνι παγαινε απο δω..δεν θα ερθει χουντα?θα σε σημειωσω...:D:D:D

Astrolabos 29-08-2007 19:20

Για πρόσεχε τις εκφράσεις σου. Κάνε επεξεργασία στην απάντησή σου ΤΩΡΑ

βαγγελης 29-08-2007 19:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 26172)
Αντε ρε αναρχοκουμμουνι παγαινε απο δω..δεν θα ερθει χουντα?θα σε σημειωσω...:D:D:D

καλα σε πειραξε η πηγή της πληροφορίας κι οχι τα 60 χαρισμένα στρέματα?

Katalanos 29-08-2007 19:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο βαγγελης (Μήνυμα 26185)
καλα σε πειραξε η πηγή της πληροφορίας κι οχι τα 60 χαρισμένα στρέματα?

πλακα κανει απ'οτι καταλαβα

aitherovamon 30-08-2007 01:06

αποτυχημενη πλακα και αν αναλογιστει κανεις τις δηλωσεις του στο παρελθον πιστευω οτι τον εννοουσε αυτον τον χαρακτηρισμο..

Katalanos 30-08-2007 01:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 26272)
αποτυχημενη πλακα και αν αναλογιστει κανεις τις δηλωσεις του στο παρελθον πιστευω οτι τον εννοουσε αυτον τον χαρακτηρισμο..

ενταξει απ'τη στιγμη που εχουμε δημοκρατια εχει δικαιωμα να ειναι ακροδεξιος αλλα οχι και να χαρακτιριζει με αυτον τον τροπο.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0