![]() |
Απάντηση: Καίγεται ο Ταϋγετος
52 άτομα νεκρά ως τώρα.Η φωτιά είναι σε απόσταση αναπνοής απο την Καλαμάτα,στην Ανάβυσο η φωτιά πλησίασε τα σπίτια,τα καλύβια καίγονται.Μακάρι να σταματήσουν οι άνεμοι μπας και κοπάσουν οι φωτιές.
|
Απάντηση: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νότια Ελλάδα
+2
Και αν καθήσουμε να αναλογιστούμε τις συνέπειες σε τουρισμό,οικονομία,αύξηση της θερμοκρασίας,πλημμύρες απο τις βρόχές το χειμώνα κ.τ.λ. ,όχι απαραίτητα μακροπρόθεσμα ,πρέπει να ανησυχούμε παααάρα πολύ. |
Δυστυχώς... :( όλα αυτά θα έχουν πολύ άσχημες συνέπειες και στην καθημερινή μας ζωή.
|
Που καίγεται στην Καλαμάτα;
|
Δεν καίγεται μέσα η καλαμάτα αλλά πλησιάζει απο τον ταυγετο και τη μεσσηνία,είναι αρκετά κοντά,τώρα αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω
|
Εγώ θέλω να σπάσω τα μούτρα όλων αυτών που κάνανε προεκλογική εκστρατεία στα παράθυρα σήμερα και εχθές.
Δεν υπάρχει κάποιος να βγάλει από τον αέρα τον Τράγκα και τον Κακαουνάκη επιτέλους; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δε λεω οτι δεν πρεπει μα τιμωρηθουν ΚΑΙ αυτοι αλλα δεν πιστευω οτι αν πιασουν 10 εμπρηστες και τους καταδικασουν θα γινει κατι, μονο καποια ηθικη ικανοποιηση και παλι ξεροντας οτι μπορει να ξαναγινουν τα ιδια ουτε αυτη. Με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν πλεον ουτε δολοφονοι, ουτε κλεφτες, ουτε βιαστες, ουτε τιποτα. Το κακο πλεον εχει γινει, η φωτια αμα δεν καψει οτι βρει δε σταματαει. Θα τα καταστρεψει ολα και μετα θα σβησει μονη της. Το θεμα ειναι τι γινεται μεχρι να σβησει και τι επρεπε να χει γινει πριν αναψει. Κι εκει ειναι που υπαρχουν ευθυνες ΟΛΩΝ, ακομα και κατοικων των περιοχων που τωρα καιγονται και δεν ειχαν φροντισει οι ιδιοι να προστατευσουν τις περιουσιες τους.... Παράθεση:
^o) ^o) ^o) Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?? |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:51. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin